lojzik76 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 V 16. 10. 2021 na 15:07, Matrix napsal: Ano, mám ten stejný problém, vypálí se na 12% a zahájí se na 63%, prostě je ta aplikace dělaná pro verze firmwaru ŘJ s DG. Před nahráním před DG verze mi to taky ukazovalo správně. to si nejsem úplně jistý, že by to bylo tím, že je aplikace dělaná pro DG ŘJ a přepočtem. V optimálních podmínkách (dálnice, rovnoměrná jízda) se mi vypalování taky pohybuje mezi nějakými 15%-63%, ale v okamžiku, kdy nejsou podmínky optimální (město, zima, krátká jízda) to doleze klidně až skoro ke 100% a naopak, když při vypalování na dálnici přišlápnu brzdu, tak se regenerace vypne i klidně při 30%. Takže je docela možný, že v tý DG verzi maj trochu upravený podmínky pro spuštění a vypnutí regenerace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 no tak předně, kartu nikde mít uloženou nemusíš, u této aplikace se nejedná o předplatné ale jen o jednorázovou platbu, ihned po ní kartu můžeš zase odebrat viz zde. Jinak aplikace je to dobrá, to je pravda, ale kdo má strach si zaplatit plnou verzi nebo ji prostě jen zaplatit nechce, tak by mu měla stačit FREE verze, jestli chce, aby autor měl dál chuť něco na ní vylepšovat. Tohle téma je fajn, ale mělo by být o VAG DPF , jak funguje, k čemu ji použít atd. a ne o tom , kde ji stáhnout respektive ukrást, na to jsou jiná fóra, to je můj názor, samozřejmě je to věc tady moderátorů a adminů, co tu chtějí a nechtějí mít, protože na druhou stanu každá klik je nějaká ta koruna z reklamy na provoz fóra. Nikoho tady nesoudím ani nedosuzuju, jen prostě si myslím, že jestli chceme aby takové aplikace dál existovaly a aby je někdo neustále vylepšoval, tak je potřeba za ně platit, protože jinak to autora přestane bavit. O5 se omlouvám za Off topic, tohle je poslední příspěvek ode mě na dané téma....VAG DPF zdar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Sice poslední verze, kterou sem sk0d@ dal funguje super (díky za ní!), zkusím se zeptat jestli nemá někdo k dispozici poslední verzi 3.22.10 z počátku roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 (editace) Nech sa paci, odomknuta verzia 3.22.10 LINK P.S. poprosim Vas aby ste sa zdrzali OT, vratane moralizovania a diskusii co ma byt obsahom tejto temy. Dakujem. Editováno: 25. Říjen 2021, autor: sk0d@ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 sk0d@: Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Zdravím, nemohl by prosím někdo udělat screen nastavení aplikace. Trochu jsem se do toho vrtal a teď nefunguje. Neumím anglicky. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Zdravim pri pripojeni mi naskoci hlaska v prilohe. Auto je octavia 3 2.0tdi. Neviete v com moze byt problem? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Na stránce číslo 1 v prvním příspevku je velkým červeným písmem napsáno, že je třeba mít správný adaptér a odkaz jak otestovat. Je tvůj adaptér v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Takto mi to ukazalo Musi to byt presne tak ako v prispevku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Mas adapter v2.1, musis mit v1.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Po kupe adaptera 1.5 mi to stale nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 10. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 (editace) Stale zly adapter. Priplat si radsej za nieco ako Viecar. Editováno: 10. Březen 2022, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Tak fajn, myslel som ze tento uz bude dobry... Viecar bude funkcny? Ma nejake lepsie funkcie?... Alebo nevies mi odporucit nejaku diagnostiku cez ktoru by som vedel mozno spravit aj nieco viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 (editace) Cez Viecar (13€ z Aliexpresu) spravis aj nejake to kodovanie. Su tu temy Carista a Car Scanner. Editováno: 11. Březen 2022, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 @Dano1011 @jarro Tady se řeší VAG DPF. Jiné aplikace si řešte v příslušných tématech, která tu jsou založená. Sk0d@ to snad řekl jasně, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 (editace) Ahoj chlapy potřebuji poradit, přestala mi z ničeho nic fungovat aplikace VAG dpf, načtou se mi první tři ikony bluetooth, adaptér a auto vše svítí zeleně a tím to končí, ta čtvrtá ikona kolečko zůstane šedé aniž by se točilo, žádné hodnoty to nenačte až když zmáčknu tlačítko REFRESH tak to načte ale jen asi aktuální hodnotu a tím to končí, kolečko se stále netočil. Poradíte co se mohlo stát, tři roky to funguje bez problému. Zkusil jsem odinstalovat aplikaci a znovu nahrát nic, zrušil jsem párování a udělal nové taky nic. Adaptér používám ELM327 aplikaci mám placenou. Přikládám foto Děkuji za pomoc Editováno: 15. Březen 2022, autor: miruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Mě se tohle taky jednou stalo, musel jsem odpojit adaptér ze zásuvky OBD2 a restartoval jsem telefon a zase to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Pokud máš placenou, byl nějaký BUG v poslední verzi, ale už vyšla oprava. Stačí aktualizovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveWarrior Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ahoj, taky mam problém a prosím o radu. Mám ELM327 V 1.5 kupováno na aliexpressu. Zkoušeno na Superb 2015 103kw CFFB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Nech sa paci, odomknuta verzia 3.25.10 je TU 🍻 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 (editace) @mirunamám stejný problém... Používá někdo adaptér Viecar ELM327? Carista jede, Car Scanner jede, všechna kódování O.K., ale VAG DPF ani za boha nejde spustit... Editováno: 30. Březen 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarro Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 před 2 hodinami, hardhouse.trip napsal: @mirunamám stejný problém... Používá někdo adaptér Viecar ELM327? Carista jede, Car Scanner jede, všechna kódování O.K., ale VAG DPF ani za boha nejde spustit... Ja mam Viecar z Ali, mne ide všetko okrem kódovania v Car Scanner. VAG DPF bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 V 15. 3. 2022 na 12:29, miruna napsal: Ahoj chlapy potřebuji poradit, přestala mi z ničeho nic fungovat aplikace VAG dpf, načtou se mi první tři ikony bluetooth, adaptér a auto vše svítí zeleně a tím to končí, ta čtvrtá ikona kolečko zůstane šedé aniž by se točilo, žádné hodnoty to nenačte až když zmáčknu tlačítko REFRESH tak to načte ale jen asi aktuální hodnotu a tím to končí, kolečko se stále netočil. Poradíte co se mohlo stát, tři roky to funguje bez problému. Zkusil jsem odinstalovat aplikaci a znovu nahrát nic, zrušil jsem párování a udělal nové taky nic. Adaptér používám ELM327 aplikaci mám placenou. Přikládám foto Děkuji za pomoc Mi pomohlo nastavit obnovení na 1 vteřinu, pak vrátit zpět a vše opět funguje jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol104 Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Zdravím zkouším tuhle aplikaci a nějak se mi nedaří propojit aby fungovala prvních 5 kolonek mi vůbec nechce načíst neví někdo co s tím ikona auta zezelená a pochvilce je žlutá auto mám Karoq 2019 2,0 motor DFFA dělá to jak u stojícího i při jízdě adaptér nám 1,5 Spoiler Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Ahoj, mám taky motor DFFA používám adapter Carista a všechno jede. Viecar jsem taky zkoušel a fungoval na karoq, yeti i O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.