Publikováno Únor 14, 20178 r Jde nějak vypnout varování před námrazou? Normálně to má pípnout když se ochladí na +4°C, to by ještě šlo, jenomže poslední dobou mi to hlásí i na -5°C když se "oteplí" např z -6°C. Docela otravný. Auto mám 4 roky, dřív to nedělalo, nikde napíchlý na diagnostice to taky nebylo. Nemůže to být třeba známka nějaké závady? Fabia 2007
Únor 14, 20178 r Já bych řekl, že je to normální. Mě to takhle dělá už co jsem Fabii (r.v. 2006) koupil a někdy mě to taky pěkně štve.
Únor 14, 20178 r Autor při -5°c? Bych dal ruku do ohně, že ještě minulou zimu mi to takhle blbě nehlásilo.
Únor 14, 20178 r před 3 hodinami, tomik.cesko napsal: při -5°c? Bych dal ruku do ohně, že ještě minulou zimu mi to takhle blbě nehlásilo. jj když je -6°C tak nic, ale jak to vzroste na -5°C tak to hned pípne. Mám ji druhou zimu a dělá mi to tak pořád.
Únor 14, 20178 r Musím souhlasit,dělá mi to taky tak...Naposledy dneska A taky bych řekl,že předchozí zimy to nedělalo Nebo jsem si toho nevšiml
Únor 14, 20178 r Pokud je venkovní teplota asi mezi +5 °C a -5 °C, zobrazí se údaj venkovní teploty se symbolem sněhové vločky (varovná signalizace náledí) ⇒ obr. 8 a zazní akustická signalizace*. Stačí se podívat do manuálu
Únor 14, 20178 r To robí pri naštartovaní.. to áno.. ale nie počas jazdy.. teda tak som pochopil tomikov príspevok.
Únor 14, 20178 r Autor jj, např dnes ráno: nastartoval jsem, bylo -9°C, za pár kilometrů se oteplilo na -5°C a "DING" (za jízdy)
Únor 14, 20178 r možno by pomohol ferda. ja som zatiaľ našiel pre Golf-a VII tuším, no na F3 sa mi to nepodarilo rozbehať. ide o zmenu hodnôt, pri ktorých to má hlásiť zmenu teploty z dôvodu tvorby námrazy... (9)-outside_temperature-p_ice_warning_exit_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 4°C) (10)-outside_temperature-p_ice_warning_entry_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 6°C) ak dobre pamätám, tak problém bol s nejakým prístupom, nebralo to bežný Security Access. preto som to zatiaľ nechal bokom
Únor 17, 20178 r Fabia I 2007, me to hlasi pri +4°C, a i behem jizdy kdyz se meni teplota, pod nebo nad tuhle teplotu ( +4°C).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.