Publikováno Květen 19, 20178 r Na konfigurátoru se k L&K nabízí chrompaket. Nevěděl by někdo a nenapsal by tu čísla dílů, z kterých se skládá? Jde mi o ty lišty kolem auta ne o ta kola.
Leden 15, 20187 r Presne toto mi nikto nevie povedat,dokonca ani to,ci to je vhodne aj pre auta pred MR 2017.Zvlastne je aj to,ze neponukaju k tomu listy na bocnu liniu auta.Vymyslel to ale Milotec a ponuka ich samostatne a tieto sa lepia.Bohuzial iba bocne. http://www.milotec.net/bocni-listy-nerezove-superb-iii-lim-combi.htm http://www.milotec.net/showgaleryimg.php?imgId:3193 Upraveno Leden 15, 20187 r od Patrik1971
Leden 15, 20187 r Tiez mam z toho taky zmiesany pocit....preto zatial objednal iba tie boky od Milotec.Na tych naraznikoch je to take...hmmmm...prilepene...ale ved ty vies lepsie,videl si to na svojom nepodarenom nazivo
Leden 15, 20187 r Ty si to pamatuješ jo? Já už jsem to raději vytěsnil z paměti Mimochodem, teprve dnes mi od prodejce přišel na účet zbytek peněz. Po 5 měsících. Ale máš pravdu, viděl jsem to na naživo to bylo ještě horší než na fotkách, hlavně ta linka na předním nárazníku a naopak tam chyběla ta ve spodní mřížce a vypadalo to divně. Navíc tam byla i ta chromová kola.
Leden 19, 20187 r Takze bocne listy su doma....milotec je ozaj kvalitka...vyhotovenie,farba,prevedenie uplne spickove,ako original listy okolo okien.Posielam foto pred a po na porovnanie.Za mna velmi vydarene a som spokojny Upraveno Leden 19, 20187 r od Patrik1971
Leden 19, 20187 r Pěkný, na tmavém vynikne hezky, můžeš vyfotit v detailu ty náběhové úhly předek a třeba i ze zadu. Upraveno Leden 19, 20187 r od tomson1
Duben 30, 20187 r Rád by som znova otvoril túto tému. Na autosalóne v BA mali na Superbe tiež takéto chrómové lišty. Tam mi predajca spomínal, že by sa to malo dať dodatočne objednať. Neobjednával to niekto? Prípadne nezistil niekto čísla dielov? Chcel by som originál, nie od iného výrobcu.
Duben 30, 20187 r Ověř si, jestli v těch náraznících a plastech na dveřích nejsou prohlubně na ty lišty... Jestli si to dobře pamatuju, tak se to jenom nelepí na povrch, ale do drážek.
Květen 1, 20187 r Cisla dielov su v mojom prispevku vyssie.bohuzial iba predna a zadna lista.Bocna samostane objednatelna nieje,takze podla mna...bocne iba komplet s tym lakovanym segmentom vo dverach,predna a zadna sa lepi na povrch.Overoval som to v Skodovke a vpohode ich to pustilo aj ako doplnok pre moj vin z roku 2015.
Říjen 16, 20186 r Patriku, jak se Ti to lepilo ? Lepil jsi to na jarovou vodu? Přeci jen je to celkem veliká délka. Jsou Milotec lišty dostatečně tuhé ? Neprohýbají se?
Říjen 16, 20186 r Vidis,to ma ani nenapadlo,ze jarova vodaNie,klasika som to dobre odmastnil,listu si primeral,lepiacou paskou oznacil zaciatok a koniek,kam budem listu lepit a odlepil kusok lep.pasky z listy a postupne strhaval a prilepoval.Robilo sa to uplne krasne, lepi to fest silno.Lista je tuha tak akurat,fakt kvalitne vyhotovenie.Na tmavej karoserii to ozaj spravi krasny efekt s nadychom luxusu.
Říjen 16, 20186 r Moc se mi to líbí, takže o tom vážně uvažuju, že si to nadělím pod stromeček . Díky moc za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.