Srpen 28, 20205 r Co říkáte na toto https://www.twobrothers.co.in/product-details.php?p_id=NDgx# Jestli to má vůbec homologaci......
Srpen 28, 20205 r No neviem, toto vyzerá na indický Rapid a ten má úplne inak tvarované zadné svetlá.. čiže aj keby to malo homologizáciu, asi by si to nenarval na európsky Rapid.. Upraveno Srpen 28, 20205 r od brrrrm
Srpen 30, 20204 r Tak,tak, je to indický RAPID. Ja som menil na liftbacku za tie akože zadné LED, samozrejme že sú len koncové LED, ostatné sú žiarovky. Ale za tú cenu, čo som to kúpil sa to oplatilo.
Říjen 17, 20204 r @ferda25 Hezký den všem, máme problém s výměnou světel, poradíte prosím někdo? (Škoda Rapid, r.2014, BCM PQ25) Po výměně světla svítí v pořádku, ale budíky signalizují prasklou žárovku. VAG ukázal chybu v LZ světle ( ? zkrat na kostru ? ). Po vymazání se již chyba neobjevila, ale kontrolka svítí stále. V LCode je pak nastavení osvětlení jen v BYTE 16 (00001110) a BYTE 19 (00001111), kde jsou však k dispozici jen Bit 4 - 7 (Diagnostika osvětlení pro směrová světla / mlhová světla / koncová světla / brzdová světla je aktivní.) - v obou BYTE jsou všechny přístupné Bity odškrtnuty již od výroby. Přesto ale signalizace prasklé žárovky trvá. Při pokusu o vynulování Bit v binárním kódu se hodnoty automaticky vrátí zpět). Předem moc děkujeme za jakoukoliv radu (cestu k Ferdovi prosím neraďte - jedná se o vázané služební vozidlo). Ještě jednou díky.
Říjen 18, 20204 r Rapid 2014 má ještě elektriku z F2, takže hlídání žárovek musí být zaškrtnuté, aby hlídání bylo vypnuté. Je to sice proti logice věci, ale je to tak. Pokud se ti vrací kódování do původního stavu (děláš to určitě neorigo kabelem, že?), zkusil bych to vypnout přes Caristu.
Duben 8, 20223 r Ahoj, včera jsem si vyměnil zadní světla za facelift LED. Vše funguje, akorát jsem si všiml, že po odemčení dálkáčem se slabě rozsvítí LED proužek a po zamknutí auta taky ještě cca 15 sec slabě svítí. Dělá vám, kteří jste si taky měnili zadní světla, to samé? Podotýkám, že nemám žádné coming home ani leaving home. Předem díky za odpovědi.
Duben 8, 20223 r @Fremmenjaký máš MR? Do 2015 nelze nakódovat. Dělá mi to taky. Od 2015 s elektrikou z F3 (BCM 6CO....) už to jde nakódovat. Upraveno Duben 8, 20223 r od miklisek
Březen 20, 20232 r Ahoj,koukam po zadnich led svetlech na Rapida LB a tady jsem nasel,ze maji bud za 2500kc nemecko prvovyroba nebo 4tis skoda. Plus k tomu nosice za 400kc. Nevite jaky je rozdil mezi nemeckou prvovyrobou a origo skoda? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5jh945712-zadni-prave-svetlo-rapid-nemecka-prvovyroba-39357.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.