Persan Vloženo Sobota v 18:29 Vloženo Sobota v 18:29 Objednán Karoq 1.5 tsi dsg šedá graphite metaliza výbava top selection. Objednan 19.5. Mam trochu strach s dsg měl jsem jen samé manuály a taky za jak dlouho auto bude vyrobené. Citovat
Mirdako Vloženo včera v 06:00 Vloženo včera v 06:00 Z DSG strach neměj. Zvykneš si velice rychle a pak nebudeš chápat, jak jsi mohl do teď jezdil s manuálem...😂 Citovat
Persan Vloženo před 23 hodinami Vloženo před 23 hodinami Akorát mě trápí to dodání jednou výroba 33tyden pak 42 a teď zase 33 já počítám dodání tak na konci září. Citovat
Pheorinos Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami Ta vybraná barva mu vážně sluší. Věřím, že budeš spokojen i s výběrem DSG. Já si stále každou jízdu vážně užívám 🙃 Citovat
Persan Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami Tak děkuji všem za uklidnění teď akorát čekat a čekat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.