cz pida Vloženo 7. Listopad 2017 Vloženo 7. Listopad 2017 (editace) Ahoj, dneska jsem si všiml že nádobka na kapalinu mi drží jen ve dvou plastových úchytech na straně u tlumiče a pak už jen na hadicích a má tim pádem obrovskou vůli.....na spodní části je takovej jakoby úchyt, kterej je zastrčenej do otvoru v karoserii,ale je tam úplně na volno....tak se ptám jestli někdo neví jak to tam správně má držet....přijde mi, že buď v tom otvoru musí být nějakej protikus tý baňky a nebo tam ta baňka musí držet nějak jinak, ale snad ne tak jako teď , že to má vůli že baňka poskakuje 2cm do výšky......v etce ani DP jsem k tomu nic nenašel Editováno: 7. Listopad 2017, autor: cz pida Citovat
Martin Bednář Vloženo 10. Listopad 2017 Vloženo 10. Listopad 2017 Jojo, je to dost humpolacky udelane. Dokonce mam pocit, ze ten spodní trn odira lak az na plech... 1 Citovat
cz pida Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Vloženo 10. Listopad 2017 no nedalo mi to a jel jsme se podívat do autosalonu a je to tak fakt..je to fakt neskutečný...nalepil jsem pod to kus akustický pěny co mi zbyla z tlumení dveří a udělal do toho díru a nasadil zpět ..má to teď jakous takous vůli, ale neklepe se a ani neskáče 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.