Twisted Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Zdar, dnes se mi stala velmi nemilá věc. Měnil jsem žárovku na vozíku a jelikož je to prehistorický stroj a já nemehlo, moc to nešlo. Nějak jsem ji tam narval, přijel s nastartovaným autem a připojil vozík (což šlo taky ztuha). V tu chvíli na autě vypadlo osvětlení SPZ. Myslel jsem, že je to schválně, ale vypadly i přední a zadní obrysovky a pouze na levé straně (opravoval jsem pravé světlo na vozíku). Ajťácké metody typu vypnout a zapnout nezafungovaly a překvapivě ani výměna žárovek. Znepokojilo mě, že konektory měly rozdrolené těsnění a kolem žárovek byly nažloutlé, samotné žárovky v zadním světle zčernaly (což mohlo být i opotřebením, jedna už vypadávala). Vše ostatní asi svítí jak má. Myslíte, že došlo k nějakému zkratu, který poškodil elektroniku auta? Ale proč jen na levé straně? Mimochodem, tažné je neoriginální. Před x lety mu odešla elektronika, ale po opravě ok. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Zřejmě jsi přepálil pojistku č. 53. Levá a pravá strana obrysových světel mají každá svojí pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Děkuji mnohokrát, zachránil jsi mou čest! Mělo mě to napadnout, ale já se ještě v pojistkách nehrabal. Teď už jen zjistit, kde sehnat to těsnění, a je to v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.