Květen 20, 20187 r Neviem co bolo pisane v konfiguratore predtym, nicmene dnes je v polozke sportovni podvozek text - snizeni svetle vysky vozu o 15mm. Osobne nic ine ani neocakavam za tu cenu.
Květen 20, 20187 r Prosté snížení pomocí jiných pružin bych čekal max. za 1000Kč jako náklad za logistiku. Je drzost nazývat to sportovním podvozkem. Za tu cenu ho mohli aspoň jinak.nalatit a dát jiné tlumiče.
Květen 20, 20187 r Autor Hlavně jsem předtím měl O2, S2 se sportovním podvozkem a očekával jsem to samé u Superba3. A místo srovnatelného produktu jsem nedostal vůbec nic. Při porovnání dílů pro podvozek pro Sportline a můj vůz to vypadá hodně zajímavě. Pán asi opravdu prvně napsal velkou pravdu a Sportline = rovněž jen snížení podvozku(jen jiná pera). To znamená hodně velké navýšení za nic(tedy za černý strop a ten mám už také).
Květen 20, 20187 r před 7 hodinami, Clerfayt napsal: Prosté snížení pomocí jiných pružin bych čekal max. za 1000Kč jako náklad za logistiku. Je drzost nazývat to sportovním podvozkem. Za tu cenu ho mohli aspoň jinak.nalatit a dát jiné tlumiče. Nezlob se, ale co bys čekal, to není důležité. Ceny jsou takové, jaké jsou ochotni zákazníci platit. Nejsou odvislé jen od ceny materiálu a logistiky. I tady na foru jde vidět, že spoustě lidí za 5 100Kč to snížení stojí. Stejně jako jsou schopní zaplatit desetitisíce za jiné kravinky.
Květen 20, 20187 r Vyrábět auto se třemi různými variantami podvozku je prostě dražší než s jednou. A je zcela lhostejné, že všechny tři druhy pružin mají zcela totožné výrobní náklady, což je navíc jen domněnka, nikdo z nás toto neví, i když možna bojler ano . Už jen navrhnout a odzkoušet tři různé díly stojí více než, kdyby byl jeden, a pak se musí držet tři různé díly skladem navíc i mnoho let po skončení výroby, to vše stojí peníze a musí je někdo zaplatit.
Květen 20, 20187 r Před hodinou, bojler napsal: Nezlob se, ale co bys čekal, to není důležité. Ceny jsou takové, jaké jsou ochotni zákazníci platit. Nejsou odvislé jen od ceny materiálu a logistiky. I tady na foru jde vidět, že spoustě lidí za 5 100Kč to snížení stojí. Stejně jako jsou schopní zaplatit desetitisíce za jiné kravinky. To se nezlobím. Jasně že není důležité co bych čekal. Nejsem Donald Trump aby si z mého názoru někdo sedal na prdel. Já bych za snížený podvozek nedal ani korunu. Naopak jsem připlatil za vyšší. .
Květen 20, 20187 r Autor Ty pružiny se dávají u VW do všech Passatu. Zapomeňte na nějaký velký vývoj ve Škodovce. Vývoj dělá v rámci koncernu jen Audi a ostatní se vezou a jen přebírají technologie a odlaďují pro své vozy. Co má navíc Sportline oproti sériovému vozu se sportovním podvozkem z hlediska techniky. Podvozek je identický, motor také, VAQ to nemá.... Upraveno Květen 20, 20187 r od ferda25
Květen 20, 20187 r Taky je to (stejne jako MC) pouhy designovy paket. Nejaky funkcni rozdil je z derivatu pouze u Octavii RS a Scout. Scoutline, Sportline, MC = chci nejak vypadat a pritom vevnitr jsem stejny jako ostatni.
Květen 20, 20187 r Autor Mě by stačilo, kdyby mi někdo napsal konkrétně díly co nebudu po instalaci tlumičů od firmy Bilstein, moc dál řešit na reklamaci a proč(například: ložisko v kole a popsat jaká síla ho bude více namáhat). Ne mi psát "plky", že nedoporučuji a bude problém se zárukou. Místo řešení jen výmluvy, lži(nemontujeme -> nabízíme) a osočování, že po x letech s manuálem se neumím rozjíždět. Snahu pomoc řešit problém nemá nikdo. Když už mi prodali "vzdušné zámky", tak by mě mohli pomoc v nich aspoň "postavit lepší kulisy" místo těch originálních, které nestojí svojí kvalitou za nic. Když se mi při zrychlování na 3 rychlostní stupeň do velkého kopce utrhne přední kolo a skáče nad vozovkou, tak tam vznikají síly, které jsou více destrukční než jakýkoliv tlumič s jinou charakteristikou, který tento jev zamezí, ale zřejmě pánové ve "vývoji" ve Škodovce mají jinou "fyziku". Upraveno Květen 20, 20187 r od ferda25
Červen 29, 20187 r Autor Vyřešeno, vůz vrácen do firmy Škoda-Auto a.s. a jde to i bez právníků. Upraveno Červen 29, 20187 r od ferda25
Červen 29, 20187 r Blahopřeji . Bohužel většina z nás má auto na IČO kdyby šlo takhle vrátit auto i u nás asi by se škodovka divila a přehodnotily snad i postoj k zákazníkům. Upraveno Červen 29, 20187 r od AntonioB721
Červen 29, 20187 r A takový to byl pěkný vůz.... Jestli pak se objeví ve Škoda plus? Upraveno Červen 29, 20187 r od Clerfayt
Červen 29, 20187 r @ferda25 Mohl by ses více rozepsat o samotném vrácení vozu? Co je potřeba, jak to probíhalo atp.. Raději do nového threadu, ať nedostaneme za uši od moderátora. Tedy pokud můžeš o tom mluvit, což předpokĺadám, že jako soukromá osoba můžeš. Díky.
Červen 29, 20187 r V 21. 5. 2018 na 1:49, ferda25 napsal: Když se mi při zrychlování na 3 rychlostní stupeň do velkého kopce utrhne přední kolo a skáče nad vozovkou, tak tam vznikají síly, které jsou více destrukční než jakýkoliv tlumič s jinou charakteristikou, který tento jev zamezí, ale zřejmě pánové ve "vývoji" ve Škodovce mají jinou "fyziku". Chceš mi říct že u nového vozu byly tlumiče tak špatně, že když jsi chtěl dát plný kotel při rozjezdu nebo při jízdě na nižší rychlostní stupeň, že tlumiče neudrželi přilnavost hnacího kola na vozovce a kolo se rozdrybrovalo ? To snad ne... to mi začali dělat tlumiče na jedničku při prudkém rozjezdu u OII FL až po 170K km...
Červen 29, 20187 r Autor Ano kolo se utrhlo a je zde už i téma, kde se to řeší a nejsem(nebyl) jsem sám.
Červen 30, 20187 r Ja myslel, ze kolo muze skakat, jen kdyz je uz tlumic unaveny a zraly na vymenu? No blahopreji k uspesnemu odstoupeni od smlouvy. Ja si koupil nove auto v zakladni nejnizsi vybave prave proto, aby bylo co nejjednodussi a melo tak teoreticky co nejmene sanci na vznik zavad. Zatim mi to vychazi.
Červen 30, 20187 r Mě by teda hlavně zajimalo, co má přední sklo (název tématu) společného s podvozkem? Máte na výběr dvě možnosti. Buď přejmenovat téma, nebo to celý promažu.
Červen 30, 20187 r Po odpojeni to bude vyhazovat chybu ne? Mohu klidne preprogramovat na puvodni hodnotu ale nevim kod.. na tempomat se daval 463 tusim.
Červen 30, 20187 r Dost už s OT v tomto vlákně o tempomatu !! Pro ferdu: Mám to přejmenovat třeba na "Vady vozidla + zkušenosti s vrácením vozidla" nebo odstoupení od KS? Bude se to i líp vyhledávat. Asi by byla škoda to celý vymazat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.