mr.neo Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ahoj chlapi, všiml jsem si u své O2 2,0 103kW zajímavé věci. Motor má trochu jiný zvuk když stojím a když stojím a mám nohu na brzně. Něco jako by zmáčknutá brzda tlumila nějaké vibrace. Auto má najeto necelých 120tis km v klidném řezimu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barosmilan Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Me to dela taky rekl bych ze to ma co do souvislosti se zapnutim posilovace brzd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlada3332 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Zdravím mám Octavii 2 RS TDI CR CEGA rok 2010 najeto 241 tis. km. Všiml jsem si že když auto stojí a je sešlápnutý pedál brzdy, tak se změní zvuk motoru, jakoby se mu dost zvíšil odpor, pedál pustím a chod motoru na volnoběh je v pořádku, otačky se nemění. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Nerad bych aby mě někde vysadily brzdy. Díky za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cordero Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Zdravím, dělá mi to to stejné, myslím že je to normální. A nejsme sami, takže je to Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.