Publikováno Září 8, 20177 r Zdravím, neví náhodou někdo, která škodovácká barva je nejvíce podobná VW Bílá Oryx perleťový efekt. Má někdo auto ve zvláštní bravě a mohl by poslat foto zajímá mě: červená hotchilli bílá pearl bílá cream díky
Červen 28, 20187 r Zdravím, nedokázal by mi někdo ze zkušenějších říct, co je tohle za barvu? Viděl jsem ji na Kodiaqovi prvně a dost se mi líbila. Není to jedna z dvojice Hotchilli nebo Volcano red? Nevím, jestli to z té fotky jde vidět, ale byla to červená s takovým trochu nádechem do růžové. Díky
Září 2, 20186 r Takhle z fotky to může být ledacos, ale červená s nádechem do růžové může být Červená Raspberry. Nevypadalo to takto?
Duben 23, 20196 r Chci se zeptat zdejší mladoboleslavské kliky, zda se neuvažuje o přidání nějaké barvy pro LaK. Ze stávající palety si nemůžu vybrat a dost by mě potěšilo něco na způsob zrušené béžové kapučíno. Díky
Listopad 30, 20204 r V podzimní šedi mně to na Raspberry přišlo hodně výrazné. Takhle to ale vypadá skoro jak Corrida (což není). Upraveno Listopad 30, 20204 r od bojler
Prosinec 2, 20204 r Bílá Coffe Žlutá Sprint Modrá Italy Upraveno Prosinec 2, 20204 r od stanmar doplnění příspěvku
Prosinec 2, 20204 r Pro zajímavost Kodiaq ve fólii (upraveno pro prodejce v Estonsku) Upraveno Prosinec 2, 20204 r od stanmar
Leden 4, 20214 r V 2. 12. 2020 na 14:04, stanmar napsal: Bílá Coffe Žlutá Sprint Modrá Italy Dobrý den, prosím Vás, náhodou více fotek auta v barvě bílá coffe nemáte? :) Děkuji.
Leden 18, 20214 r Pokud by někoho zajímalo, TADY jsou k němu podrobnosti. EDIT: 21:00 odkaz už bohužel nefunguje Upraveno Leden 18, 20214 r od Karel Bůna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.