osobne Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Máte také ve Škodě Yeti pod pravou přední sedačkou na podlaze plastový kryt? Co je pod tím krytem a proč ten kryt není také pod levou přední sedačkou? Dá se takový kryt objednat i pod levou přední sedačku? Je tam totiž volné místo, do kterého nezasahuje gumový koberec, a proto se mi tam pod sedačkou na textilním obložení podlahy hromadí bordel. Editováno: 9. Květen 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 20. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 (editace) Pod pravou sedačkou plastový kryt a pod levou ne. Editováno: 20. Květen 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Pod tim krytem byva jednotka pro Handsfree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 20. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 (editace) A existuje stejný kryt i pod levé sedadlo u řidiče? Máte ho tam někdo? Dal by se objednat? Editováno: 20. Květen 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 (editace) Nevím jestli anglická verze Yetiho má HF na druhé straně, pokud jo tak použít kryt s anglické verze. Případně tam ještě může být místo HF jednotky zesilovač na sound systém(ten jeho kryt nemá zaoblení). Ale jestli to bude pasovat a hlavně k čemu uchytit těžko říct. Jednodužší bude dvakrát do roka tam vyluxovat ;-) Editováno: 21. Květen 2017, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 ja mam i pod levou urcite pujde objednat pro anglii,k cemu to vlastne chces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Diky za info. Jak uz jsem psal, jak tam je prazdne misto a neni kryte gumovym kobercem, tak tam pada bordel z bot, kdyz tam bude ten vyvyseny plastovy kryt, tak se tam bordel nedostane. Kde se da zjistit objednavaci cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Mely by to byt tyto cisla. Ale jsou to jen ty plastove kryty, drzak je zvlast 1K0971813C - je pro HF(zaoblenej kryt) 1K0971813B - je rovny pro zesilovac Na googlu jsou fotky jak to vypada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ahoj, s tím místem pod sedadlem řidiče, je to takový divný...nevyužitý :-( Sháněl jsem spíš nějakou odkládací schránku (něco jako je pod sedadlem spolujezdce), ale nic jsem nenašel (respektive našel, ale pro staršího Yetiho). Mám Yetiho rok výroby 2016, ale pro něj nic a škodovka nic nenabízí :-( Od výroby tam mám jen možnost do malé schránky zasunout vestu, ale pod tím je místa, že by se tam vešlo oboje. Nevíte o něčem, co tam dát, jak tenhle prázdný prostor využít? Tenhle kryt je aspoň něco, ale větší odkládací schránka jako má spolujezdec pod sedadlem by byla lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ahoj, já tam koupil plastovou krabici s odnímatelným víkem, co se používají na potraviny do mražáku a jsem spokojený. Dělají se různé druhy a velikosti. Jak se říká, pasuje tam jak p...l na hrnek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostelka Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Zdravím, já tam mám malou přepravku na suchý zip. Nářadí v ní samozřejmě nevozím. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 (editace) V 04.06.2017 na 11:18, martyx napsal: Ahoj, s tím místem pod sedadlem řidiče, je to takový divný...nevyužitý :-( Sháněl jsem spíš nějakou odkládací schránku (něco jako je pod sedadlem spolujezdce), ale nic jsem nenašel (respektive našel, ale pro staršího Yetiho). Mám Yetiho rok výroby 2016, ale pro něj nic a škodovka nic nenabízí :-( Od výroby tam mám jen možnost do malé schránky zasunout vestu, ale pod tím je místa, že by se tam vešlo oboje. Nevíte o něčem, co tam dát, jak tenhle prázdný prostor využít? Tenhle kryt je aspoň něco, ale větší odkládací schránka jako má spolujezdec pod sedadlem by byla lepší :-) Já pod sedadlem spolujezdce žádnou odkládací schránku nemám. Možná to je tím, že u spolujezdce nemám výškově nastavitelné sedadlo.Ty tam máš odkládací schránku připevněnou k podlaze nebo k sedadlu? Editováno: 5. Červen 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Odkládací schránka je přidělaná k sedadlu, výsuvná. A nemám výškově nastavitelné sedadlo. Asi to bylo v rámci nějákého paketu, co se objednal u nového auta, tak je možné že to tam nemáš. Jinak díky za tip a foto @kostelka, je to dost dobrá inspirace, ta přepravka je snad na míru :-) kde si ji koupil? Dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.