Březen 31, 20205 r Autor Vždy bych radši combi, ale uznávám že v případě OIV mě moc nezaujalo a ten lift, aspoň na fotkách, vypadá zajímavěji.
Březen 31, 20205 r před 3 hodinami, beuticek napsal: Já mám rád zase LB. Navíc pro O IV z hlediska designu jasná volba. Souhlasím :).
Březen 31, 20205 r https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-slavi-prvni-velky-uspech-ve-svete-ziskala-cenu-za-design-133911
Duben 1, 20205 r Ja to beru jako pozitivni zpravu. Nemusela ziskat nic... Jinak Škodovka dostala cenu za design uz asi 14x. (btw. Red Dot Award vyhral i hrnek na kafe) Testy Rasto Chvaly se mi libi. V jinejch testech obcas ti kluci hrozne placaj... Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla? Upraveno Duben 1, 20205 r od Martin Bednář
Duben 1, 20205 r Ceník od 1.4.2020: nova-octavia-cenik.b426161e49c15ccdba844a00336391ed.pdf V příplatkové výbavě Akustická skla.
Duben 1, 20205 r před 11 hodinami, Martin Bednář napsal: Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla? To iste vravel Maros z Topspeed a co ja viem...take mazdy 3 maju asi este mensie brzdove svetla a neviem, ci sa niekto nad tym pozastavoval. Je pravda, ze O4 ma vacsie zadne svetla.
Duben 1, 20205 r Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní... Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.
Duben 1, 20205 r před 2 hodinami, Martab napsal: Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní... Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace. V jednom videu jsem viděl jak zapíná vyhřívané sedačky, bohužel nevím již kde...
Duben 1, 20205 r V nějakém testu jsem i viděl vyloženě příkaz: Nastav teplotu na x stupňů a bez problému.
Duben 2, 20205 r Vzdyt i v tom videu vyse si nechava Rasto Chvala hlasove zvysit teplotu a zapnout vyhrivani sedacky...
Duben 2, 20205 r Ano, Rasťo si zvýšil teplotu, ale jen příkazem "je mi zima", ale jednak mluví o tom, že se na displeji nemění čísla (přitom měl 22.5°C a po příkazu 23.5°C, ale chápu, že to mohl přehlédnout, nechci kritizovat), ve videu v čase 14:00. Ale není tam zmíněna možnost příkazem nastavit konkrétní teplotu. Ano, vyhřívání si zapnul (nicméně jde i vypnout, nastavit intenzitu výhřevu?), ale opět, je to jedno z mála videí, kde to je (obecně i psaných testů). Roablog je zase jedno z mála videí, kde nastavuje hlasově konkrétní teplotu. Toto však nemyslím jako kritiku daných videí, nebo novinářů, pokud se někde stala chyba, tak je to na straně PR oddělení ŠA. A nebo jsme jenom divný a považuji to za podstatné informace, když zmizeli fyzické tlačítka a má je nahradit display nebo Laura. Resp všude se řeší, jak zmizelo fyzické ovládání tlačítky a musí se šmatlat po display, přitom by Laura měla fungovat uspokojivě a ve finále třeba člověk nemusí kvůli tomu ani sundat ruku z volantu.
Duben 4, 20205 r [mention]misor1994 [/mention] Taky bych řekl. Příjde mi, že sedák na fotce( viz.výše) nepůjde vysunout tak, jako tomu je u Ergo sedadel na fotce. Ty sedačky od [mention]Dixik2 [/mention] spíše vypadají jako obyč.style sedadla, akorát ve variantě kůže/látka. Popis z konfigurátoru, že se má jednat o kožené sedačky.
Duben 4, 20205 r Ano. Ja som si par dni dozadu konfiguroval auto a chcel som potah koza/suedia, ale ked som vybral ergonomicke sedadla, musel som to zrusit. Aj tak si ale myslim, ze tie obycajne sedadla vyzeraju celkm dobre.
Duben 5, 20205 r ERGO sú len vždy celokožené vetrané aj klasické látkové sedačky sú fajn , podobne aj v scale
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.