jarda.65 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) Kápnul jsi na to. Mám sice návod ze stránek Škoda a stejný popř. podobný je na netu všude. Ale nebyl to ten správný. Pro MR 2010 musí být navrchu světle modrý kombík s kolem na střeše. Na těch novějších je bílý sedan. Odpoledne jdu zkoušet. EDIT: Tak to vypadá, že to bude fungovat. Gongy se ozvaly, zrcátko sklápí. Neměl jsem ale u sebe druhé klíče. Odpoledne se pravda ukáže až přijdu po manželce. EDIT2: Funguje. Díky moc. Editováno: 23. Únor 2018, autor: jarda.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) Čau chlapi. Poradí někdo s problémem UKLÁDÁNÍ POLOHY SEDAČKY DO PAMĚTI? Mám problém s pamětí sedadla S2 FL 2013. Nejde nastavit paměť. Dělám vše podle návodu, ale bez úspěchu. Nastavím polohu, zmáčknu SET a pak číslo 1. Bohužel nic, ani hlasové oznámení. Na diag žádná chyba. Jsem bezradný. Díky. Editováno: 5. Březen 2018, autor: buff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Poněkud drzé psát stejný příspěvek do čtyř různých témat. Ty zbylé jsem smazal. Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Pokud zapnes klicek a stisknes cislo 1/2/3 tak sedacky najizdeji na ulozenou pamet,nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ne. Ani nenajedou ani se nedá nic uložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Mám sice před FL, ale řešil jsem to tady. Dnes už mi chodí i klíče. U mě je to tak, že aby se to uložilo, musím hnout nejen se sedačkou, ale i se zrcátky vč. zpátečky. Potom teprve se uloží paměť a následně i DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Musíš podržet SET+číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Stačí chvíli podržet tlačítko set ono to po asi 3 sekundách pipne a pak zmáčknout číslo pod které to chceš uložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duckito Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 zdar, mam nasledovny problem: pocas jazdy sa mi sedadlo posune do zadu a taktiez aj operadlo. v zapati si to nastavim tak ako potrebujem a do 5minut sa to zacne samo nastavovat. vsimol som si ze to robi posledny mesiac.. ked mi menili v skodovke vlozku zamku tak to mali na diagnostike a vyhodilo im chybu ze mam treti ulozny priestor pokazeny. tak mi to povedal prijimaci technik. vie mi niekto pomoct? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizun Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Zdravím vás, prosím o radu, mám v autě paměťové sedačky vše fungovalo, než mi známý přes diagnostiku restartoval nastavení sedačky řidiče na mojí žádost, protože při nastupování mi sedačka šla do zvláštní polohy tak jsem to chtěl nastavit znova... Pohyb sedačky a vše kolem funguje pouze nefunguje paměť, nezazní ani "gong" ton zkoušel jsem snad všechno, pročítal jsem nějaké příspěvky ale zatím nic nepomohlo. Klíč používám stále jeden. A už si nevím rady. Nesetkal se s tím někdo? Děkuji za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Zkus sedačku ukládat v jiné poloze. Mě to u Superba dělalo, že když byla sedačka třeba moc naležato, tak to taky nešlo uložit, aby v tom člověk neležel. Jinak nic jiného vliv nemělo - jen pokud si měl opěrku moc položenou. Tak to zkus trochu srovnat, udělat z toho takovou židli a uvidíš. Pokud nepomůže, tak ti tam kamarád něco blbě nastavil. Pokud ti sedačka při nastupování odjížděla - je to komfort funkce, stačí vypnout, tuto funkci, nemusel se dělat restart jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizun Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Díky za odpověď, ano, zkoušel jsem úplně srovnat sedačku pak i různě posunout, kde jsem se někde dočetl ale bohužel nic, také jsme zkoušeli tuto funkci vypnout a taky nic :( jediné co mě napadá, že třeba klíček není nějak spárovaný a proto to nejde, jenomže nějaký návod jsem našel kdo má klasickou skřínku na klíč, já mám startování tlačítkem a i přes to jsem zkoušel ale nepovedlo se. Cely tento problém způsobil restart jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky233 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Pane Mizun vyřešil jste to nějak mám obdobný problém jako vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky233 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Ještě bych dodal že mě nefunguje paměť 1 a 2 to vůbec nereaguje na číslo 3 mi zazněl gong na palubce ale i tak mi je to k prdu. A teď další problém nastavím si sedadlo vylezu z auta zavru dveře a sedačka mi pokaždé přijede úplně k volantu a nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.