Raju Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Pred casem se mi zacalo ozivat dost neprijemen vrzeni nekde z prostotu kolem leveho sloupku. Staci jet po mensich nerovnostech a je to dost neprijemne. Sundal jsem plasty na zadnich, prednich dveri, dokonce i na sloupku a nic. Stalo to bylo slyset. Nemel nekdo podobny, nebo dokonce ten samy problem? Na prave strane to nic takoveho nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Mel jsem podobny problem, byla to strecha... Zkus promacknout strechu v ohybu a uvidis jak krasne "krupe" ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Normálka, mám to taky. Nic jsem nesundával, řeším to radiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 6. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) 2 lajtgi: a jak jsi to vyresil? ono to nekrupe, ale vylozene vrze. A neprijde mi tedy, ze to jde zezhora, ale z mist v urovni kliky. 2 aka. hehe to ted praktikuju take Editováno: 6. Říjen 2006, autor: Raju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 zkus "pomackat" tapecirung nad tesnici gumou + kolem hornich madel.. U me pekne krupe. Vypodlozil jsem ho rozstrihanyma prouzkama z karimatky a mam pokoj. Vse zacalo desnym vedrem o prazdninach, kdy strecha(to co je pod tapecem) zmekla a pak vzdy vlivem chladnejsiho pocasi ztvrdla a tak porad dokola. Taky se mrkni, jestli Ti nevrzou zamky, ty kdyztak staci prostriknout WDckem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Pred casem se mi zacalo ozivat dost neprijemen vrzeni nekde z prostotu kolem leveho sloupku. Staci jet po mensich nerovnostech a je to dost neprijemne. Sundal jsem plasty na zadnich, prednich dveri, dokonce i na sloupku a nic. Stalo to bylo slyset.Nemel nekdo podobny, nebo dokonce ten samy problem? Na prave strane to nic takoveho nedela. Me zase vrze dvojite tesneni ve dverich a je to dost neprijemne. Kdyz jsem to zkousel mazat tak to bylo jeste horsi. Budou to menit tento tyden, tak jsem zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Skusim co pisete. Jak jsem psal, je to spise v urvoni klik a repracku. Pisnu jak to dopadlo Zatim dikas za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Š. Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) Zdravim, nové téma zakládám z toho důvodu, aby si toho všimlo co nejvíce lidí, je to problém u mraků octávek.Nyní k problému. Při nizších otáčkách, či při sešlápnutí plynu se v okolí levého A sloupku ozývalo typicky nechutné vrčení plastů.Způsobuje to ve skutečnosti kryt skříňky, ve které jsou uloženy pojistky. ( po otevření dveří z boku palubovky ) Podloženo samolepícím gumovým páskem v každém roho.Snad tím ušetřím mnoho nervů lidem, kteří vrzání plastů nesnáší tak, jako já. Zbytek vrzání ostatní plastů vyřeším do konce měsíce. Koupí Superbéčka. Mějte se. Editováno: 10. Červenec 2015, autor: David Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Len aby to superb vyriesilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Zdravím. Mám podobný problém. Něco mi vrže, či resonuje u levého sloupku. Zvuk se projevuje pouze při cca 1,8 - 2,5tis otáček. Jde to jakože z rohu slopku skoro už u skla. Vyndal jsem veškeré plasty z palubky, co vyndat šly, ale stále takový (zdá se mi kovový) zvuk (vrčení, drnčení). Je to hra na nervy Dost nepříjemné. Neměl by někdo nějakou radu, čím by to mohlo být? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j@ns Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Ja som mal podobný alebo možno aj ten istý problém, neustále pri väčších nerovnostiach na ceste a nižších otáčkach motora mi niečo rezonovalo vpredu akoby od pravého stlpika poza budíky, zistil som že v tom mieste je voľná palubovka a drnčalo to. Napchal som trochu molitanu do škáry medzi predným (čelným) sklom a palubovkou, no a zatiaľ je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.