sk0d@ Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Bohuzial potvrdilo sa, co som uz predtym pisal. Dany predajca uz proste posiela zle kusy. Druhy prispevok upraveny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 V 25. 3. 2017 na 21:12, wirer napsal: @wirer má tento, screeny sú v téme Carista tak som si stiahol ten Identifier či čo to je, výsledky prikladám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Wirer dik za scan. Ale obaja sme robili nakup ked este expedovali so spravnym chipsetom. Odvtedy som robil este jeden nakup a mal som rovnaky vysledok ako Eric. Preto aktualne neodporucam nakup u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Wirer dik za scan. Ale obaja sme robili nakup ked este expedovali so spravnym chipsetom. Odvtedy som robil este jeden nakup a mal som rovnaky vysledok ako Eric. Preto aktualne neodporucam nakup u nich. Rozmyslam ako zlepsit prisun info pre potencialnych kupujucich, ale ked ti cinania hocikedy menia posielany tovar tak mi nenapada ako pred tym varovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 no hej. len @Eric_ najprv objednával ten čo ja (mal problémy), tak objednával z iného zdroja. tak pre istotu som tu hodil ešte svoj výpis, aj keď starší dátum objednania. ťažko, chcelo by to asi nový zdroj tých adaptérov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Doobeda som editoval druhy prispevok. Su tam funkcne linky. Akurat tapatalk to ukazuje uplne na h...oKto ma zaujem o kupu, odporucam mu otvorit temu cez webove rozhranie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Jojo, po upgrade fóra to stojí v TT za houno [emoji19] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 (editace) Tu je porovnanie, ako mi ukazuje cez web ten prispevok, a pod tym Tapatalk. To sa proste neda seriozne viest nejaka tema s informacnou hodnotou. A bohvie, ako su na tom ostatne prispevky v celom fore, kde je vela odkazov, referencii. http://imgur.com/a/A9H8h No nic, moralizoval som tu ohladom OT a sam to uz robim. Editováno: 19. Duben 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Koupil jsem adapter ze Sunnysoft.cz. Potvrzuji funkčnost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renier Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Zdravím, objednal jsem tento adaptér z aliexpress ELM327 v1.5 a mohu potvrdit, že je funkční 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Vytahujete po použití adaptér z OBD zásuvky nebo ho tam necháváte trvale připojený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Ja ho tam niekedy par dni zabudnem. Inak ho radsej vytahujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Kedy ako, posledny tyzden ci dva tam ostal. Vcera som mal kabel napojeny, tak som ho vybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Píšou, že je lepší to vždy vyndat.Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Tak dnes mi konečne došiel druhý objednaný, bral som ten čo maros Je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Došel mě taky dneska. Funguje podle Identifieru. Je to ten co naposled objednával sk0d@ .. Odkaz kdyby někdo nevěděl: https://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-ELM327-HH-OBD-Bluetooth-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-ELM327-Car-Diagnostic-Scanner-Tool-For/32651361548.html Poslán 15 dní zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 (editace) Ja som ho znova objednaval pre kamarata 28.5, prisiel presne vcera, cize za mesiac. Dnes rano som ho kontrolovat cez "ELM327 identifier" aj cez "Carista", je OK. Cislo tovaru na Aliexpress je 32651361548. Editováno: 29. Červen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Zdravím, jak poznám, že je moje ELM 327 vadné? Dnes mi dorazil z Aliexpressu, tak jsem ho hned v Rapidu chtěl otestovat. Po zapojení svítí červená kontrolka, na bluetooth se normálně připojím, ale žádná aplikace s ním nedokáže navázat spojení. Občas problikne spodní žlutá kontrolka a jinak nic. Navíc se po chvíli začne ELM 327 dost zahřívat, je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Kua chlapi, na mna yebat, ale aspon z ucty k ostatnym na fore si precitam poriadne temu. Hned v prvom prispevku je odkaz na temu nakupu adaptera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Mám přesně ten, který je doporučený: ELM 327 v1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Pokracuj v diskusii tam. P.s. caste priciny = zly adapter, nezapnute zapalovanie, nesparovane bluetooth spojenie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Zapalování zapnuté, bluetooth spárováno a adaptér podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 (editace) Zkus si stáhnout ten program ELM327 identifier a podle screenu z toho tématu, které se týká adaptéru porovnej, jestli je dobrý. Kolikrát prodejce posílá dobré a najednou začne posílat špatné. To se taky v tom tématu píše. Chce to pokračovat tam. Tady toto není téma o adaptérech. Ale pokud nebude adaptér komunikovat s telefonem a autem, tak ti logicky neprojde testem ani na ELM327 identifier a bude třeba sehnat jiný Editováno: 15. Červenec 2017, autor: Petrkiller 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Kupoval jsem tady: https://www.aliexpress.com/item/Latest-Version-ELM327-V1-5-WIFI-OBD2-OBDII-Auto-Diagnostic-Scanner-Tool-ELM-327-WiFi-Free/32793748085.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4ZCAZ4 a vypadá to takto Totálně nepoužitelné. Mám šanci to reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Mne sa to podarilo. Sice islo iba o cca 7eur, ale z principu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.