Redfish Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Dnes ráno jsem to zkusil. Stál jsem u auta a sledoval, co se bude dít. Klikl jsem na aktuailzaci a auto ani nemrklo. Nic. Ale já nemám virtuální kokpit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Taky sem to zkusil a fakt se na moment rozsvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Teraz som to bol pozrieť po prečítaní vlákna a aj mne na chvíľu rozsvieti kokpit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ano, děla totéž. Rozsvítí kokpit a tlačítko ruční brzdy. LaK MR2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Opět jsem to zkoušel. Virtuální kokpit, výroba V/2018. V aplikaci postupně načítám všechna data a aktualizuji je a nesvítí nic. Asi se to rozsvěcuje jenom u novějších specifikací.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carloschico Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Opět nefunkční. Něco se pokazilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 přesně tak, už pár hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carloschico Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Kdyby to celé poslali k ledu a vrátili lidem peníze, udělali by lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) Ani mi vo tom nemluv, včera jsem to znovu aktivoval kvůli nez.topeni a ráno koukám, že ho již v aplikaci nemám, takže úplně k prdru, jednou to zas jde, jednou ne, takže to zítra vypovim a zůstanu u ovladače. ŠKODA mluvit. Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: LEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Mně to od 26.10. v zásadě funguje včetně notifikací a e mailů. 2x jsem i zapínal topení. Teď s podporou řeším jen dva špatné záznamy s opuštěním oblasti. Problém mám jen s aplikaci v telefonu android - cca 1-2x týdně po mně aplikace vyžaduje přihlášení, nebo registraci vozu. Aplikaci stačí ukončit (v androidu tlačítko aplikace - dávám zavřít vše). Aplikaci znovu zapnu a jsem přihlášen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Můžu potvrdit že včera odpoledne služba zase nefungovala, dnes opět funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Mám stejnou zkušenost, nejde na to spolehnout. Pár dnů funguje, potom zase na 2-3 dny, nebo také na týden, výpadek. Na to, že je to placená služba, to je katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sestbit Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Včera mě měnili tu oc jednotku a jsem stále nefunkční :-/ jde vám to teď? Ted se mě nejde třeba ani přihlásit. Včera se šlo přihlásit, ale auto stále neposílá data na server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Včera i dnes funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Funkční, ale v pátek mně přišla hláška o opuštění oblasti, kterou jsem opustil týden před tím a když nic nepřišlo tak před tím týdnem sledování vypnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Včera kolem 16 hod to neposlalo opuštění oblasti (stál jsem tam dva dny), Překročení rychlosti 0km to ale poslalo! V 19 hod jsem přijel na 10 minut a zase odjel. Toto opuštění to již nahlásilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate_xenon Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Dnes Škoda Connect plně nefunkční, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Řeší se to i u OIII - už ani včera nešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Včera jsem to testoval také, v mobilní aplikaci jsem neměl auto, stačilo aplikaci zavřít (na samsung s8 - klik na tlačítko III vedle domovského tlačítka a zavřít vše). Aplikaci znovu spustit. A auto je v garáži :-). Předpokládám, že aplikace si na pozadí aktualizuje stav auta a pokud dojde k chybě (nedostupná data) zmizí auto z garáže. Toto jsem dělal včera dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 @JardaPr Appku nepoužívám vůbec, to je katastrofa úplná. Zmiňoval jsem přístup skrze PC, který ovšem také nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Dnes funguje pouze částečně, pozici kde zaparkováno najde, ale topení na dálku zapnout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Topení nemám, ale jinak funguje i blikání dneska jsem to zkoušel. Poslední dobou je to stabilnější (apka), aspoň u mě po přechodu na android 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 To buď rád, protože kvůli tomu topení má ta apka největší smysl a pak ti to topení ano nezapne, když ti dálka nestačí. To máš pak super den ?, hlavně že vím, kolik mi to žere, když mě to vůbec nezajímá a vyměnil bych to za teplo, a můžu si zatroubit a zablikat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dombo Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 od vcera mam auto zaseknute. ziadne aktualizacie polohy, dvere su stale otvorene a nejde zapnut kurenie. ako ste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Topeni nejde pustit pres appku uz cca od vanoc, zbytek jakš takš funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.