Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.
Už více než rok jezdím se Supem III generace a mám celkem zásadní problém s navigací. Vestasvěná navi mi nevyhovuje a chtěl bych stejně jako v ostatních autech používat WAZE, kterou mám instalovanou v tabletu a která  mi - ač ani ona není bezchybná - vyhovuje mnohem víc. Superb je ale zřejmě nějak stíněný, páč se mi dost často stává, že navi nevidí na družici a tak např. po D1 jedu po poli o X m vedle.
Při "pátrání" v autě jsem si všiml, že mám v kaslíku slot na SIM kartu a  někdo mi říkal, že by to mohl být slot na datovou kartu, přes který bych si mohl v autě instalovat Wi-Fi  (což by určitě zajímalo mého nadřízeného) a to by mi mohlo pomoc i při komunikaci tabletu a WAZE. Je možné, že by Sup TMBDA9NP3Gxxxxxxxx měl přípravu pro Wi-Fi?

Doporučuji přečíst téma Android Auto...

obavam se, ze problem neni ve wifi... problem je v pokovenem prednim okne a jeho stineni gps signalu.

Nemají SuperBy v odkládací přihrádce zesilovač GSM a GPS signálu ?

Aký máš tablet? Ja mám síce iba Octaviu ale tiež s vyhrievaným sklom (dratkami), no s GPS som nemal problém ani na jednom iPhone.

Je možné že tvoj tablet nemá práve najsilnejsi príjem GPS.

Upraveno od rembaz

V Superbu neni predni sklo vyhrivane dratkami, ale celopokovenou folii, ktera dost zasadne utlumuje gps. 

Dobre vedieť. Niekedy musím potom odskúšať či sa bude iPhone chytať.

• 8 měsíců později...

a co je este dolezite - CarPlay kombinuje polohu z mobilu aj polohu z auta...

takze napr. ak mobil strati GPS signal v tuneli, tak Waze pokracuje plynule dalej (rovnako ako vstavana navigacia)

to by mohlo riesit problem s vypadkami GPS aj pri vyhrievanom celnom skle (ja ho nemam, bolo by fajn ak by niekto kto ma otestoval iPhone + CarPlay)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.