PETR258147 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 ahoj, dneska jsem si všiml,že mi pri rozjedu a plném rejdu hučí od přední nápravy .Při zatočeni doprava je to více slyšet než když zatočím doleva a jen při rozjedu na jedničku.napadlo mě že by to mohly být ložiska ale obě dvě naráz ? děkuji za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 To bude jen jedno, levé, protože když zatocis doprava tak víc zatížíš levé, teda pokud to je opravdu ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR258147 Vloženo 22. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 tak jsem to ted ještě zkoušel a dela to na obě strany cca stejny zvuk a když nedám plnej rejd ale o kousek srovnám tak je to o něco víc slyšet. při rovné ízdě průjezd zatačku vše ok jen pri rozjezdu s natočenýmy koly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Robi ti to aj pri stati? Ked natocis plny doprava/dolava? Ci to nahodou nie su rozstelovane dorazy. Editováno: 22. Únor 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR258147 Vloženo 23. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 právě při stání nic. jen v určitou chvily při rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Ahoj. Pridam sa aj ja s touto vyzvou. Vsimol som si to hned po kupe auta ked malo 79000km. Bohuzial doteraz som neprisiel nato preco a co to robi. Uspokojil som sa ze je to asi vlastnost. Ale fakt netusim co by to mohlo sposobovat. Moje podozrenie pada na diferencial a jeho loziska. Lebo robi to len pod plynom. Hned ako pustim plyn to prestane. A presne ako popisujes ty, len na jednotku ked sa snazis rozbehnut prudsie.A je jedno na ktoru stranu. Mozno na tu pravu stranu viac. Pri pomalom rozbehu to nerobi. Editováno: 23. Únor 2017, autor: imo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Mám to to samé a taky bádám co to může být.. pouze při rejdu když se rozjíždím... jak auto už jede tak je svatosvaté ticho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Vyriesil uz niekto z Vas tuto zahadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) Zdravím všechny. Prišel někdo čím to je? taky mi to začalo dělat. Dělá to jen někdy. Zaregistroval jsem to až po výmeně pneu za zimní 205/55 r16, před tím to nedělalo. Ještě me napadlo, zda to nedela třeba uvolněné sací potrubí.. atd ŠKODA SUPERB COMBI (3T4) 2.0 TDI CR 103kw 11/2011 216najeto Editováno: 24. Listopad 2017, autor: pavel3.0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Stale nikto nevyriesil tuto vyzvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Ja si vsiml, ze pri rozjezdu a plnem rejdu vrzou gumove manzety, ktere jsou tim vytocenim kol stisknute az vrzou o sebe jednotlive zahyby manzety. Dela to hlavne ve vlhku. Jiny zvuk neslysim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Stále nemá nikto nové poznatky k tejto zaujímavej závade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 (editace) Tak jsem nejspíš vyřesil tuto závadu. Vyměnil jsem olej v převodovce, dal jsem do ní olej s objednacím číslem g 070 726 A2. A je ticho, žádné pazvuky atd.. Editováno: 9. Listopad 2018, autor: pavel3.0.9 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.