LukášCBR Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Ostravská sekce DHL už taky “nazbrojila”. 2.0TDi, head-up, park.asistent... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmad Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Nový test od Hrubise... TEST Škoda Octavia 4 - Je to opravdu takový průšvih? CZ/SK https://www.youtube.com/watch?v=kJb1RhfVgzQ Editováno: 31. Srpen 2020, autor: madmad 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Hrozne to chvali,nemuze vedet kdy prijdou updaty ktere to komplet vyresi.za mesic nebo dva jsou jen jeho domenky.pripada mi ze je to cele zaplacene,rozhodne necetl thready zoufalych majitelu tady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vitek Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 No abych se zastal. Tak podle toho co ctu tak Skodovka resi updaty celkem rychle. Dale pak thready zoufalych majitelu tady je tak 0.005% majitelu aut. Pokud vim tak vzdy clovek spis cte ty hruzostrasne pribehy, nez to ze je nekdo spokojeny s autem. A i nove auto muze mit problemy, proto je tam vec ktere se rika zaruka. A hlavne hned to musi byt zaplacene. To, ze nekdo nema uplne negativni nazor a sam se nesetkal s problemy hned znamena, ze to nekdo zaplatil... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Kecy - pustili ven nedokonalý systém. To, že to řeší přes záruku není omluva, ale povinnost a štěstí pro majitele. 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 před 9 hodinami, xmen201 napsal: ...pripada mi ze je to cele zaplacene,rozhodne necetl thready zoufalych majitelu tady.. Kde jsou prosím ty thready zoufalych majitelu ? Chapu, ze maji problem, a docela velky, ale toto je trochu prehnane, ne? A ze je to zaplacene ? Hmmm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Na FCB se dostala fotka, jak se nedodělaná auta skladují v Lysé nebo kde všude možně ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 před 6 hodinami, Marek Vitek napsal: Dale pak thready zoufalych majitelu tady je tak 0.005% majitelu aut. Pokud vim tak vzdy clovek spis cte ty hruzostrasne pribehy, nez to ze je nekdo spokojeny s autem. To není pravda. Naopak, spousta lidí tady právě vyzdvihuje to, jak spokojeni s různými typy jsou, a osobně raději čtu (jako fanoušek značky), jak jsou lidi s auty spokojeni, než že jsou problémové. Nicméně co jsem tak pročítal, tak z nových modelů má právě nová Octavia IV bohužel opravdu dost lidí, co si spíše stěžuje, ještě snad tak možná srovnatelně s těmi, co si koupili Scalu. před 6 hodinami, Marek Vitek napsal: No abych se zastal. Tak podle toho co ctu tak Skodovka resi updaty celkem rychle. No, oni možná, opakuji možná, nevadí, když se takhle do servisu dává auto, které je firemní, protože ve firmě často existuje alternativa, jak problém vyřešit, s auty se jezdí do servisu v pracovní době atd. Nicméně si nemyslím, že fyzické osoby, nebo lidé, co mají služební auto i jako rodinné, si mohou dovolit pořád jezdit do servisu na zdlouhavé updates, které ne vždy mohou dopadnout dobře a také se může stát, že tam nakonec auto člověk musí nechat déle, než předpokládá (v rádu dní). A čím má takový člověk pak jezdit do práce? Ne každý servis nabídne náhradní vozidlo. 1 - 2x reklamovat nové auto - proč ne, to se dá přežít, ale tady už jsou lidi, co v tom servise od koupi byli uz X-krát. A možná se budou ve Škodě divit, ale i čas zákazníků, má nějakou hodnotu. Tohle vše píšu proto, že mám O3 r.v. 2014 a F3 r.v. 2017, kde se reklamovalo u obou celkem 1x u O3 - těsnění předních dveří, výměna řešena v rámci pravidelné prohlídky. F3 to nepotřebovala zatím ani jednou - naštěstí. Doufám, že nově koupený (a snad za týden vyrobený) Karoq Sportline mě, co se kvality týče, nezklame..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) @Jan R. ? ? ? ... smutný pohled, ale vše je prý, dle PR ŠA, ok....opravdu bych chtěl auto, co mi rozdělané a nedodělané někde trpí na parkovišti a čeká až dojdou díly. Jen mě napadá, že ty vícenáklady u každého kusu teda musí být enormní a začínám chápat, proč se zdražuje...... Editováno: 1. Září 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 nenariekajte o4 nema as tolko chyb,horsie je natom skala a kamiq tie maju zvolavacky.Klamal by som ci sa jedna o prave teraz auta co lezu spasu von a uz maju update.Ale ze O4 uz len problem s radiom info od znameho predajcu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Také si říkám, když zatím jen SW tak to ani nevadí, ale už jsem četl 2 případy klokan u 1.5 O4. Má vyjít nová verze rádia Swing s koncovkou C a ta má být O.K. zřejmě už posílen HW, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Nicméně je fér zmínit, že infotainment má u nové O4 daleko důležitější roli, než např. právě u Scaly. Jinak souhlas, mechanické vady u Scaly byly horší, nicméně u O4 některé vady také znemožňují jízdu, případně ji značně omezují. O "klokanu" slyším prvně, nicméně jsem takového "klokana" z minulé generace zkoušel a vyšlo mi z toho, že dotyčný jen neví, jak se s benzínovým turbomotorem jezdí při velice nízké rychlosti. Takže jsem trochu skeptický k tomu, kolik skutečných "klokanů" vlastně u toho motoru je... ale nepopírám, že jsou případy, kdy je to FAKT klokan (alespoň podle ukázaných projevů).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) Ono podle toho fóra kde moc uživatelů není to vypadá celkem v pohodě, ale je jiná skupina a tam skoro denně přibyde nějaký problém něčeho ... Tady je i diskuze ke klokanům od reálných majitelů/ uživatelů. Z této diskuze čerpal i redaktor, co minulý týden psal článek na auto.cz Co jsem vypozoroval 90% řeší ohledně Columbus, bezdrát. Smartlink .., nechává mě to klidným, má objednaná social verze to nemá.Mechanické problémy, nedodělky ve výrobě se neřeší ... Editováno: 1. Září 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Já mám osobně největší obavy, co se vše vyrojí u těch aut, které jsou aktuálně odstaveny na těch parkovištích a jsou nedodělaná. Tam se bojím, že toho mechanického bude více než dost, o elektrice nemluvě. Ale budu rád, když se budu mýlit. Jak mi říkal jeden nejmenovaný prodejce z Olomouce - "zákazníkům z privátní sféry doporučuji koupit auto s minimem různých zbytečných asistentů, protože tam je jistější, že budou mít co nejméně závad a tudíž řešit častou návštěvu servisu" ? ...něco na tom asi bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 co by s nima melo byt? auto vydrzi stat dva tydny venku, aniz by se mu neco stalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Viz. příspěvek @Jan R. výše...i s fotkou a komentářem, jak to hezky plesniví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/skoda-octavia-evropskou-naftovou-jednickou-popularita-diesel/r~2850f150ee1a11eaa25cac1f6b220ee8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 článek Active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Nevypadá to zle. Jen ten středový tunel s opěrkou a výdechy klimatizace by u auta s takovou cenovkou mohl být standard a ne tam nechat takovou nevzhlednou díru.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 před 4 hodinami, Jan R. napsal: článek Active Čtenář Honza jsi, předpokládám ty, že? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Jj, kdysi mě kontaktoval, občas mu něco dohodím, on něco prozradí mě. Jsem viděl v MB návěs Octavií Combi bez světel, stále dodělávají auta z července, kdo čeká na combi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 No, není to úplně jednoduchý, docela nám do toho pan COVID hodil vidle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 před 21 hodinami, Jan R. napsal: Jj, kdysi mě kontaktoval, občas mu něco dohodím, on něco prozradí mě. Jsem viděl v MB návěs Octavií Combi bez světel, stále dodělávají auta z července, kdo čeká na combi ... Někdo čeká i na auto z února :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 To jsem nedávno někde četl na combi. To jako tady uživatel auto 7 týdnů vyrobeno a nikdo nevěděl kde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 V 16. 7. 2020 na 11:03, RDMBR napsal: Všechny @Adam Koubík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.