N@pster Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Zrcatko neni potreba. Vnitrni ma zatmavovaci. Jinak ta sranda vyjde na 10tkc jak vysitych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 10t ak najdes lacne skla... original teraz stoji nieco okolo 7t jedno zrkadlo.... pozeravam ebay ale ani tam to nieje ktovie co, jazdene sa dao bcas zohnat okolo 3t ale aj tak je to celkom nedostatkove zbozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ja to resil pro pojistovnu. Mel jsem obe zrcatka ustreleny. Skla nejlevneji original 8900kc/ks a jelikoz mam kamarady po vrakovistich,tak vim,ze jich moc neni ani na vraku. A kdyz uz jo,tak levy zrcatko. Pravy se vyvazuje zlatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 treba aj stredné zrkadlo , to jeho nebude mať na 99% výstupy na vonkajšie ... údajne sa to dá prerobiť ale prajem hodne zábavy , ja som to nerozobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Jak jsem psal 30.ledna řidíčovo zrcátko se mi vůbec nestmívalo, říkal jsem si že oděšli krystali v zrcátku a budu muset sehnat druhé, nakonec jsem zrcátko rozdělal přeletoval zaoxidované připojení ke stmívání a vše funguje a víc nic neřeším, nejlépe to vyzkoušet když je tma zapnout klíček nebo nastartovat a svitít mobilem / baterkou na diodu v zrcátku co je v interiéru a poznáte hned jestli se všechny zrcátka stmívají stejně rychle atd .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonfly645 Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Zdravím všechny, přestalo fungovat vytápění levého vnějšího zrcátka. Měřením jsem zjistil, že je přerušena vodivá cesta na topné folii. Zrcátko je zároveň stmívatelné, což znamená, že nové stojí docela ranec. Myslíte, že by se dala vyměnit jen ta folie? Má cenu se do toho pouštět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ak sa ti podari odlepit zamotne zrkadlo od tej folie, tak by to islo. Ta folia sa da za par korun kupit na ebay. Sam som nad tym rozmyslel, ale nechcelo sa mi do toho pustat. lebo som nenasiel presne taku foliu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonfly645 Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Dik za odpoved. Asi zatim koupim obyc vyhrivane zrcatko a pokus s opravou si necham na dobu az budu mit trochu vic casu. Mel bych jeste dotaz: 1. Jaky je topny vykon te folie na orig zrcatku? 2. Na trhu jsem zaznamenal ze zrcatka jsou s klasickym sklem a nebo pak s namodralym sklem. Jaky je mezi nima rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 V 17. 7. 2018 na 13:30, Martttin napsal: Ak sa ti podari odlepit zamotne zrkadlo od tej folie, tak by to islo. Ta folia sa da za par korun kupit na ebay. Sam som nad tym rozmyslel, ale nechcelo sa mi do toho pustat. lebo som nenasiel presne taku foliu. a nešla by ta nová folie nalepit přes tu stavající vadnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 tak vyhrieval by si nie priamo sklo, ale foliu.... uz cakam na tu z ebayu, ale nedavam tomu velke nadeje, je to iny tvar, uvidim, ci sa to bude dat nejak napasovat.... kazdopadne 8k za zrkadlo je celkom masaker, ked si zoberiem, ze v dnesnej dobe to uz nieje ziadna vesmirna technologia a nepokazi sa samotne stmievanie, ale blba folia za cenu 10 korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.