Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

musí se vyměnit i ty gumy pod okny jsou jiné, nejhorší na tom je, že ty zadní jsou součástí i toho malého okénka :(

ale nevím zdali to platí i pro ty z ali..

Editováno: , autor: rosta.rs
Vloženo

Zdarec, originál vyjde bohužel na raketu (někdo mi říkal, že kolem 10tis). Mění se tam stahovačka zadního okna a kdoví co ještě.

Já to vyřešil lištami z Ali, auto to neskutečně přidalo (černá) a laik rozdíl nepozná. Samozřejmě pokud máš srovnání, tak rozdíl tam je. 

Každopádně to už drží asi 3 měsíce bez problémů, vč myčky a podobných hovadin. Uvidíme, jak to dá zimu.

Vloženo (editace)

A lepilo se to na origo gumy? máš prosím nějaké datailní foto?

zakrývá to celou tu gumu nebo je tam kousek u skla vidět jak má origo lišta

díky

Editováno: , autor: rosta.rs
Vloženo (editace)

Má to na autě kolega, tak nevím kdy se s ním potkám. Ale pokusím se to nějak detailně nafotit. 

Je to lepené přímo na gumy. Lehce jsem je akorát odmastil.

IMG_0956.JPG

2017-06-04 13.19.11.JPG

Editováno: , autor: Neonik
Vloženo

Ty co jsou rovně drží jak přibitý, tam strach nemám. Problém trošku vidím u těch zadních částí, které v jednom místě úplně nedolehly. Docela se až divím, že tam kolegovi, který s tím jezdí každý týden do myčky, stále drží.

Udělal jsem ale to, že jsem napsal číňanovi, ať dovalí ty zadní kusy takový, který budou přesně doléhat. No a fakt je poslal, takže až to upadne, tak tam přilepím už doléhající. Možná bude prostě jen zásadní před nalepením zkontrolovat si, že jsou správně ohnuté a kdyžtak doohnout.

Vloženo

díky moc..

mě se totiž stala taková nepříjemnost, vapkoval jsem bordel co se zanesl mezi okno a tu gumu, ale měl jsem vysoký tlak a pořezal jsem tu gumu..

a právě tu zadní, která je součástí i toho malého okénka :(

tak je jednodušší dát tam ty lišty a zakrýt to, akorát bych právě potřeboval vědět zdali to zakryje celou tu gumu aby to nešlo vidět..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...