honza-marek Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Nesvědčí ji bílá ani ty kola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Nejsem zrovna fanoušek designu. Ale ty dysky jsou otřes. Jako poklice na plecháčích. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 mám takový pocit, že ty hnusné disky jsou výsledkem snižování emisí - snížením spotřeby paliva. Kdesi jsem o tom četl, např. zde: https://www.auto.cz/kola-a-jejich-vliv-na-jizdu-proc-jsou-velka-kola-zlo-100014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Netušíte někdo, jak to bude s dodací lhůtou. Jak dlouho trvá začátek výroby od zaplánování. Jak dlouho trvá výroba. Kdy může být dodaná LB verze... Ideálně ověřené info někoho ze škodovky :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaH92 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Aktuálně udávaná dodací lhůta u liftbacku 6-8 týdnů, restrikce: Travel Assist + 5 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Sakra, proč jsem si tam ten travel assist dával...Ještě by me stále zajímalo, jak to bude s tou Larou, jestli se tam pak bude dát dohrát pomocí updatu, nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 před 8 hodinami, martyvob napsal: Sakra, proč jsem si tam ten travel assist dával...Ještě by me stále zajímalo, jak to bude s tou Larou, jestli se tam pak bude dát dohrát pomocí updatu, nebo ne... Podle mě to půjde updatem, Laura je prezentovaná jako hlasové ovládání nové Octavie. Přinejhorším půjde zakoupit pomocí infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 před 10 hodinami, HonzaH92 napsal: Aktuálně udávaná dodací lhůta u liftbacku 6-8 týdnů, restrikce: Travel Assist + 5 týdnů Tak to jsem zvědavý... už mě nebaví čekat objednáno 31.1.2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Objednáno 31.1.2020 a už Vás nebaví čekat? U nového modelu, který se dal objednat tuším od 17.1.2020? Wow..... co ti lidi dneska nechtějí :-D Příště radím koupit skladovku modelu, který není zrovna nový, čekat budete jen týden, než Vám jí připraví....sorry za sarkasmus, admin snad pochopí, ale pro podobné komentáře nemám moc pochopení... 4 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 před 21 hodinami, PetriCZECH napsal: Objednáno 31.1.2020 a už Vás nebaví čekat? U nového modelu, který se dal objednat tuším od 17.1.2020? Wow..... co ti lidi dneska nechtějí :-D Příště radím koupit skladovku modelu, který není zrovna nový, čekat budete jen týden, než Vám jí připraví....sorry za sarkasmus, admin snad pochopí, ale pro podobné komentáře nemám moc pochopení... Tak ono to bylo řečeno s troškou nadsázky. Na druhou stranu dnešní svět je hodně u službách a pokud při podpisu je uveden nějaký termín ten má být posunut kvůli výbavě co tam je od začátku je trošku nešťastné... Ale ano je jasné že na nový model, se prostě čekat bude. Každopádně mě to nemusí bavit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Novinářské jízdy na Krétě zrušeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Objednáno v půlce února a zatím plánovaná výroba 13kkt, ale myslím že se to teď určitě začne posouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Tak po 3 měsících a pár týdnech už mi dorazila :) 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB85 Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 V 13. 3. 2020 na 16:28, Skodax napsal: Tak po 3 měsících a pár týdnech už mi dorazila :) Super,tesim sa na fotky a prve dojmy. Ja budem onedlho objednavat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Tisková mapa: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-octavia-tiskova-mapa-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 https://m.autorevue.cz/skoda-octavia-iv-2020-technicka-data-ceny-pro-cr-fotky-z-prezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Zatím nejlíp vybavená skladovka: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBJJ7NX7LY008120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 [mention]Dixik2 [/mention] ve výpisu výbavy nevidím DCC a ani nezávislé topení, přičemž bych čekal, že za 975tis.Kč už by to OIV mohla mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 A já bych zase čekal něco lepšího jak 110 kw :D tahle cena je fér za dobře nabouchaný RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Lukáš CBR: Anebo.Pak ještě LB v plné výbavě po slevě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Kessy bez SAFE mi tiez pride zvlastne. Doteraz to bolo stale s alarmom a so SAFE alebo sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 SAFE je pouze (a výhradně) s alarmen již delší dobu, KESSY může být s i bez alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Nebylo, SAFE bylo vždy za příplatek...SAFE znamená vnitřní alarm... Editováno: 22. Březen 2020, autor: PetriCZECH 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 SAFE znamená, že po zamknutí nelze auto otevřít zatažením za vnitřní kliku. Dříve to měla třeba FI standardně spolu s centrálním zamykáním. Bohužel kvůli nařízením již tento systém nelze osadit bez hlídání vnitřního prostoru. Proto se u novějších Škodovek pojí SAFE a alarm v jednom příplatku. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 před 2 hodinami, PetriCZECH napsal: Nebylo, SAFE bylo vždy za příplatek...SAFE znamená vnitřní alarm... Martab má pravdu. tzv. "safe" nikdy za příplatek nebylo. Buď bylo v daném modelu součástí centrálního zamykání a nebo po změně jen jako součást alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.