alexa Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 @wirer Dá sa niekde zohnať aj samotná kabeláž k zrkadlu s FLA kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 2 kabliky ako kabelaz asi nie. Ja si to vyrabam sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Mne by stačil len jeden , čo ide do zrkadla ten 8 pin.konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2019 Ak mas samozatmavovacie zrkadlo, konektor tam je. Pin 3 kablik vyberies a vlozis novy. Na pin 8 len vlozis, povodne je prazdny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 12. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2019 Samozatmavovacie s kamerou chcem vymeniť za obyčajné,preto sa pýtam na kabeláž k nemu. Všetko ostatné na dorobenie mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2019 nekúpiš ho bežne. niekto ti ho musí vyrobiť. a keď už meníš sklo i zrkadlo, rovno si tam doplň i dažďový senzor. či myslíš že to pôjde bez výmeny skla? https://wirer.sk/f3_sklo-senzor-zrkadlo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 U mňa to ide bez výmeny skla. Dažďový a svetelný senzor len vymením za senzor vlhkosti, ktorí tam je teraz. Zrkadlo má rovnaký úchyt ako pôvodne. Problém je chýbajúca kabeláž k zrkadlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 Buď už v autě máš senzor vlhkosti a samostmívací zrcátko, nebo má klasické zrcátko co má jiné uchycení. A nebo nemáš Fabií III. Pokud nevíš celé zrcátko, musíš dosáhnout celou kabeláž. I tuto akci má Wirer na svých stránkách podrobně rozebranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 (editace) @alexa vieš sem hodiť fotku zrkadla? lebo ak tam máš senzor vlhkosti, máš i automatické svetlá. výmena senzora vlhkosti za ten dažďový je fakt len o výmene a kódovaní, žiadne ďalšie káble netreba. teda na dorobenie dažďového senzora a FLA potrebuješ skutočne len chýbajúce 2 káble (vodiče) pre FLA. dnes som to riešil. v aute automatická klíma a automaticné svetlá. senzor vymenený za dažďový, natiahnuté chýbajúce 2 vodiče ku FLA a všetko nakódované. Tieto 2 vodiče vážne nikde nezoženieš, musí ti ich niekto vyrobiť Editováno: 13. Červenec 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Len pre zaujimavost, ako to vyzera v utrobach zrkadla s FLA kamerou (konkretne tej z ebay) ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 (editace) Ahoj všichni, jen pro zajímavost dneska jsem zprovoznil na mojí Fábii edici R5 FLA a musím říct že MR2018 s ACC má páčku dálkových světel už uspůsobenou k použití FLA "vrací se zpět do své polohy". Zrcátko jsem koupil na Mihocaru a kabeláž vyrobil z toho co jsem měl k dispozici (CAN-BUS vedení jsem nekupoval hotové, vytvořil jsem si ho doma cca jeden zákrut na 1cm). Kodování jsem vycházel z webu @wirer kde je vše dokonale popsané. Jinak oficiální schéma zapojení zrcátka mám k dispozici. Barevně sice CAN sběrnice není Extended ale CAN pohon ale bohužel nic lepšího nebylo k dispozici... Editováno: 17. Srpen 2019, autor: ondra86cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Zeptám se možná blbě, proč máš vodiče pro CAN-BUS takto kroucené? Nějaký důvod z oblasti elektriky? Je pravda, že ferda25 mi podobně takto udělal "svoje" vodiče na propojení pinů CAN-BUSu v BCM s piny v budících v rámci přestavby na AUTO spínač světel, moje tam nechtěl, že prý to musí být spolehlivé, jinak auto nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 aj originál CAN linka je krútená. istota, že máš správnu dvojicu, prípadne vzájomné ovplyvňovanie? CAN vodiče sa dajú dokonca kúpiť, niekde som videl myslím aj na aliexpress. ja používam vodiče čo máme schválene do lietadiel v rámci európskej certifikácie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Datové sběrnice jsou vždy kroucené. Třeba doma i ethernet, starý telefon. Je to kvůli rušení, kapacitě..... ostatní signály kroucení nepotřebují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Díky oběma za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Je možné změnit, od jaké rychlosti dojde k přepnutí na dálková světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 áno, adaptácie jednotky 20 Speed threshold for high beam recommendation off - 28 km/h Activation speed for high beam assistant - 58 km/h Speed threshold for immediate high beam recommendation off - 5 km/h 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Není tu někdo z okolí Mladé Boleslavi kdo by mi pomohl s doděláním FLA kamery? Sám si na to netroufám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Co dělá to Citovat Speed threshold for immediate high beam recommendation off - 5 km/h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Neviem, nemam FLA na testovanie. Vyskusaj a daj vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Právě jsem zkoušel a nějak jsem nepoznal rozdíl :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 V 26. 8. 2019 na 16:34, lubomir.kozak napsal: Není tu někdo z okolí Mladé Boleslavi kdo by mi pomohl s doděláním FLA kamery? Sám si na to netroufám.. Klidně bych ti pomohl, úspěšně jsem to rozchodil na mojí R5. Ale Kladno je trochu z ruky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 To si dělají od srpnové změny ceníku srandu? Za FLA chce už škodovka 6500,- oproti původní ceně 3500,-. https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/128295cd-fd19-42fd-bc5e-6ff8109bcf4e/fabia-cenik.69e2d33d3e760a8e28212116c6e82a42.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Světelný a dešťový asistent (dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním, Tunnel Light) je za 4000, nebo za 6500 je pak Asistent dálkových světel (Auto Light Assist) – automatické přepínání dálkových a potkávacích světel a světelný a dešťový asistent. To první je součástí Syle PLUS, potom je FLA za 2500. (FLA bez senzoru deště a světla v zrcátku nelze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 kupoval jste někdo přímo tohle? :) https://www.ebay.com/itm/VW-Passat-B8-Tiguan-Touran-BUS-T6-Innenspiegel-Spiegel-automatisch-abblendbar/401137027268 cena hodně nízko, tak bych ho chtěl vzít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.