Listopad 9, 20195 r Aký poplatok? Nie pokutu? A za čo? Ad To bočné vedenie na sedáku v Karoqu som zaregistroval aj ja, ale nie je to nijako strašné. Pohodlie sedenia v Karoqu, ale aj v Octávii na sedadle vodiča považujem za komfortné. Je určite porovnateľné so Superbom. Zrovna som bol včera v servise, kde som ho obzeral a odskúšal sedenie. Vadila mi tam však koža, aj keď mi vraveli, že je s vetraním. Šmýkal som sa na tom ako had. Pre zabránenie odkrvenia nôh by som odporúčal adaptívny tempomat s automatickou prevodovkou. To si strčíš nohy kde chceš a ako chceš. Aj na lokálke, keď sa na niekoho zavesíš. Upraveno Listopad 9, 20195 r od ctiborB
Listopad 9, 20195 r Jo jo to jsem měl stejně, když jsem zvažoval karoq, úzké na na boky stehen, ale stejně jsem je si dal do objednávky, jelikož v celo kůži s podélným prošíváním LK byly nádherný a jemný, sedělo se v nich super oproti látce či základní kůži, ale je pravda, že vzadu jsou prostě nízký opěradla a vyšším postavám nesedí, ani hl. opěrka se nedá vysunout tak, aby ti nevadila na zádech, 190+, nižší s tím problém neměli. Co jsem ale taky řešil hluk z kufru při sklopení stř. sedadla jako opěrky. Ale jelikož jsem objednával v TOPu, víc prostě nešlo, tak jsem to u toho auta chtěl, krémová kůže to prostě zvedla o level výš. Čekačka se při každé takové výbavě raketově zvedla v týdnech navíc, nakonec skončila na 69týdnech ??? Objednáno a v půlce čekání se to začalo ještě prodlužovat, tak mi nabídli Kodiaq v té samé konfiguraci sedačky barva výbava a o 2 měsíce dříve před termínem Karoqa. Dneska již to není ani půl roku.
Leden 3, 20205 r Tusite nekdo, zda se to predni sportovni sedadlo da sklopit dopredu za ucelem prevazeni dlouhych predmetu? Upraveno Leden 3, 20205 r od Franta Novak
Únor 2, 20205 r Sklopit sportovní sedačky asi nepůjde. Kolegia teď objednával Kamiq a sportovní sedadla. A tam to nejde doobjednat.
Únor 2, 20205 r Nevíte někdo jestli je rozdíl v sedačkách u Karoqu u výbavy Ambition a Style? Někde jsem četl, že Style má komfortní sedadla, ale teď to nemůžu nikde najít. A ani co to přesně znamená.
Únor 2, 20205 r Je, u Style je delší a jinak tvarovaný podsedák ... dobře je to vidět na webu embasifirmy v sekci Karoq, když se podíváš na fota obou modelů.
Únor 3, 20205 r mam takovou menší otázku, dá se vyměnit opěradlo zadních sedaček? mám style první verze, kde není sklopný ten prosřední díl opěradla a chtěl bych to vyměnit za novější verzi, kdy už jde sklopit ten prostřední díl. myslíte že to půjde? Moc děkuji
Únor 3, 20205 r před 23 hodinami, Wesp napsal: Nevíte někdo jestli je rozdíl v sedačkách u Karoqu u výbavy Ambition a Style? Někde jsem četl, že Style má komfortní sedadla, ale teď to nemůžu nikde najít. A ani co to přesně znamená. Karoq má dokonce čtyři typy předních sedadel: - Active a Ambition - shodný sedák, Ambition ale mohutnější opěradlo - Style - stejné opěradlo jako Ambiton, ale delší sedák - "sportovní sedadla" - stejný sedák jako Style, ale jiné opěradlo Jde to krásně vidět při otevření víc panelů v prohlížeči, staší si dát boční pohled v galerii interieru. Upraveno Únor 3, 20205 r od bojler
Prosinec 12, 20204 r Jen si to chce rozhodnout, co chce člověk vzadu vozit, některým postavám VarioFlexy vyloženě nevyhovují. Tedy to chce vyzkoušet před koupí ideálně.
Prosinec 12, 20204 r V roomsteru je mám, takže je znám. Trochu zamrzí, že ve Style nejsou standardně, ale za příplatek. Myslím, že autu typu Karoq sluší varioflex líp.
Prosinec 12, 20204 r Tak naštěstí je možnost volby, kdyby byli standardně (bez možnosti volby), Karoqa by si naši nekoupili... Upraveno Prosinec 12, 20204 r od Martab
Prosinec 13, 20204 r Přesně tak, je právo volby a vše má něco do sebe. Varia možnost různě skládat a možnost naklopení opěráku. Lavice sklopný pouze opěrák a jen jedna poloha, al pro nás pohodlnější jsme vyšších postav a vyhovují nám víc. Varioflexi mám v YETIně
Prosinec 14, 20204 r Já si chtěl dát VarioFlex do Sportline - častěji potřebuju něco převést v kufru, než že někoho vzadu vozím, ale u Sportline dát nešly...
Prosinec 14, 20204 r No a pokud člověk chce varioflex a sklápěcí sedačku spolujezdce, aby embéčko nebylo jen na parádu, ale i použitelné ... to má teprv po žížalkách a je odkázán na sedozáklad, žádné sportovní sedačky, žádná kůže atp. ... Njn, holt když člověk chce funkční přibližovadlo, musí pseudotrpět ...
Leden 1, 20214 r Ale když v doplňkové výbavě zaškrtnu elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, potah sedadel – kůže, tak dojde ke změně sportovních sedadel na klasická kožená sedadla. A tady by snad s variama neměl být problém.
Leden 2, 20214 r To samozřejmě je. Auto ale plánuji až po fejsliftu, tak jenom sonduju terén. Holt vyčkám, ono se to ještě několikrát změní, než dojde ke koupi.
Leden 2, 20214 r FL je ještě docela daleko, do té doby se může ještě hodně změnit a právě potahové látky s FL většinou prodělávají nějakou změnu, takže se uvidí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.