Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte také ve Škodě Yeti pod pravou přední sedačkou na podlaze plastový kryt? Co je pod tím krytem a proč ten kryt není také pod levou přední sedačkou? Dá se takový kryt objednat i pod levou přední sedačku? Je tam totiž volné místo, do kterého nezasahuje gumový koberec, a proto se mi tam pod sedačkou na textilním obložení podlahy hromadí bordel.

Upraveno od osobne

• 2 týdny později...
  • Autor

Pod pravou sedačkou plastový kryt a pod levou ne.

IMG_20170520_181150.jpg     IMG_20170520_180933.jpg

Upraveno od osobne

Pod tim krytem byva jednotka pro Handsfree

• Autor

A existuje stejný kryt i pod levé sedadlo u řidiče? Máte ho tam někdo? Dal by se objednat?

Upraveno od osobne

Nevím jestli anglická verze Yetiho má HF na druhé straně, pokud jo tak použít kryt s anglické verze. Případně tam ještě může být místo HF jednotky zesilovač na sound systém(ten jeho kryt nemá zaoblení). Ale jestli to bude pasovat a hlavně k čemu uchytit těžko říct. Jednodužší bude dvakrát do roka tam vyluxovat ;-)

Upraveno od majkl.s

ja mam i pod levou :D urcite pujde objednat pro anglii,k cemu to vlastne chces?

• Autor

Diky za info. Jak uz jsem psal, jak tam je prazdne misto a neni kryte gumovym kobercem, tak tam pada bordel z bot, kdyz tam bude ten vyvyseny plastovy kryt, tak se tam bordel nedostane. Kde se da zjistit objednavaci cislo?

Mely by to byt tyto cisla. Ale jsou to jen ty plastove kryty, drzak je zvlast
1K0971813C - je pro HF(zaoblenej kryt)
1K0971813B - je rovny pro zesilovac
Na googlu jsou fotky jak to vypada

• 2 týdny později...

Ahoj, s tím místem pod sedadlem řidiče, je to takový divný...nevyužitý :-( Sháněl jsem spíš nějakou odkládací schránku (něco jako je pod sedadlem spolujezdce), ale nic jsem nenašel (respektive našel, ale pro staršího Yetiho). Mám Yetiho rok výroby 2016, ale pro něj nic a škodovka nic nenabízí :-( Od výroby tam mám jen možnost do malé schránky zasunout vestu, ale pod tím je místa, že by se tam vešlo oboje.
Nevíte o něčem, co tam dát, jak tenhle prázdný prostor využít? Tenhle kryt je aspoň něco, ale větší odkládací schránka jako má spolujezdec pod sedadlem by byla lepší :-)

Ahoj, já tam koupil plastovou krabici s odnímatelným víkem, co se používají na potraviny do mražáku a jsem spokojený. Dělají se různé druhy a velikosti. Jak se říká, pasuje tam jak p...l na hrnek.  :D

Zdravím, já tam mám malou přepravku na suchý zip. Nářadí v ní samozřejmě nevozím.

Fotografie-0378.jpg

• Autor
V ‎04‎.‎06‎.‎2017 na 11:18, martyx napsal:

Ahoj, s tím místem pod sedadlem řidiče, je to takový divný...nevyužitý :-( Sháněl jsem spíš nějakou odkládací schránku (něco jako je pod sedadlem spolujezdce), ale nic jsem nenašel (respektive našel, ale pro staršího Yetiho). Mám Yetiho rok výroby 2016, ale pro něj nic a škodovka nic nenabízí :-( Od výroby tam mám jen možnost do malé schránky zasunout vestu, ale pod tím je místa, že by se tam vešlo oboje.
Nevíte o něčem, co tam dát, jak tenhle prázdný prostor využít? Tenhle kryt je aspoň něco, ale větší odkládací schránka jako má spolujezdec pod sedadlem by byla lepší :-)

Já pod sedadlem spolujezdce žádnou odkládací schránku nemám. Možná to je tím, že u spolujezdce nemám výškově nastavitelné sedadlo.Ty tam máš odkládací schránku připevněnou k podlaze nebo k sedadlu?

Upraveno od osobne

• 3 týdny později...

Odkládací schránka je přidělaná k sedadlu, výsuvná. A nemám výškově nastavitelné sedadlo. Asi to bylo v rámci nějákého paketu, co se objednal u nového auta, tak je možné že to tam nemáš.
Jinak díky za tip a foto @kostelka, je to dost dobrá inspirace, ta přepravka je snad na míru :-) kde si ji koupil? Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.