wirer Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 z ebay-u naposledy asi pred týždňom. myslím že rovnaký link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Já kupoval toto: https://www.ebay.com/itm/VW-Passat-B8-Tiguan-Touran-Bus-T6-Rearview-Mirror-Mirror-Automatic-Dimming/113848775815?hash=item1a81ea7487:g:L5gAAOSw4INZpKE4 Stejný prodejce a myslím že i stejné zrcátko, jen zde je již zahrnuta doprava, u toho tvého je +12e za dopravu. Takže by to mělo být v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 super, díky pánové :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heler Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 mám jeden problém nemôžem najsť v adaptaciach v centralnej elekrtike - Erweiterte_Fernlichtsteuerung zmeniť na Basic, FLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 to tam menit ani nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heler Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Dik za odpoveď, len Wirer to to má v popise na dorobenie FLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Má, ale já to tam taky nenašel, a FLA funguje, důležitý je ten zbytek kódování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 wirer nie je vsemocny. No niektore veci sa veselo kopiruju od slova do slova. Idem to radsej opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 a sakra... a ja myslel, ze jsi Electric Chuck Norris :-))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Tímto chci poděkovat uživateli WIRER za motivaci k výměně originálního zatmavovacího zrcátka za verzi s FLA kamerou. Jeho článek a dokumentace mi velice usnadnila práci. Navíc výpomoc s výrobou potřebného svazku vodičů a konektory. Jedná se o vozidlo Rapid 2018 kde je zapojení stejné jako ve Fabii III. Nastavení ve VCDS nebylo úplně jednoduché, některé volby související s FLA neměly popisky, ale našel jsem správné hodnoty na screenech v návodu. Odvážnému majiteli s Rapidem mohu poradit moje kódování. Ještě jednou DĚKUJI. JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Je možné, že originál zrcátko s kamerou stojí takovou palbu?:-o https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/57a857511sma-zrcatko-vnitrni-skoda-38717.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Je to docela dobře možné, co jsem tak před dvěma roky zjišťoval, tak cena origo zrcátka na Fabii mi byla řečena kolem 8tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Ano je, tiez mam zistovane 300-550 €. Podla toho ci Rapid alebo F3FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Kupoval jsem zrcátko s kamerou na EBAY. Stačí vyhledat kód 401137027268 . Je to prodejce "carloxx24", odesíláno z německa. Zboží jsem objednával před týdnem ve středu, v pátek jsem ho měl na stole. Celá předělávka mne vyšla na 1800,- a ještě mám k dobru původní zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Ahoj, můžete někdo znalý potvrdit, že odkaz (viz níže), je zrcátko s kamerou, které lze použít i v Octavii III FL ? (v octě je nyní samozatmívací vnitřní, venkovní levé i pravé). Je to odkaz Wirera, a je pořád funkční (díky Wirere) https://www.ebay.com/itm/VW-Passat-B8-Tiguan-Touran-BUS-T6-Innenspiegel-Spiegel-automatisch-abblendbar/401137027268 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Wirere netušíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Ved porovnaj so zrkadlom co mas v aute. Navyse toto je sekcia F3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Omlouvám se, že píšu sem, ale zde je toto téma více a podrobněji rozebíráno. Do auta jsem se díval, celý kód je stejný až na písmena za ním, u mě je na konci F a v odkazu prodejce AG. Fyzicky vypadá stejně, ale u toho kódu si nejsem jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 https://www.drive2.ru/l/566252887424894039 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Taky pěkně zpracovanej návod...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Díky za odkaz, jestli jsem to správně pochopil, tak by mělo být vhodné i do OIII. Pouze odstín nesedí, mám šedou a v odkazu k prodeji je bílý rámeček. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Chcem poprosiť tých, ktorí majú vo Fabii/Rapid dorobené FLA (môžu dať info aj tí, čo to majú od výroby)... ak v rádiu cez Nastavenia - Svetlá vypnete položku Light Assist, potom vypnete motor a opäť naštartujete.... nevybehne Vám chybová hláška: Porucha: Light Assist? Toto som si všimol pred STK a dnes som to opäť vyskúšal a to isté. Potom stačí cez rádio opäť zapnúť Light Assist a chybová hláška zmizne. Je to normálny jav? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 mam dodelavane a taky to tak mam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 A nebude to nakódováním ? Třeba je neúplné, předpokládám, že by se o tomto někdo zmínil, kdo má dodatečně dodělávané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Tipujem, že prípadný chýbajúci kód bude už v samotnom návode... keď to máme už minimálne dvaja. Ak to majú všetci, snáď to miestni kódovači preskúmajú. 😇Asi málokto vypína Light Assist, aby mohol chybu objaviť. Ja som až po vyše roku od dorábky chcel LA vypnúť pred STK a vyskočilo to na mňa. Ale možno sa ani nejedná o chybu a je to nejaká fičúra, aby som nezabudol pred jazdou zapnúť LA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.