Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kolegove vlastním RAPID LB MR 2017. Teď jezdím první zimu a překvapuje mě jak kolem řadící páky táhne zima. Nechat ruku deset minut na řadičce, tak mě umrzne. Zkoušel jste to někdo nějak řešit, nebo má to vůbec nějaké řešení?

Dej ruku kam patří, pusť si teplý ofuk z palubovky a nebudeš mít problem. :)

• Autor

Díky za dobrý návrh technického řešení.

Hele narovinu, nikdy jsem neměl  ruku na radicce tak dlouho abych mohl potvrdit tvuj problém. Sám kriticky přiznávám že ruce taky nemám v ideální poloze, ale mít permanentně ruku na páce, by se asi nemělo. Nedávno jsem měl novodobou Dacii a tam to táhlo fakt chladně. 

Musím se zastat Mišika, mám teda Rapid 2016 Fresh a bylo mě docela zima právě v rovině cca řadící páky a to ikdyž jsem topil. Reklamoval jsem to, v servise nakalibrovali(přesně nevím co tím automechanik myslel) Climatronic a pak se to hodně zlepšilo. I tak můj letitý Focus II topí lépe ve střední výšce, Rapid celkově jakoby měl hluchá místa, kde topí špatně.

Upraveno od bobanHTP
gram chyba

• 2 týdny později...

Docela zajímavý problém. Možná je to kravina, a blbě se to bude kontrolovat. Ale zkus nějak kouknout na ten velký průchod kabelů mezi kabinou a motorovým prostorem, jestli je to tam dobře zatěsněný a netáhne tam průvan z motorového prostoru. Projevovalo by se to hlavně za jízdy. Nic jiného mě nenapadá, odkud by mohl jít studený vzduch.

• Autor

Díky za typ, mrknu na to. Až se dostanu na montážní kanál, tak se taky podívám jak to vypadá zespodu. U feldy byla zespodu kolem řadičky díra až ke koženému návleku řadičky. U Rapida nemám představu jak to zespodu vypadá.

tato průchodka není zas tak vespodu. Spíš za rádiem a možná trochu nalevo

• 3 roky později...

Teď v zimě si stěžoval spolujezdec co seděl za řidičem, že na něj "táhne" směrem od dveří řidiče (od B sloupku).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.