mikl Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 diky za osvetleni nastesti je to spise teoreticka uvaha, nebot pokud vim, zatim tu nikdo takovy extrem neresil a hidek bude na cestach habadej tak jako tak stejne budu delat ostriky a auto naklon, tak ted spis uvazuju nad svetlama.. jesli origo nebo angel No já bych to tak optimisticky neviděl.Starejch vraků bude ubývat a co budou policajti kontrolovat na relativně novejch autech za technickej stav? S hloubkou vzorku,propadlou lékárnou a modrejma parkovačkama si dlouho nevystačej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj všem, pročítám tu znova jak měl skoro každý problem s těmito dvětlo, no i tak pořád se mi libej a porad o nich přemýšlim. Když to vemete takhle zpětné jaké jsou zkušenosti? Vyřešili se ty problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj všem, pročítám tu znova jak měl skoro každý problem s těmito dvětlo, no i tak pořád se mi libej a porad o nich přemýšlim. Když to vemete takhle zpětné jaké jsou zkušenosti? Vyřešili se ty problémy? nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho.... problémy: -mlžení -obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění -nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení) jak píšeš....jsou hezký.....ale.... Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho....problémy: -mlžení -obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění -nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení) jak píšeš....jsou hezký.....ale.... Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví..... Mé zkušenosti: světla se ještě ani jednou nezamlžila motorky perfektně pracují se světlomety kroužky zatím svítí Jedná so o várku no.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Mé zkušenosti:světla se ještě ani jednou nezamlžila motorky perfektně pracují se světlomety kroužky zatím svítí Jedná so o várku no.2 já mám várku 1 a taky žadný problém sněma nemám první 2 dny se mlžily a teď už dávno nic vše ok a to s hidkama já spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 já mám várku 1 a taky žadný problém sněma nemám první 2 dny se mlžily a teď už dávno nic vše ok a to s hidkama já spokojen Ako sa da zistit o aku seriu sa jedna?? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ako sa da zistit o aku seriu sa jedna??D Ivo jiné zapojení motorků, 1. várka pokud vím má jen dirku na zacvaknutí té kuličky z motorku a várka 2 má vodící lištu a na konci baňku, do které se ta kulička přes vodící lištu zasune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 jiné zapojení motorků, 1. várka pokud vím má jen dirku na zacvaknutí té kuličky z motorku a várka 2 má vodící lištu a na konci baňku, do které se ta kulička přes vodící lištu zasune Prosim pozte tento rozdiel niekto vyfotit? Rad by som si ANGEL EYES a nerad, by som si kupil prvu varku. Velmi pekne dakujem. Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Taky se přimlouvám, prosím poslali byste fotky, jak to tedy má vypadat (motorek naklápění) V obchodě mi řekli, že o žádném rozdíluu nevědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný ano "umelou matku" som bral zo starych svetiel a s naklapanim si poradili v servise - povolili srobiky na vrchu a dopasovali svetlo, a nastavili tym stelovacim srobikom, aby svietili tak ako maju, lebo doma to dobre nenastavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tak to je v poho, to sme prohodili. Taky stim budem muset sjet nekam do servisu nebo na STK, sviti nám to dost nahoru a naklápění nejde. Motorky šlapou, ale jakoby nemohli hejbat s tou parabolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tak to je v poho, to sme prohodili. Taky stim budem muset sjet nekam do servisu nebo na STK, sviti nám to dost nahoru a naklápění nejde. Motorky šlapou, ale jakoby nemohli hejbat s tou parabolou a ještě v tom lupe, ne? Já viděl montáž várky č. 1 a musím uznat, že to naklápění ani snad fungovat nemůže. Aby tam vůbec dostali motorky, museli tu patici nahřívat. Prostě shit. A když ti tvrdí, že o žádných rozdílech nevědí, tak jen lžou, prostě X1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 tak tie angel eyes su na po nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Teď jsem byl u jednoho chlapa na dílně a montoval někomu AE v chromu. ASi várka číslo 1. Nefunkční naklápění. Motorky tam skoro nešly nacpat. AE parabola má dirku na nacvaknutí, já u druhé várky mám už drážku a na konci je jakoby dirka. Docela se s tím navztekali a navíc to moc nešlo seštelovat. Jedno světlo svítí trošku jinam Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Editováno: 12. Únor 2008, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Prosim pozte tento rozdiel niekto vyfotit?Rad by som si ANGEL EYES a nerad, by som si kupil prvu varku. Velmi pekne dakujem. Ivo Ozaj sa nik nenajde, aby odfotil I a II seriu? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Prosim mozte odfotit to skratenie? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Bohužel taky mužu potvrdit, máme stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 pochybujem že niekto má aj prvú aj druhú sériu a že je niekto taký uchylák ako ja že všetko odfotí. Ozaj sa nik nenajde, aby odfotil I a II seriu?D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 pochybujem že niekto má aj prvú aj druhú sériu a že je niekto taký uchylák ako ja že všetko odfotí. Ja som myslel, ze ten co ma jednotku sem da jednotku a ten co ma dvojku, ze da dvojku. Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ja som ich odfotil ako som ich vybral z krabice a nejake foto z montaze (ale len mobilom) - najdes na 9. stranke. s motorcekmi som problemy nemal, tak som to nefotil. ktoru varku mam, tak to netusim, ale objednaval som to prvy novembrovy tyzden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Prosim mozte odfotit to skratenie?D Ivo Jo tak to to sorry,ale nemůžu.Musel bych vyndat trafa od xenonů a ty motorky,což bych nerad,jsem rád že to chodí.Musí se to zkrátit o cca 5mm.Těžko vysvětlovat jak,než se mi to povedlo,zařvali mě 3 motorky. Mohl bych to ale příp zájemci poslat zkrácený. Editováno: 12. Únor 2008, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Mám dotázek, svítí to opravdu tak špatně bez xenonů, jen s normálníma světlama? Jinak co říkáte, který by Joyemu víc slušely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Mám dotázek, svítí to opravdu tak špatně bez xenonů, jen s normálníma světlama? Jinak co říkáte, který by Joyemu víc slušely? Mě se víc líbí ty v tmavém.Co se týče xenonů,jezdil jsem týden s obyč žárovkama a s xenonama se to nemůže absolutně srovnávat : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Mně asi taky, ale jestli to bez xenonů svítí bídně, tak by to znamenalo koupit ještě xenony Chjo.. A to raději dám penízky asi do el. okýnek, ty mě pálí víc Editováno: 13. Únor 2008, autor: mostunge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.