beuticek Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Neříkám, že vsechny LED oslňují. Mluvil jsem speciálně o BMW, konkrétně jejich SUV. Už se mi to stalo několikrát, takže to nebyla náhoda. Myslel jsem, že do mě pere dálkovýma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T o m Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Zdravím, byl by někdo ochoten změřit, jak daleko vám svítí potkávačky? Svítí mi to cca 20 m, což mi nepřijde mnoho, ale než začnu otravovat u prodejce (auto je měsíc staré), tak bych rád věděl, jak to svítí ostatním, zvláště těm, kterým to už údajně srovnali. Pokud vám to srovnali, tak čím to bylo? Jen seštelování nebo přehrávali software světel? A už se to někomu podařilo seštelovat někde v Praze? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 1 x imbus a 3 minuty práce a máš to přizvednuté :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 @Clerfayt, to ni moc nepomůže. Po opětovném nastartování se světla seřídí do základní polohy, kterou mají nastavenou z továrny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Nene, Si s tím zakruť a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 asi právě proto,. že jsem u toho byl, tak to říkám. LED mají automatickou nivelaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 To maní, nepopírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Mají, ale když to stejně jak u manuální nivelace nastavím "špatně" těma Imbusema přímo na světle, tak to taky bude svítit špatně, tedy pokud potočím přímo nastavením na světlech, tak na to nivelace nemá vliv, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Nemá na to nivelace vliv. Seřídit jdou ta světla lépe než cokoliv jiného, než co jsem bez regloskopu zkoušel. Jen si chce dát bacha na pár věcí a souvisí to i s aut. nivelací. Kdo by to chtěl zkusit, rád poradím, ať napíše osobní zprávu. Mimochodem ta aut. nivelace je dobrej šajz. Stačí zaparkovat tak, aby se Vám křížily nápravy. Pak při znovu nastartování ta aut. nivelace vymyslí píčovinu. Tedy stačí zastavit na rovině chcípnout, nastartovat, nivelace to znovu seřídí a je to good :-). Zkrátka, kdo parkuje na chatě v prasečím rygolu, ať se nediví kam mu to svítí a nesvádí to na to, že to jen naložené svítí do země. S tím jsem problém nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Ja mel za to, ze dochazi k nivelaci i pri jizde? To se to nastavi fakt jen pri nastartovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 při startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 No vidíte já mám ten samý problém, pocitově světla na potkávačky svítí krátce, po přepnutí z dálkových se evidentně naklopí. Takže zkusím servis jestli mi to prověří a popřípadě seřídí. Jinak s LED maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 V 10. 4. 2018 na 17:55, Clerfayt napsal: při startu A pak už ne? Tzn nastartuji sám, pak nastoupí zbytek rodiny a hoděj do kufru věci, Celé auto se samozřejmě podle toho zachová, a světla nic? To se mi až nechce věřit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Jak to funguje do detailu nevim. Dalo by se vyzkoušet. Nastartovat, nechat někoho vlézt do kufru, zabouchnout ho a uvidí se, jestli se světla srovnají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Určitě ano, tohle je základní nivelace a pak se dynamicky nastavuje podle zatížení náprav. Proto tam jsou čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T o m Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Tak jsem v rámci garanční prohlídky po 30.000 km mimo jiné požádal o seřízení světel a neskutečný rozdíl. Před seřízením byl na tlumená světla dosvit cca 20 m, po seřízení cca 50 - 60 m v levé části, pravá svítí ještě trochu dál. Ve tmě mne zatím nikdo neproblikával, takže to vypadá, že protijedoucí neoslňuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 5. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Po roce mi vyměnili auto a musím konstatovat, že seřízení je od prvního kilometru OK. Asi už se poučili, resp. už se to naučili :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Doporučte mi prosím nějaký SA autoservis v olomouckém kraji, který to umí. Byl jsem v Auto Hegr na seřízení a po seřízení se nic nezměnilo. Prý je to nastavené dle Škodovky. Přitom na přechodu na vzdálenost cca 20 - 30 m osvítím chodce max pod kolena, takže není vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tak já jsem dal světla seřídit a skutečně tam ten rozdíl v délce dosvitu je skutečně znát. Jen to nebylo v servisu na Olomoucku, ale v Praze u Klokočky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 8. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Mohu potvrdit. V servisech to fakt stále neumějí. Mám po roce nové auto a od počátku děs běs. Hrana tma-den je ostrá čára kousek před autem. Manželka s tím v noci nechce jezdit, ale na rozdíl ode mne ona nemusí Už jsem to jednou na seřízení dal a podle mě na to ani nešáhli. Budu otravovat znovu, ale nemám na to čas a strašně mě to nebaví se tam s nima nechutně dohadovat. Každopádně jsem si po minulé zkušenosti jistý tím, že problém není ve světlech, ale lidech, kteří nevědí co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Presne.Oni neriesia nic.Supnu to na diagnostiku,nastavia zakladnu polohu a neriesia.Pravdepodobne uz pani v modernych servisoch zabudli,ze svetle sa nastavuju aj regloskopom a skrutkami na svetlach do spravnej polohy.Tak sa to totiz robi aj vo fabrike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ja som o nastavenie poziadal u nas v servise a servisak mi rovno povedal ze ak mi to nebude stacit moze to podvihnut este vyssie natvrdo ale s tym ze to niekde zapise. Problem im bol velmi znamy a chodia za nimi s tym u nas zrejme casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Je to o daném servise. Já seřizoval ve Frýdku-Místku a hned napoprvé. Zkuste změnit servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Jsem objednaný znovu, tak uvidím. Jsou nějaké hodnoty na které světla nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) Nastartovat,svetla si zniveluju zakladnu polohu a potom podla regloskopu doladit skrutkami na svetle/da sa aj vyska,aj sirka svietenia/ A vobec nieje potrebne k tomu chodit do Skodovky. Editováno: 8. Říjen 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.