DavidSK Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Kodiaq RS TSI, objednaný 14.05.2021, dnes 05.01.2022 vyrobený, ešte čakačka na dodanie k dealerovi. Necelých 8. mesiacov, no vozidlo vyrobené bez akýchkoľvek obmedzení, celá výbava ako bolo objednávané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 gratuluju k super RS TSI, tez si už nějakou dobu pohravam s myslenkou se chipem posunout na podobnu hodnotu u normalniho TSI (akorat DSG uz je trochu nahrane toho kroutaku), zatim mne trochu brzdi 5.leta zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Tak nakoniec moj Kodiaq RS vela nemeskal, objednany na konci juna 2021, povodne slubili dodanie november 2021 a auto prislo k dealerovi pred Vianocami. Tak to stihli pod 6 mesiacov. Z povodnej objednavky mi zial vyhodili Side Assist, co ma dost mrzi, ale nedalo sa vraj s tym nic robit. Side assist je jeden z mala asistentov, co funguje dobre a je uzitocny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Style ale auto nebude dostupné s balíčkem obsahujícím 360stupňovou kameru, varování před objekty ve slepém úhlu zpětných zrcátek, upozornění na auta přijíždějící z boku při couvání vzad, elektrickou dětskou pojistkou na zadních dveřích a audiosystém Canton s 12 reproduktory Nebude to trvat a bude i v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 V 7. 1. 2022 na 17:28, sidzej napsal: Tak nakoniec moj Kodiaq RS vela nemeskal, objednany na konci juna 2021, povodne slubili dodanie november 2021 a auto prislo k dealerovi pred Vianocami. Tak to stihli pod 6 mesiacov. Z povodnej objednavky mi zial vyhodili Side Assist, co ma dost mrzi, ale nedalo sa vraj s tym nic robit. Side assist je jeden z mala asistentov, co funguje dobre a je uzitocny :) Nechápu. Objednávku jste měl i se Side assist, tak ho tam snad chci ne? Nebo při úvěru (který Vám vypočítají) taky jen tak řeknete, "hovno, nebudu platit tolik"??? Auto si nechte a mi ho dodejte kompletně tak, jak jsem si ho objednal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Tak minimálně by prodejce měl poskytnout slevu za chybějící položku výbavy ... ale už vidím někoho, kdož čeká půl roku na embéčko, že řekne sorry jako, to si nechte a bude čekat další rok na jiné. Protože ale auta nejsou a nějakou dobu nebudou, prodejce by neměl problém embéčko prodat novému zájemci jako skladovku a to za cenu vyšší, než za kterou objednával původní zákazník. A protože co šlo objednat v příplatkové výbavě ještě v létě, už nejde, takže stejně smolík pacholík. A ono za chvíli ani nepomůže utéci ke konkurenci, protože osekávat čipově náročná výbava (různé 360 st. kamery, hlídání mrtvého úhlu, asistent vyparkování atp.) se bude i u ostatních výrobců, někdo začal ještě dříve než koncern, někdo se přidá později ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Tak auto bez Side Assistu bych snad tyjo odřekl. To už není canton nebo 360° kamera... To mrzí, ale člověk to přežije. Side assist, který je jednou z věcí, proč vůbec kupuji tak drahé auto bych teda asi nepřekousl... Mám objednanou O4RS, poslední info mám, že je zaplánováno na 40KT/22 a normálně jsem jak na trní, co tam všechno nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Jenomže čipy jsou, jen automobilky nejsou ochotné přejít na novější, modernější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Ano. Kdyby použili modernější i koncern vyrábí bez omezení. Každé ušetřené éčko se počítá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 16 hours ago, klakson23 said: Jenomže čipy jsou, jen automobilky nejsou ochotné přejít na novější, modernější. Doteď používaly automobilky nějakou architekturu pro stavění aut a just-in-time dodávky dílů. A všechno nádherně fungovalo. A najednou do toho vlítl Covid a zasáhl celý svět a přístup automobilek se začal hroutit. Můžeme jim to vyčítat? Jasně. Udělali bychom to na jejich místě jinak? Nejspíš ne. Globální pandemie se v historii lidstva stala jen párkrát. Je to extrémně výjimečný stav. Téměř žádná firma by nejspíš neinvestovala peníze do toho, aby svůj perfektně fungující process přebudovala na něco co může přežít kdejakou extrémně výjimečnou událost co se možná stane, ale spíš nestane. Myslím si, že oni by si moc přáli lusknutím prstu změnit to jak dělají auta a nebýt v současném průšvihu. Nicméně to se nestane přes noc. A asi se to stane, jen to chce čas. No a nebo se úplně mílím a oni se na to vykašlou, překlepou těch pár krizových let, postaví si vlastní továrny na čipy a pojedou si dál stejnou písničku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 10. Červen 2022 Sdílet Vloženo 10. Červen 2022 Nevíte někdo, jaká je aktuální dodací doba na Kodiaq L&K diesel 110kw 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 To je asi hodně individuální záležitost, nejlepší je se jít zeptat. Prodejce mi začátkem roku říkal obecnou dobu cca 12 měsíců, ale měl nějaké kusy nastrkané ve frontě, tak jsem si svůj nakonfiguroval a objednal 31.3. a včera se měl vyrábět. Za nějakých 10-14 dní bude dodání. Celkem to budou cca 3 měsíce, ale standardní doba dodání to není. Mám to TSI 140 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 L&K všeobecně 12-15 měsíců...strašně záleží co tam máš...tedy např. bufík, panorama = velký špatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 (editace) Tak v tomto týdnu objednáno L&K 110kW. Předběžná doba dodání 12 měsíců. Editováno: 4. Listopad 2022, autor: r_b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 25.11. objednán L&K 2.0TSI 140KW, předběžné dodání KW47-49 2023, takže možná do konce roku 2023. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Aby ti ho vůbec stihli vyrobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Pravda, 2024 má být nástupce... no necháme se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 (editace) 2.2.2023 (KT 5) objednaný L&K 2.0 TDI 4x4 DSG + ťažné, bufík a nejaké prkotiny a predpokladaný termín KT 38-40 2023. Editováno: 22. Únor 2023, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Zajímavé, mně dealer říkal, že až konec roku. 😑 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 @Znedlob: to že im to systém píše, ešte neznamená, že mi ho vyrobia. Kľudne to môže byt aj o rok. (Čo dúfam že nebude!!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 (editace) Je pravda, že mně prodejce taky nejdříve řekl Q3, ale pak rovnou řekl, že nakonec že konec roku. Editováno: 7. Únor 2023, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 V 12. 12. 2022 na 18:08, hnatik napsal: 25.11. objednán L&K 2.0TSI 140KW, předběžné dodání KW47-49 2023, takže možná do konce roku 2023. Aktuální info KW05-07/2024. Takže, co na to říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 @hnatikNo ty brďo!! Ale pozerám, že aj pôvodný termín si mal celkom krkolomný. Musím zavolať zajtra kamarátovi do predajne, že či tam niečo náhodou nepomenili aj mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 @Scenic Nejvtipnější na tom je, když jsem se od kamaráda, co dělá u dealera Škoda, dozvěděl, že objednával L&K v 12/2022 a teď mu tam skočil termín výroby KW10/2023 - aniž by překonfiguroval nějakou starší komisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 (editace) @hnatik Na jeseň majú predstaviť nový Kodiaq (už je na ytbe nejaké video, neviem nakoľko sa tomu dá veriť https://youtu.be/VjY-pHLxdvU), ale ak mi posunú výrobu na 2024, tak to zruším a počkám si radšej na ten vynovený model. Editováno: 13. Únor 2023, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.