koyota Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Zdravím všechny, bavil jsem se s kamarádem servisákem a říkal mi, že u jednašestek docela často praskají hlavy válců. Sám osobně pracoval na jedné, ale vezl ji na zkoušku těsnosti a v nejmenované firmě mu sdělili, že "jednašestka? klasika, to bude prasklý". Máte s tím někdo zkušenosti? Jednalo se o Rapid 2014 1,6TDI 77kw, najeto cca 80tis. km. I co se týká zkušeností (u nás ve firmě, od kamaráda pracujícího v dealerství VW, internet, kamarádi) jsem považoval tento motor za spolehlivý a proto jsem ho také zvolil. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 ja ho mam taky a pohoda. najeto neco pres 64tisic. ve 25tis chip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 jedna evidovaná v Kopřivnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid6021 Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Zdravím, to byl můj rapid v Kopřivnici , bohužel jsem tu zkušenost měl, voda se začala ztrácet v cca 60 000km a později to začalo padat do nouzového režimu, oprava :nová hlava válců, nové turbo , chladič egr .....ve škodovce samozřejmě nic neuznali , protože záruka byla na 60 000 není 4 roky, na reklamaci jsem s tím šel asi v 75 000 km , k autu se chovam Jako k miminu ale i přesto mě bohužel potkala tahle nepříjemná porucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Kolik to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid6021 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Turbo- 17 000,- , hlava bez nastrojeni , ze Španělska 37 000,- , chladič egr 9 900,- , plus rozvody , olej atd. Cele komplet cca 85 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 @Rapid6021Jak moc ti to začalo na tom začátku v těch 60tis žrát tu vodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid6021 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Bylo to jak kdy, někdy jsem ujel 200 km a musel jsem dolit asi litr , někdy jsem ujel jenom 100 km a zase jsem musel dolit další litr , první co bylo jsem měnil čerpadlo , ale vida se ztrácela i tak dal, na motoru nikde ani kapka a pod autem taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid6021 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Za studeného motoru šel z výfuku bílý kouř a ikdyz už byl motor zahraty a stalo to chvíli na volnobeh, tak i potom při rozjezdu šel znatelně vidět bílý kouř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.