Přejít na obsah

ANGEL EYES

PTiCA

Doporučené příspěvky

diky za osvetleni :) nastesti je to spise teoreticka uvaha, nebot pokud vim, zatim tu nikdo takovy extrem neresil a hidek bude na cestach habadej :) tak jako tak stejne budu delat ostriky a auto naklon, tak ted spis uvazuju nad svetlama.. jesli origo nebo angel

No já bych to tak optimisticky neviděl.Starejch vraků bude ubývat a co budou policajti kontrolovat na relativně novejch autech za technickej stav?

S hloubkou vzorku,propadlou lékárnou a modrejma parkovačkama si dlouho nevystačej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
Ahoj všem, pročítám tu znova jak měl skoro každý problem s těmito dvětlo, no i tak pořád se mi libej a porad o nich přemýšlim. Když to vemete takhle zpětné jaké jsou zkušenosti? Vyřešili se ty problémy?

nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho....

problémy:

-mlžení

-obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění

-nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení)

jak píšeš....jsou hezký.....ale....

Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví..... :palec2:

Odkaz ke komentáři

nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho....

problémy:

-mlžení

-obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění

-nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení)

jak píšeš....jsou hezký.....ale....

Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví..... :palec2:

Mé zkušenosti:

světla se ještě ani jednou nezamlžila

motorky perfektně pracují se světlomety

kroužky zatím svítí:)

Jedná so o várku no.2

Odkaz ke komentáři

Mé zkušenosti:

světla se ještě ani jednou nezamlžila

motorky perfektně pracují se světlomety

kroužky zatím svítí:)

Jedná so o várku no.2

já mám várku 1 a taky žadný problém sněma nemám první 2 dny se mlžily a teď už dávno nic vše ok a to s hidkama já spokojen :palec2:

Odkaz ke komentáři

jiné zapojení motorků, 1. várka pokud vím má jen dirku na zacvaknutí té kuličky z motorku a várka 2 má vodící lištu a na konci baňku, do které se ta kulička přes vodící lištu zasune

Prosim pozte tento rozdiel niekto vyfotit?

Rad by som si ANGEL EYES a nerad, by som si kupil prvu varku.

Velmi pekne dakujem.

Ivo

Odkaz ke komentáři

Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný :)

Odkaz ke komentáři

Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný :)

ano "umelou matku" som bral zo starych svetiel a s naklapanim si poradili v servise - povolili srobiky na vrchu a dopasovali svetlo, a nastavili tym stelovacim srobikom, aby svietili tak ako maju, lebo doma to dobre nenastavis ;)

Odkaz ke komentáři

tak to je v poho, to sme prohodili. Taky stim budem muset sjet nekam do servisu nebo na STK, sviti nám to dost nahoru a naklápění nejde. Motorky šlapou, ale jakoby nemohli hejbat s tou parabolou

a ještě v tom lupe, ne? Já viděl montáž várky č. 1 a musím uznat, že to naklápění ani snad fungovat nemůže. Aby tam vůbec dostali motorky, museli tu patici nahřívat. Prostě shit. A když ti tvrdí, že o žádných rozdílech nevědí, tak jen lžou, prostě X1:)

Odkaz ke komentáři

Teď jsem byl u jednoho chlapa na dílně a montoval někomu AE v chromu. ASi várka číslo 1. Nefunkční naklápění. Motorky tam skoro nešly nacpat. AE parabola má dirku na nacvaknutí, já u druhé várky mám už drážku a na konci je jakoby dirka. Docela se s tím navztekali a navíc to moc nešlo seštelovat. Jedno světlo svítí trošku jinam

Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, :aggressive:

Editováno: , autor: stralis
Odkaz ke komentáři

Prosim mozte odfotit to skratenie?

D

Ivo

Jo tak to to sorry,ale nemůžu.Musel bych vyndat trafa od xenonů a ty motorky,což bych nerad,jsem rád že to chodí.Musí se to zkrátit o cca 5mm.Těžko vysvětlovat jak,než se mi to povedlo,zařvali mě 3 motorky. Mohl bych to ale příp zájemci poslat zkrácený.

Editováno: , autor: stralis
Odkaz ke komentáři

Mám dotázek, svítí to opravdu tak špatně bez xenonů, jen s normálníma světlama? :( Jinak co říkáte, který by Joyemu víc slušely? :palec2:

Mě se víc líbí ty v tmavém.Co se týče xenonů,jezdil jsem týden s obyč žárovkama a s xenonama se to nemůže absolutně srovnávat :laugh.gif

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...