Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Vždy bych radši combi, ale uznávám že v případě OIV mě moc nezaujalo a ten lift, aspoň na fotkách, vypadá zajímavěji.

Já mám rád zase LB. Navíc pro O IV z hlediska designu jasná volba. 

před 3 hodinami, beuticek napsal:

Já mám rád zase LB. Navíc pro O IV z hlediska designu jasná volba. 

Souhlasím :). 

Jenom poznamka - red dot ziskala napr. i Fabia II pred faceliftem.

Test od Rasťo Chvály.

Ja to beru jako pozitivni zpravu. Nemusela ziskat nic... Jinak Škodovka dostala cenu za design uz asi 14x.

(btw. Red Dot Award vyhral i hrnek na kafe)

Testy Rasto Chvaly se mi libi. V jinejch testech obcas ti kluci hrozne placaj...

Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla?

Upraveno od Martin Bednář

před 11 hodinami, Martin Bednář napsal:

Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla?

To iste vravel Maros z Topspeed a co ja viem...take mazdy 3 maju asi este mensie brzdove svetla a neviem, ci sa niekto nad tym pozastavoval. Je pravda, ze O4 ma vacsie zadne svetla. 

Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní...

Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.

před 2 hodinami, Martab napsal:

Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní...

Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.

V jednom videu jsem viděl jak zapíná vyhřívané sedačky, bohužel nevím již kde... 

V nějakém testu jsem i viděl vyloženě příkaz: Nastav teplotu na x stupňů a bez problému.

To bylo ve videu Roadblogu.

Vzdyt i v tom videu vyse si nechava Rasto Chvala hlasove zvysit teplotu a zapnout vyhrivani sedacky...

Ano, Rasťo si zvýšil teplotu, ale jen příkazem "je mi zima", ale jednak mluví o tom, že se na displeji nemění čísla (přitom měl 22.5°C a po příkazu 23.5°C, ale chápu, že to mohl přehlédnout, nechci kritizovat), ve videu v čase 14:00. Ale není tam zmíněna možnost příkazem nastavit konkrétní teplotu. Ano, vyhřívání si zapnul (nicméně jde i vypnout, nastavit intenzitu výhřevu?), ale opět, je to jedno z mála videí, kde to je (obecně i psaných testů). Roablog je zase jedno z mála videí, kde nastavuje hlasově konkrétní teplotu.

Toto však nemyslím jako kritiku daných videí, nebo novinářů, pokud se někde stala chyba, tak je to na straně PR oddělení ŠA. A nebo jsme jenom divný a považuji to za podstatné informace, když zmizeli fyzické tlačítka a má je nahradit display nebo Laura. Resp všude se řeší, jak zmizelo fyzické ovládání tlačítky a musí se šmatlat po display, přitom by Laura měla fungovat uspokojivě a ve finále třeba člověk nemusí kvůli tomu ani sundat ruku z volantu.

Test 2.0 TDI 85kW Ambition:

Ergo sedačky:

20200310_110716.thumb.jpg.5e2ced877c6174b4b6bcf656a646dc16.jpg

Podle CC je opěradlo totožné, sedák pak ve výchozí pozici kratší.

Nie su nahodou ergonomicke sedacky cele v kozi? 

[mention]misor1994 [/mention]

Taky bych řekl. Příjde mi, že sedák na fotce( viz.výše) nepůjde vysunout tak, jako tomu je u Ergo sedadel na fotce. Ty sedačky od [mention]Dixik2 [/mention] spíše vypadají jako obyč.style sedadla, akorát ve variantě kůže/látka.

Popis z konfigurátoru, že se má jednat o kožené sedačky.

Adjustments.thumb.jpg.6e806753c7eaca04bb38ddfb433502dc.jpgAdjustments.thumb.jpg.b4500b43a2e53d4dbce61e20d0d6f25c.jpg

Ano. Ja som si par dni dozadu konfiguroval auto a chcel som potah koza/suedia, ale ked som vybral ergonomicke sedadla, musel som to zrusit. Aj tak si ale myslim, ze tie obycajne sedadla vyzeraju celkm dobre.

Ano, "ergo" by měla být jen celokožená. A minimálně teď jen v černém provedení.

ERGO sú len vždy celokožené vetrané

aj klasické látkové sedačky sú fajn , podobne aj v scale 

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Zrychlení verzí

49414188-EAC0-4B0F-990E-8E4A22685439.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.