Host maxnuke Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Tak co kdo teda na jižní Moravě kóduje? Klidně přijedu i 100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 29. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Hele tady je to bez ochoty,nikdo nemá zájem to nakódovat.Taky jsem ochoten se někam přiblížit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 fajn, východ SK - Prešov/Košice. alebo zajtra Bachledova dolina... bohužiaľ sú sviatky a to nie každý sedí na fóre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 29. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Pro mě trochu z ruky jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 a potom sa sťažujte, že sa nik neozve keď bude cesta do ČR, tak to bude minimálne v téme kódovania F3, prípadne v mojej v sekcii F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxnuke Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 wirer - díky za nabídku, ale jak jsi psal bylo mezi svátky. Zkouším to tedy znovu. Kdo prosím dokáže kódovat na Moravě? Nechci to zadarmo. V servise to neudělají. Snad nebudu muset objednat z Ali kabel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Mám Caristu, tedy kdo by chtěl na Moravě, tak se tam docela často pohybuji pracovně. Kdyžtak napište SZ a můžeme se domluvit z toho co Carista umí (co jsem si dokódoval viz. mé téma a předpokládám že Rapid na tom bude stejně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Tak jsem přišel na jednu docela nepříjemnou funkci HHC. Na zledovatělém sněhu v úvozové cestě k chalupě na horách jsem začal hrabat, takže jsem zabrzdil a chtěl jsem couvat s přibržďováním. Jenže ouha, kola zablokováná právě díky HHC a auto jelo dolů v tom ledovém korytu jak čtyřbob kokosů na ledě na olympiádě! Bohužel ale docela neřiditelně a brzdy nepovolily. A když po 2 sec. brzda povolila a kola se konečně začala točit, já lehce přibrzdil, jenže HHC opět kola na 2 sec. zabrzdil. Ještě že vyjeté koleje auto vedly a naštěstí jsem nenaboural do sněhové bariéry okolo cesty. Takže poučení pro příště, raději zatáhnout ručku, než šlapat na pedál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 (editace) Stacilo stlacit spojku ci tutknut na volnobehu do plynu. HHC sa tym tiez da deaktivovat. Idealne je niektore funkcie skusat mimo premavky. Aj ked niekomu nastavujem, tak pripominam test na volnej ceste... Editováno: 14. Únor 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Stačí zařadit kam chce člověk jet, na 1rs drží HH aby auto necouvlo, dopředu ho pustí. Naopak při zařazeném R HH auto nepustí dopředu, ale scouvat ho nechá. (stačí zastavit v kopci, dát 1rs a nechat se podržet HH a pak zařadit R, auto začne samo couvat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Jenže dokud se v tý situaci neocitneš, neřešíš to, jak HHC deaktivovat, protože to prostě nepotřebuješ. Jenže mě zarazilo právě to, že když se kola začala točit, při dalším zabrždění zase HHC kola zablokoval. Jo a vše bylo na neutrál. Možná stačilo zařadit zpátečku, jenže to mě v tom fofru, kdy auto jelo dozadu jak saně, taky nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Jasně, to člověka nenapadne. Já si to právě proto zkoušel hned po aktivaci, "že co kdyby". Ale ten neutrál jsme nezkoušel, jetsli to pak drží "na obě strany" a čeká co člověk zařadí. Ony když se kola přestanou točit, tak on neví, jestli auto stojí, nebo "jedeš", tak má tendenci to přidržet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Obcas vyhoda manevrovania na dvore v miernom kopco, kde uz aj HHC zasahuje. Pripadne poposunutie auta pred bytovkou v meste, kde je opat parkovanie v kopci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Chybami se člověk učí a příště budeme chytřejší...to je tak celé. Hlavně, že se nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Obcas vyhoda manevrovania na dvore v miernom kopco, kde uz aj HHC zasahuje. Pripadne poposunutie auta pred bytovkou v meste, kde je opat parkovanie v kopci To víš, to my z nížiny použijeme HHC jednou za uherský rok a ještě v takovéto krizové situaci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Tak hlavně že to dobře dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Jojo, toto jsem poznal už loni u služebního wolksvagenu, prakticky totožná situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Super věc, alo jen dokud auto před tebou nezačně couvat a ty se ještě dvě vtěřiny nemůžes pohnout :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Psal jsme to už výše, stačí zařadit R a auto se okamžitě po puštění spojky začne sunout z kopce pozadu (na R HH drží aby auto nepopojelo dopředu, dozadu jej pustí, na N a 1rs drží auto aby necouvlo, ale dopředu jej pustí). Souhlasím, že v krizových situacích je obtížné na to myslet a člověk má jiné starosti, ale pořešené to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Aha tak to ještě musím natrénovat. Tak moc jsem to nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Bohužel na sněhu to má trochu mouchy jak už bylo napsáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Nechci se opakovat V 20. 3. 2018 na 8:28, Martab napsal: Psal jsme to už výše, stačí zařadit R a auto se okamžitě po puštění spojky začne sunout z kopce pozadu (na R HH drží aby auto nepopojelo dopředu, dozadu jej pustí, na N a 1rs drží auto aby necouvlo, ale dopředu jej pustí). Souhlasím, že v krizových situacích je obtížné na to myslet a člověk má jiné starosti, ale pořešené to "je". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlingo Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Dobrý večer, víte někdo z Vás jestli někdo spolehlivý kóduje asistent rozjezdu do kopce ve vzdálenosti cca 70-100 km od Liberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 http://cardiagnostik.cz/ v Praze - to máš hodinku po dálnici. Bude od půlky srpna a já byl spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlingo Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.