Martin Rušaj Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Video ti nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Úplnou náhodou jsem narazil na toto: Automatic Start and Stop Off Default Device for Skoda Kodiaq Karoq GT Interior Mouldings Accessories Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vypadá to jako dobrá a rychlá náhrada za kódování Start-Stop :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Pripada mi to elegantni. Ale ta cena. Za tu cenu mas originalni Caristu. Neco podobneho se da koupit i v Cesku. A levneji, jen se musi pajet dratky. Presto jsem o tom uvazoval, ale nepodarilo se mi demontovat tu listu s tlacitky. Takze jsem nakonec zustal u softwaroveho reseni - vypnuti pres Caristu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marko-ND Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Dotaz na Ferdu. Jsem čerstvý vlastník Karoqa Sportline, 1,5TSI DSG - skladovky. Vznesl jsem v servise dotaz na dodatečnou montáž/ aktivaci asistenta dálkových světel a případně na ACC a na všechno jsem dostal odpověď ne, jen prodat a koupit jiného Karoqa s daným asistentem a ACC. Mám asistenty - FA, SA, RTA, TA, RVCam. U ženinho Yarise nebyl problém dodatečné montáže (řídí se asi sloganem "za peníze v Praze dům"), takže mě to celkem překvapilo. Prošel jsem několik místností a různých témat a dost věcí asi jde, ale nevím jak a za kolik a hlavně kdo to provede. Často jsem se dočetl, že řešením jsi ty. Proto prosím o odpověď. Moc Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Iba nasmerovanie....tu a takto verejne sa odpovede a nacenenie nedockas.Odporucam SS,mail,alebo mu priamo zavolat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marko-ND Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 před 3 hodinami, Patrik1971 napsal: Iba nasmerovanie....tu a takto verejne sa odpovede a nacenenie nedockas.Odporucam SS,mail,alebo mu priamo zavolat. Dík. JSem tady nováček, takže jsem to nevěděl. Předpokládám poslat zprávu z jeho profilu. Mail ani telefon nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyssis Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 (editace) před 2 hodinami, abyssis napsal: Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky Úplne jednoducho, nemaj zapnutý motor a otvorené dvere Editováno: 18. Květen 2020, autor: twix2v1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyssis Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk.mike Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 před 3 hodinami, abyssis napsal: Při zapnutém motoru a otevření dveří auto pípa ke zbláznění na maxidotu hláška "pozor: motor běží" nebo něco v tom smyslu, poradí někdo jak se toho můžu zbavit? Díky na automate staci zaradit parkovaciu polohu; na manuale by nestacilo zatiahnut rucnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 před 3 hodinami, sk.mike napsal: na automate staci zaradit parkovaciu polohu; na manuale by nestacilo zatiahnut rucnu? I když je automat v parkovací poloze, tak to řve... Pokaždé, když jdu otevřít dveře do garáže, tak to řve... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Zkus se podívat na Modul 17 - Instruments Adaptace 10 - Ignition active message Druhá věc je, že auto upozorňuje nejen na zapnuté zapalování ale pokud máš Kessy, tak i na nepřítomnost klíče ve voze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk.mike Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) V 18. 5. 2020 na 17:52, Martab napsal: Druhá věc je, že auto upozorňuje nejen na zapnuté zapalování ale pokud máš Kessy, tak i na nepřítomnost klíče ve voze. ale inym tonom. pri ponechanom zaradeni D/R/N a otvoreni dveri je to nizsi ton a pri opusteni vozidla s klucom vo vrecku je to ozajstne neprijemne vysoky piskot Editováno: 20. Květen 2020, autor: sk.mike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 (editace) já když dám u automatu polohu na P tak to nepíská, když tam nechám něco jiného tak to píská pokaždý Editováno: 21. Květen 2020, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Také mi to i na parkováku píská a je to opruz. Kdyz do toho ještě od řidiče otevři kufr, tak to je jak u kolotočářů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Další možné vylepšení - posunutí ACC na 210 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 ACC lze posunout na 210 bez HW změn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Tak to je dobrá zpráva [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Ferdo, už jde ACC podle dopravních značek? Když jsem byl ve Strakonicích cca před 3/4 rokem tak jsme se o tom bavili... Případně už je vychytanější u Karoq 2020 Start&Stop systém? Byl jsem první, kdo u Vás s model 2020 byl. Nakonec se povedlo, ale je vypnutý na dobro na pořád... :) (nejde zapnout) Ne že by to vadilo, ale jen se ptám... :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Prediktivní ACC lze nyní už také aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Ahoj. nemůžete mi prosim poradit jak se muzu spojit s ferdou25? nejak nemůžu najit ani email a ani zadny jiny kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 před 8 hodinami, j.jurasek napsal: Ahoj. nemůžete mi prosim poradit jak se muzu spojit s ferdou25? nejak nemůžu najit ani email a ani zadny jiny kontakt. Co treba napsat soukromou zpravu? Kliknes na jmeno v tomto pripade ferda25 a pak na ikonku obalky :). Takto to je na mobilnim zobrazeni fora (telefonu) na PC to mozna vypada jinak... :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira2b7 Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Při pokusu poslat zprávu napíše "ferda25 nemůže přijímat zprávy." taky bych potřeboval kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Pěkně prosím, lze na Karoqa nakodovat stočení R zrcátka dolu při DSG R? Nebo to jde jen židlí s pamětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.