vormen Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Efecta 95 od Benziny = N95 + VIF a nemusíš se s ničím drbat, cena stejná jako N95 jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury1104 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Já tankuji Shell V-power 100...😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
springb Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Aké sú podľa vás ešte zdravé otáčky za "studena" pri tomto motore? Čo myslíte 4 000 otáčok na studený motor je ešte OK, resp. koľko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Nejsou. Já bych přes 3000 nešel, dokud se motor trochu nezahřeje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 A lehká noha. Žádný plyn na podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Efecta od Benziny + VIF do Rapida i Fabie. Už mě to ale nebaví míchat. Až mi dojde VIF přecházím na Vervu. Moc toho nenajezdim, ale jinam než na Benzinu nejezdim. Jinak otáčky za studena max do 3000 podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 (editace) Uvidíš. že rozdíl poznáš. Taky jsem to tak měl, ale po přechodu na Vervu mi chod motoru přijde kultivovanější. Nebo pak ještě zkusit Maxxe. Nic ale proti Vifu. ten je fakt dobrý. Leju ho do Fábky. Editováno: 3. Únor 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Měl bych následující dotaz. Při předělávání části elektroinstalace v Rapidu si odpojuji minus pól na baterie, abych měl dráty bez proudu. Takto mám baterii opakovaně odpojenou třeba na 1-2 hodiny. Po připojení několikrát spínám klíček, abych odzkoušel zapojení elektriky. No a potom se mi už podruhé stalo,, že svítí kontrolka emisí (takové to oranžové grilované kuře). Auto jede vcelku normálně, po ujetí cca 5-10 km a restartu motoru už normálně zhasne a auto jede jak má. Měl bych se něčeho obávat (katalyzátor, filtr pevných částic)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvus76 Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Zdravím, mám dotaz po kolika kilometrech vyměnit rozvody na Rapidu1.0 tsi 81 kw? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Žádná předepsaná výměna od výrobce není, pouze v 230 tis. km kontrola a pak kontrola každých 30 tis km. Já bych tak důvěřivý nebyl a vyměnil nejpozději ve 150 tisících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Musi citat medI riadkami. Vyrobca totis pise vydrzi to celu zivotnost auta 230tkm, a potom to mas zosrotovat :D Beznemu vodicovi minimalne 10r. A kto najazdi viac na 230tis vymenit a hotovo. Ak sa boji tak na 200tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvus76 Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.