LukášCBR Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Já prodloužil o další rok, ale čekám už týden na opětovné zprovoznění. Dle infolinky Škoda se to může protáhnout až na 10 pracovních dní. Platil jsem kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 10 dni? Oni to procesuji snad rucne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Já platil převodem a platil částku v Kč. Trvalo to cca 7 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 zdravim , Sice mam care connect v rapide na amundsene ale asi to bude rovnake. Da sa nejako nastavit to aby sa ma pri kazdej jazde nepytal infotaiment ze ci som to "ja" uzivatel a nemusim stale stlacat stale ze OK , alebo stlacit zmenit uzivatela. Po kazdom starte to vyskakuje a uz ma to otravuje. Neda sa nastavit na pevno nech sa ma to stale nepyta na uzivatela ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 před 9 hodinami, Arts napsal: zdravim , Sice mam care connect v rapide na amundsene ale asi to bude rovnake. Da sa nejako nastavit to aby sa ma pri kazdej jazde nepytal infotaiment ze ci som to "ja" uzivatel a nemusim stale stlacat stale ze OK , alebo stlacit zmenit uzivatela. Po kazdom starte to vyskakuje a uz ma to otravuje. Neda sa nastavit na pevno nech sa ma to stale nepyta na uzivatela ? V Kodiaqu je tohle příplatková funkčnost personalizace. Kdy podle klíčku, kterým odemkneš, se zvolí spárovaný profil řidiče. Ale systém ti umožní bezprostředně po nastartování ten profil ručně změnit (pokud by sis klíčky s někým prohodil). V Kodiaqu to ale svítí jen několik sekund, a pak to samo mizí, pokud nic nezměníš. Celkově se pak v menu dá personalizace úplně vypnout. A funguje to pak úplně stejně, jako by tam nikdy nebyla. Tj. pak se to už nebude ptát na řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Jak to funguje se skoda connectem (infotainment online) a s cili? je mi jasne, ze cile, ktere vytvorim na webu, se propisou do navigace. a co cile, ktere vytvorim v navigaci? Ty se zpetne propisou do webu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Cíle co vytvořit v navigaci jsou pouze v navigaci není důvod aby se vypisovaly do vebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 a kdyz v navigaci smazu cil, ktery prisel z webu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Tak pokud ho nesmažeš z webu tak jde zas naimportovat na webu ho musíš smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Tragedie_v_JZD: funguje to jako jednostranný import z počítače/aplikace v mobilu do auta. Tzn. vytvořím cíl na počítači/v mobilní aplikaci a dám import do auta. V autě si na něj jen kliknu a dám navigovat. Je to super v tom, že se nemusí zdlouhavě zadávat adresa nebo GPS souřadnice, když sednu do auta, ale cíl je zadaný "na jeden klik". Mi osobně by ale byla uživatelsky přívětivější spíše synchronizace - tzn. aby se cíl po smazání na portále Škoda Connect taky vymazal v navigaci. Tam bohužel zůstává a je třeba jen vymazat lokálně přímo v té navigaci. U jednorázových cílů je to trochu otrava. Nemám rád, když mám v paměti cíle, které již nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 V 29. 6. 2018 na 9:11, brabo napsal: V Kodiaqu je tohle příplatková funkčnost personalizace. Kdy podle klíčku, kterým odemkneš, se zvolí spárovaný profil řidiče. Ale systém ti umožní bezprostředně po nastartování ten profil ručně změnit (pokud by sis klíčky s někým prohodil). V Kodiaqu to ale svítí jen několik sekund, a pak to samo mizí, pokud nic nezměníš. Celkově se pak v menu dá personalizace úplně vypnout. A funguje to pak úplně stejně, jako by tam nikdy nebyla. Tj. pak se to už nebude ptát na řidiče. Personalizaci mám, spárováno ke klíči mám. Ale stejně se to pořád ptá, jestli jsem to já. To by snad nevadilo, kdyby to svítilo jen pár vteřin, ale mě to nezmizí, dokud nepotvrdím. Už mě to fakt se.., obrazovka je pořád překrytá tímto dotazem. Technici mi poradili tovární nastavení, chvíli ok, a už je to tam zase : (((( Zrušit personalizaci nechci, zaplatili jsem si tuto "vymoženost" právě proto, aby ji využil. Občas se střídám s přítelkyní a oba máme svůj klíč. Stejně se to chová i když jsem v systému jen já a další klíč není přidán. Neustále resetovat infotaiment je přece blbost. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 No možná to patří jinam, ale já jsem dal vyhledat "personalizace" a našlo mi to toto téma. Citace je rovněž odsud. Zkusím jinde nebo založím nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niethalf Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Preji dobry den, dovolim si poprosit o radu. Mam Superba 2 mesice stareho, kde jsem nechtel navigaci (vubec ji nepotrebuji, jezdim podle waze) . Tzn mam tam radio, telefon pres bt a apple car play. Spokojenost. Nicmene se mi podarilo zaparkovat v nakupaku a nechat otevrena okna, zamknu auto pohoda a po 3 hodina jsem nato prisel. Nic se nestalo nastesti, ale varovani dobry. Tak jsem se koukal do papiru a mam zaplacenou sluzbu care connect. Rikam ok, muzu sledovat stav oken, kde je auto a alarm. Nadsene jsem si zaridil ucet, stahnul skoda connect apku a ze se mrknu. Aplikace mi nic neukazuje, nema data. Rikam aha, je nutno to propojit, tak jsme hledal jak by to slo, wifi tam neni, slot na simku taky ne, BT to neumi, USB pres car connect taky ne. Ja mel zato ze to proste propojim s telefonem pripojenym na data a bude pokoj. Coz asi ne. Chapu to tedy dobre, ze auto za mega po me bude chtit koupit usb kde budu mit dalsi simku? Moc dekuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 CareConnect ma vlastni SIM (myslim ze konkretne od Vodofone, VPN spojeni, uzivatelsky se k tomu nedostanes). Propojuje se to skrze ucet https://skoda-connect.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niethalf Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Dekuji za odpovedi. Muzete mi tedy prosim poradit, kde bych nasel navod, jak to propojim? V navodu k auto nic neni, tam ani neni napsane, jaky typ radia mam. Online navod je stejny jako tisteny. Na netu jsem nenasel zadny navod jak care connect propojim. Ucet skoda connect mam, auto zadane na zaklade VIN, sluzby jsou aktivni. Otevru apku a nic tam neni a pise to, ze je auto v pohybu :) A cumim na nej pred kancelari. Co tedy vic udelat? Moc dekuji za info i trpelivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Toto jsi zkoušel?https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Kodiaq_NS/10-2016/Manual/Kodiaq/A_SUV_Kodiaq_SKODA_Connect.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Niethalf: a nemáš ty služby deaktivované nastavním v autě? Zkus menu na rádiu - nastavení - škoda connect - správa služeb - care connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niethalf Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Dekuji: Tim navodem jsem zacinal :) Tam nic navic bohuzel neni, v nastaveni mam care connection zaskrtnute. Moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niethalf Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Hele tak mam pokrok, navic jsem dostal hlasku, ze sluzba byla deaktivovana ve voze a nebo mam rezim soukromi.... Coz je pytlovina, protoze sem to kontroloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niethalf Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Takze jsem po vzoru IT Crowd vsechno smazal, aplikaci, auto z netu, tovarni restart radia v aute. Pak jsem to asi 5 minut zapinal a vypinal a uz se to chytlo. Masakr :D Timto Vam vsem dekuji a preji hezky vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 jo holt někdy to trochu dýl trvá. Ta aplikace taky není 100%. Tuším, že dnes nebo včera jsem aktualizoval novou verzi appky pro android a v telefonu mám teď auto otevřené, při aktualizaci napíše, že se nelze spojit. Ve webové aplikaci je auto zavřené - jak má být. Takže pokud bych auto osobně nezamykal tak nevím čemu věřit... Ale je pravda, že to ve většině případů na tom mobilu funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Zdar, nějak to aktuálně blbne...u Karoqu vše v pořádku, u Kodiaqu to nesedí (jízdní data, dojezd, stav vozu)... Dnešní zpráva ze ŠA: Dobrý den, V pátek došlo k úpravě serverů a vyšla nová verze mobilní aplikace. Mohu Vás požádat o stažení nové verze aplikace a zkontrolování stavu vozu a jízdních dat? Děkujeme Vám. S pozdravem Vojtěch Kosinka ŠKODA AUTO Help Desk Mobilní aplikace, infotainmenty a mobilní online-služby (ŠKODA Connect) email: support@skoda-info.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 nějak mě nejde přes škoda connect ovládat nezávislé topení a u jízdních dat se mě objevila trasa kterou jsem určitě s autem nejel. Objevila se hláška pokud to nepůjde do 24h mám vyhledat servisního partnera. Ještě jsem si všimnul, že když používám connect na PC tak tam mám obrázek kodiaqu který odpovídá mému modelu, ale na mobilu je tam jiny obrázek ale to už od samého začátku. Máte to taky tak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Pokud nemam ve strope tlacitka SOS nejde pouzit vzdaleny pristup k vozu? V servise mi rekli, ze mam pouze zakladni vybavu skoda connect a tam nejde vicemene nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 @balda88, přesně tak pokud nemáš SOS, nemáš ani ŠKODA Connect. Pokud máš navigaci, tak máš na rok Infotainment Online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.