Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, mám dotaz. Jak správně vyměnit spínač brzdového světla na roomsteru? Našel jsem popis, zmačknout pedál ( mačkal jsem vší silou na doraz), vsadit do otvoru pootočený spínač ( původní byl černý, nový zelený ), otočit až cvakne, pustit pedál, připojit drát. Po tomto postupu mě brzdová světla svítí, ale až je pedál sešlápnutý pakticky na doraz. Jak v prodejnách autodílů, tak v servise mě tvrdili, že se spínač musí nastavit. Samozřejmě nikdo nechtěl říct přesně jak. Buď to nevěděli prakticky, nebo říct nechtěli. Jaký je vlastně princip toho samonastavení spínače? Díky

Editováno: , autor: kukuraj
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Neřešil jste už někdo poruchu brzdového spínače, který je umístěn u brzdového válce?

Mám F2, 2013, 1,2 TSI a tady už není brzdový spínač u pedálu, ale u brzdového válce. Objevuje se mi tato porucha:

00526 - Brake Light Switch (F) 
            008 - Implausible Signal

Musí se demontovat celý vzduchový filtr a pak se dá ke spínači dostat... zatím jsem zkoušel pročistit konektor u spínače, ale to nepomohlo, hláška se objeví znovu...

Nemáte nějaký nápad? Nebo je to opravdu na výměnu spínače?

Díky

Vloženo

Tak jsem postupně vyměnil žárovky, pojistku pro brzdový spínač a nakonec jsem vyměnil i ten brzdový spínač. Porucha 00526 se ale objevuje stále.

Už nevím co s tím...nic mě nenapadá.

Stejný brzdový spínač se používá asi i u O3 nebo G7, na netu jsem nic nenašel... :-(.

Nevěděli byste co s tím?

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Ahoj, chtěl bych požádat o radu, jak sundat konektor u FI ze spínače brzdových světel. Vůbec se mi nepodařilo se prsty dostat z obou stran ke konektoru , odjistit ho a sejmout. Jak se to má správně dělat, asi nějakými kleštičkami anebo sundat to větrání? Povolil jsem 1 šroub, ale stále někde drželo. Děkuji za případné info.

Spínač od fmy Borsehung dnes vyměněn, spodní větrání šlo sundat tahem po odjištění šroubu. Po zkoušce se zdá být vše ok.

Editováno: , autor: psurn
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Nejdříve jsem zakoupil spínač Borsehung, ale po celkem krátké jízdě se rozsvítily kontrolky EPC a emise, tak jsem nakonec zakoupil originální díl made in Malta a snad bude ok.  U toho Borsehungu se mi zdálo, že se spínal téměř při dotyku pedálu a to mohlo způsobovat chyby za jízdy po nerovnostech.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...