ctiborB Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 (editace) Aký poplatok? Nie pokutu? A za čo? Ad To bočné vedenie na sedáku v Karoqu som zaregistroval aj ja, ale nie je to nijako strašné. Pohodlie sedenia v Karoqu, ale aj v Octávii na sedadle vodiča považujem za komfortné. Je určite porovnateľné so Superbom. Zrovna som bol včera v servise, kde som ho obzeral a odskúšal sedenie. Vadila mi tam však koža, aj keď mi vraveli, že je s vetraním. Šmýkal som sa na tom ako had. Pre zabránenie odkrvenia nôh by som odporúčal adaptívny tempomat s automatickou prevodovkou. To si strčíš nohy kde chceš a ako chceš. Aj na lokálke, keď sa na niekoho zavesíš. Editováno: 9. Listopad 2019, autor: ctiborB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Jo jo to jsem měl stejně, když jsem zvažoval karoq, úzké na na boky stehen, ale stejně jsem je si dal do objednávky, jelikož v celo kůži s podélným prošíváním LK byly nádherný a jemný, sedělo se v nich super oproti látce či základní kůži, ale je pravda, že vzadu jsou prostě nízký opěradla a vyšším postavám nesedí, ani hl. opěrka se nedá vysunout tak, aby ti nevadila na zádech, 190+, nižší s tím problém neměli. Co jsem ale taky řešil hluk z kufru při sklopení stř. sedadla jako opěrky. Ale jelikož jsem objednával v TOPu, víc prostě nešlo, tak jsem to u toho auta chtěl, krémová kůže to prostě zvedla o level výš. Čekačka se při každé takové výbavě raketově zvedla v týdnech navíc, nakonec skončila na 69týdnech ??? Objednáno a v půlce čekání se to začalo ještě prodlužovat, tak mi nabídli Kodiaq v té samé konfiguraci sedačky barva výbava a o 2 měsíce dříve před termínem Karoqa. Dneska již to není ani půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Tusite nekdo, zda se to predni sportovni sedadlo da sklopit dopredu za ucelem prevazeni dlouhych predmetu? Editováno: 3. leden 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesp Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Sklopit sportovní sedačky asi nepůjde. Kolegia teď objednával Kamiq a sportovní sedadla. A tam to nejde doobjednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesp Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Nevíte někdo jestli je rozdíl v sedačkách u Karoqu u výbavy Ambition a Style? Někde jsem četl, že Style má komfortní sedadla, ale teď to nemůžu nikde najít. A ani co to přesně znamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Je, u Style je delší a jinak tvarovaný podsedák ... dobře je to vidět na webu embasifirmy v sekci Karoq, když se podíváš na fota obou modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesp Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Našel jsem, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 mam takovou menší otázku, dá se vyměnit opěradlo zadních sedaček? mám style první verze, kde není sklopný ten prosřední díl opěradla a chtěl bych to vyměnit za novější verzi, kdy už jde sklopit ten prostřední díl. myslíte že to půjde? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) před 23 hodinami, Wesp napsal: Nevíte někdo jestli je rozdíl v sedačkách u Karoqu u výbavy Ambition a Style? Někde jsem četl, že Style má komfortní sedadla, ale teď to nemůžu nikde najít. A ani co to přesně znamená. Karoq má dokonce čtyři typy předních sedadel: - Active a Ambition - shodný sedák, Ambition ale mohutnější opěradlo - Style - stejné opěradlo jako Ambiton, ale delší sedák - "sportovní sedadla" - stejný sedák jako Style, ale jiné opěradlo Jde to krásně vidět při otevření víc panelů v prohlížeči, staší si dát boční pohled v galerii interieru. Editováno: 3. Únor 2020, autor: bojler 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Sedadla Varioflex jsou opravdu jen za příplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Ano jsou.Já platil 8600,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 VarioFlex zadní sedadla 12 800 Kč184 Kč / měs. PŘIDAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 A jsou supr investice. Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Jen si to chce rozhodnout, co chce člověk vzadu vozit, některým postavám VarioFlexy vyloženě nevyhovují. Tedy to chce vyzkoušet před koupí ideálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 V roomsteru je mám, takže je znám. Trochu zamrzí, že ve Style nejsou standardně, ale za příplatek. Myslím, že autu typu Karoq sluší varioflex líp. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 (editace) Tak naštěstí je možnost volby, kdyby byli standardně (bez možnosti volby), Karoqa by si naši nekoupili... Editováno: 12. Prosinec 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Přesně tak, je právo volby a vše má něco do sebe. Varia možnost různě skládat a možnost naklopení opěráku. Lavice sklopný pouze opěrák a jen jedna poloha, al pro nás pohodlnější jsme vyšších postav a vyhovují nám víc. Varioflexi mám v YETIně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Já si chtěl dát VarioFlex do Sportline - častěji potřebuju něco převést v kufru, než že někoho vzadu vozím, ale u Sportline dát nešly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 No a pokud člověk chce varioflex a sklápěcí sedačku spolujezdce, aby embéčko nebylo jen na parádu, ale i použitelné ... to má teprv po žížalkách a je odkázán na sedozáklad, žádné sportovní sedačky, žádná kůže atp. ... Njn, holt když člověk chce funkční přibližovadlo, musí pseudotrpět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Nevíte, proč nejdou varioflexy do sportlinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 To je asi tím že se varia nedělají v designu sportline, švy, dekor, látka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Ale když v doplňkové výbavě zaškrtnu elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, potah sedadel – kůže, tak dojde ke změně sportovních sedadel na klasická kožená sedadla. A tady by snad s variama neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Není lépe se zeptat přímo u dodavatele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 To samozřejmě je. Auto ale plánuji až po fejsliftu, tak jenom sonduju terén. Holt vyčkám, ono se to ještě několikrát změní, než dojde ke koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 FL je ještě docela daleko, do té doby se může ještě hodně změnit a právě potahové látky s FL většinou prodělávají nějakou změnu, takže se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.