ČudlR Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 před 8 hodinami, cayc napsal: Ahojte, jazdim kazdy den 2km do prace a 2km spat. Po praci a cez vikendy jazdim aj dalej, priemer rocne 20 000km. Aky motor vybrat, aby zvladal tie 2km trasy? Teraz som jazdil do prace na Toyote Avensis 1.8 benzin a mimo na Octavii 1.6 TDI, no zistil som, ze je nezmysel drzat dve auta. Chcem novsie 2018+ na jedno aj druhe. Pozeral som 1.8 TSI 132kW, odradza ma to DSG s 250Nm, co poradite? 1.4 TSI nebude slabe? Chcel by som automat, vdaka. No papirove ma superb 3 1,4tsi 110kw jen o 0,1 vteriny horsi zrychleni nez octavia 2 rs tdi 125kw tak ze uplne hrozny to neni. Akorat teda nevim jestli v 2018 uz nebyla 1,5tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Ahoj co sa týka ročníka kľudne od 2016 hore, spravil som chybu. Je mi jasné že za 20 000 nebude 2018 2.0 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 (editace) Zopar kuskov s dsg v kombinacii s 1,4tsi na autobazare je...skus pozriet....cenovo okolo 16-18000 euris,rocnikovo 2016-2017 Ja osobne som presiel zo 140kw dizlu v 4kolke,do110kw predokolky a vobec po ziadnej stranke netrpim. Editováno: 9. Červen 2021, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Ahoj, pozeram ze mas 1.5 TSI. Ako to zvlada kratke trasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Rekne mi nekdo tady o jak moc je pohodlnejsi Superb proti Passatu? Dale by mne zajimalo o jak moc tvrdsi jsou sedacky v Superb Sportline proti Laurin a Klement? Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Pohodlnejsi nie je, ma rovnaky podvozok. Passat je ale lepsie odhlucneny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 před 22 hodinami, cayc napsal: Ahoj, pozeram ze mas 1.5 TSI. Ako to zvlada kratke trasy? Mam odjazdenych cca 45000km za cca 2,5 roka a uplne bezproblemovo,aj vratane kratkych presunov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 (editace) Zdravím páni, prišiel som si po radu a Váš názor,ktorý by mi pomohol v rozhodnutí. Chcem si obstarať Superb 3 2.0tdi MR2018 s 7°DSG. Dilema je či predokolku alebo 4x4. Aké máte skúsenosti s predokolkou v zime alebo za dažďa a celkovo jazdné vlastnosti? Ďakujem Vám za Vaše názory. Editováno: 3. Červenec 2021, autor: danno1771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Záleží, co jezdíš, jak a kde. Já mám čtyřkolku, často tahám přívěs a samozřejmě za deště či na sněhu je to znát, že tahají obě nápravy. Měl jsem O3 RS předohrab a po půl roce jsem to měnit za S3 4x4. Se to fakt nedalo, na mokru hrabalo i na trojku. Pokud jezdíš v klidu, se sněhem se skoro nepotkáš a courák netaháš, tak je asi 4x4 pro tebe zbytečná váha a starost navíc. Stejně to za tebe nikdo nerozhodne, je to subjektivní preference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubeniczek Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 V 18. 4. 2021 na 23:34, Tomas F napsal: Ahoj, jak jsou na tom Superby po 150kkm? Ať už motoricky, tak celkovým stavem (vrzání interiéru apod.). Bude to stále normální auto, anebo už na tom bude dost okatě vidět stáří? Pokukuju po novém/novějším a docela mě zaujala nabídka od Autodraftu, viz https://www.autodraft.cz/detail/4724-skoda-superb-3-combi-2-0-tdi-140kw-webasto.html Tj. combi L&K s manuálem. Trochu jsem v rozpacích, jestli dát 500 kKč za ojetinu a zase se (možná) spálit, anebo dát skoro 3x tolik a doufat, že to bude bez starostí. Minimálně z článku v 1. příspěvku to vypadá docela dobře (nepočítáme li brzdy, které stejně nepoužívám..), ale jsou to furt jen dvě zkušenosti. Takže jak, vzít ojetinu po záruce, anebo radši připlatit za nové? Ahoj, mám měsíc z Německa S3 2.0 TDI 140kW s nájezdem 149 tis. Vyroben 2016. Výbava Style s DCC a auto je v naprostém pořádku. Koupeno přímo ve Škodovce u prodejce a mám komplet servisní historii i doklady z německých STK. Cena 15000 Euro. Auto nebourané, interiér netknutý, takže spokojenost maximální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Inzeráty tu nepatria. A auto s DCC s toľkými km nikto nekúpi. Budú po smrti tlmice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 bývajú po smrti často aj skôr , čo sa nedajú vymeniť ? pri jazdenke to aj tak čaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 L&K ma lepšie odhlucnenie? Chcem vymeniť OII ale odrádza ma hlučnosť podvozku a bixenony, som naklonený k Passatu. Vaše rady? 2018+ 2.0 TDI DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Jestli ti vadí bixenony tak hledej 2019 a výše. Tam už byl full LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 On 7/12/2021 at 6:35 AM, cayc said: Inzeráty tu nepatria. A auto s DCC s toľkými km nikto nekúpi. Budú po smrti tlmice. mam na DCC 170k km, nechal jsem to testoval par tydnu zpet a jsou absolutne bez chybicky. Jezdim na 19". Je to o jizdnim stylu, volbe cest a nelitani do kazde diry a retarderu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 já mám na supu s DCC 136 tis a jeden tlumic mi klepe ale mamina na octavia 3fl 167 tis a absolutně nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 Skusal som Superba aj Passsata a nakoniec vyhral Passat. Fakt je to to spracovanim, odhlucnenim a vybavou lepsie auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 Pochopitelně, že může být lépe zpracované, odhlučněné a vybavené. Taky je dražší, než stejně vybavení Sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 (editace) Zdravím vás. Mate niekto auto dovoz z Francúzska? Kolega akurát rieši jedného Superba 2018 z F. Auto ma výpis histórie z VW servisu (autorizovaný ale nie Škoda) v papierovej forme. Podľa VIN ale u nás v autorizaku nič nenájde, to isté aj carvertical. Auto ma prehliadky po 30tis, brzdy napr. menené originál dosky škoda. V autorizaku ukáže len predpredajnu prehliadku pri 13km. Niekde som čítal, že niektoré krajiny nemajú online históriu, platí to pre Francúzsko? Vdaka. Editováno: 30. Srpen 2021, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Historiu z elektronickej servisnej knihy ma iba auto,ktore navstevovalo iba autorizovany Servis Skoda.Ziadny iny zapis do nej nevykona,takze toto bude asi ten problem.Autorizak vo Francuzsku samozrejme tuto mozno zapisovania ma,ale kedze tam auto nechodilo,historia chyba a ani ju v servisnej sieti Skoda nedohladas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Od té doby co se nevede fyzická knížka (cca. rok 2015) jsou dohledatelné veškeré elektronické zápisy, ať z autorizáku nebo mimo. Pokud se nedají dohledat tak nikdy nedošlo k jejich zápisu - ať přes specializované systémy servisu nebo ručně přes erwin. Dokud existovaly knížky bylo možné dohledat jen elektronické záznamy provedené v dané zemi (pokud došlo k elektronickému zápisu) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Zdravím, od ktorého dátumu výroby je pri S3 chladiaca kvapalina G12 od výroby? S tou G13 bol problém s vodnou pumpou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 (editace) Chlapi, co říkáte těmto zánovním modrým Supům? To jsou výbavy.... prodají to za tu cenu? https://www.sauto.cz/detail-prodejce/autocentrum-jicin-skoda-plus/13342405?znacky-modely=93%3A708&stav=vse&razeni=od-nejlevnejsich Editováno: 10. leden 2022, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Kupcu si to asi najde, ale podla mna za nizsiu cenu. Tato vybava Active, to uz je teda pekna Socka Edition 😁 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Ano, ta výbava mě zaujala. Alespoň to má couváky, DAB a výhřev sedadel. Za mě lepší než O IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.