Pecaturboman Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Já sem to na mé fabii normálně vyměnil a žádnou vadnou žárovku to teda nepíše a to mám lepší výbavu a vadné žárovky to normálně napíše 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna A to sa bavíme o fabii 3. generácií? Lebo ta ti garantovane vyhodí chybu svetla, ak dané svetlo nieje OK. Kľudne aj v socka výbave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroslavsIII Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Objednal jsem led světýlka od ACI, jsou sice dražší než originály a nejspíš to bude nějaká china, ale mají odpory, aby to nehlásilo chybu žárovky. Tak snad toto zafunguje, abych nemusel jezdit extra na kodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna furt mi príde rozumnejšie dať 500 za kodovanie a ušetriť na origo svetielkach ako tam dávať tie číny ktoré svietia ako cirkus humberto a osvetluju cely zadok ako na tuning zraze ... a to ich mam na aute tiez lebo na moje OE varianta nie je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecaturboman Vloženo Sobota v 04:09 Sdílet Vloženo Sobota v 04:09 (editace) Ano Mám Fabii 3 style rok 2016 a nic mi to nepíše . Vyměnil sem za original led, tak nevím teda , jsem druhy majitel a do této doby tam byly žárovky .🙂 Editováno: Sobota v 04:10, autor: Pecaturboman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo Sobota v 06:05 Sdílet Vloženo Sobota v 06:05 Ano, je pravda, že ne každá F3 po výměně za originál LED musí hlásit chybu. Ve FB skupině se to řešilo mnohokrát a bohužel nikdo nezná odpověd na to, proč nějaká hlásí a jiná nehlásí. Takže odpověd dostane každý až po výměně 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.