Přejít na obsah

ANGEL EYES


PTiCA

Doporučené příspěvky

Já ta světla mám, ale asi jsi mne nepochopil. Nejde o výbojky, ale o celé čočky.

To znamená vyndat parabolu u těch dálek a zkusit tam dát čočky.

Asi by nefungoval náklon, ale u dálek to zase tolik nevadí, myslím.

Takže u potkávacích i dálkových bys měl čočku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdáre Gigi,

je to tak-potkávačky H7,dálkáče H1.Dokonce už tam budeš mít i žárovky,ale ty jak svítěj nevím,já je hnedle měnil za Osramky,co mi zbyly z původních.Svítívost-polde mýho subjektivního dojmu jsou origo světla prostě bezkonkurenční,ty svítěj o třídu líp.Teda je pravda,že někdy až moc,myslím že každej z nás pozná v noci Fabii zcela bezpečně.Frajer co mi na andělskejch dělal,tvrdí,že příčina bude ve špatný konstrukci čoček a v jejich horšejší kvalitě.Určitě do nich doporučím koupit žárovky s větší svítivostí,ale počítej s jejich menší životostní-Osraky kůl blů mi v nich vydržely cca 12 tis. km.

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z důvodu, že se zde hodně lidí ptá jak svítěj a jeden místní člen mi psal SZ, ať mu pošlu fotky...tak jsem dneska něco pořídil. Ještě jsem si je dnes opět znovu šteloval, konečně jsme spokojenej a svítí to jak má :) Předchozí majitel je sešteloval tak, že ovládání výšky z kabiny už nebylo možné světla zklopit, jen zvedat....takže jsem je nastavil max. nahoru a pak stáhl o něco níž, teď to budu testovat v praxi, zda je to OK, nebo na mě budou řidiči blikat a budu nucen o něco sklopit :) A hlavně to pravý světlo pořád svítilo kamsi do....e doprava...už konečně svítí souběžne s krajnicí. Tady nějaké foto, omlouvám se za kvalitu, ale foťák nemá rád noc :feve:

Podotýkám, že toto je max. snížení náklonu z kabiny, zapoměl jsem ho nastavit výš a všiml jsem si toho až v garáži. Už jsem to nastavil, aby svítily výš...tudíž snad i něco málo ještě dál. Každopádně pořád váhám, zda xeny ANO, nebo NE.

Potkávací

post-8288-1228321073_thumb.jpgpost-8288-1228321082_thumb.jpg

Dálkové

post-8288-1228321064_thumb.jpgpost-8288-1228321070_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar kluci,

To Tangerin : no hezky fotecky a tma nevadi lepsie vidno svetla ... No aj ja som to najprv steloval doma...pak ale blikajuci oprotiiduci mi dali najavo ze co je ... tak som sa rozhodol obetovat nejaku 200 Sk za nastavenie na regloskope ... kde mi bolo povedane ze jedno svetlo mi nekresli dobre ... po tomto sa mi to stale nezdalo to jedno svetlo a teda nasledovalo stelovani v Garazi pekne na stenu kde som si nakreslil to spravne svetlo a videl som rozdiel v tom druhom Teraz mam nastavene najcastejsie na 2 polohe na ovladaci a mam pocit ze je klud nikto neblika a skor s obdivom sa po tych svetlach pozeraju .... ale tak ci onak ...

HID prestavbove sady ... no je to na siroku debatu staci si pozriet obsah tematu XENONY ... nedavno som tam pridaval zopar infosiek o tom co asi bude nasledovat buduci rok ... pre mna je prekvapive ze legislativa nasleduje az po tom co je tu znatelny boom tejto Technologie teda XENON ...

osobne sa mi zda trochu ze ten rozptylo svetla nie je taky ako u origo ... to uz tu bolo popisovane X krat ... ak Xenon tak neviem oplati sa pohladat co najviac informacii o tom ako to je u vas ... legislativa je jednoznacna a kontroly urcite budu ... pozor na to ...

ja mam HID sadu H1 a som spokojny ... no uvidime ako ci dokedy ???

S pozdravom Mathias ...

Editováno: , autor: Mathias
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Tangerin: poslis, ty fotky sou z angelama ze kdyz se nemylim? kdyz tak koukam na foto tak se mi zda ze ty dalkovi svitej nejak malo daleko. mozno se mi to jen zda fakt nevim. je tam nejakej rozdil v dalke medzi original svetli s H3 zarovkou a tyma angelama s H1? ty tam mas normalni zarovky nejsou to xenony ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj samozřejmě, mám Angely. Poznáš to podle těch proužků na silnici, že jsou takový světlejší jak ten zbytek a těsně před autem je trochu modré od kroužků. Jinak žárovky mám oboje origo, co výrobce dodává ke světlům. Ty dálkový, no svití to o něco málo víc, ale to už foťák nezvládl zachytit. Nevím jakej je rozdíl mezi typem žárovky H1 a H3, ale velkej rozdíl dělá to, že origo světla mají větší odrazovou plochu v lampách...Angely maj u potkávaček čočku a v dálkách taky jen parabolu do kulata...proto to na silnic vrhá takový kužele jasný a zbytek už je osvětlenej míň.

Já si světla prvně nechal seřídit u kamoše v dílně a pak asi za 2m znova při roční prohlídce v origo servise. Bohužel, od obojích to stálo za starou belu. Levý světlo OK, ale to pravý...ten tok světla šel úplně někam pryč, nechápu, že to v tom origo servise neviděl. Takže jsem prvně trochu natočil celou lampu, aby to svítilo víc do silnice...no bylo to lepší, ale pořád nic moc.... tak jsem se dneska už dokopal k tomu a aspoň 30 min. jsem si hrál před barákem, svítil si na vrata, měřil metrem vzdálenosti lol Pak jsem se jel projet po silnici, kde jsem udělal ty fotky. No s potkávačkama jsem už spokojenej...ale o co svítí trochu líp a dál...to mi právě taky přišlo, že svití míň ty dálky (asi subjektivní pocit).

Jenže i kdybych chtěl, jdou dálky nějak seštelovat?

Jinak zatím jsem spíš rozhodnutej pro nějaký denní svícení a do světel jen lepší žárovky...nerad bych vysolil 2-3k za HIDku, pak nejlíp ještě min. 1,5k za ostřikovače, aby se to dalo vůbec nějak ukecávat v provozu při kontrole....No uvidím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja ted chci koupit angele tak se chci informovat..doufam ze se mi to podari zestelovat...mam doma halogeny s vecsi svitivosti tak je poradem supnu do tych Angelu a pak uvidim co to udela...koupim je a pak uvidim kdyz se mi to nebude libit tak to prodam :kuk: a poslis nemas tu nejaky fotky jak to vypada cez den ty krouzky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj pokud je vedne a třeba svítí slunko, tak si toho moc nevšimneš, snad jen díky tomu, že ty světla víc září díky kroužkům, jako obyč. Při setmívání to určitě nepřehlídneš, to jsou ty kroužky hezky vidět. Uvažoval jsem stejně, jako někteří kluci, že bysme ty kroužky používaly jako denní svícenní, ale v reálu jsem zjistil, že to je moc málo intenzivní světlo, na tuto funkci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo na dalsi vikend jdu prone a taky pro novou masku takze sem zvedav jak to bude vypadat :) mam zeleny auto jak je na fotce a svetla beru stribny...myslim ze do tmavyho auta budou pasovat tyhle blede angele. jeste tu nemam auto predstaveny...postupne sbiram sbozi a kdyz bude komplet predek i zadek tak to tu predstavim ;) jen jeste si chci zehnat faceliftovany svetla a pak nejaky vyfuk. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nemusíš mít vyšperkovaný, aby ses tady mohl představit :) Já měl taky úplnou obyč, když jsem se tu registroval. Jinak tahle lahvova zelená je pěkná, když nani dopadaj paprsky :) Jinak já osobně, kdyby se náhodou něco stalo s těmato předním AE, třeba nedej bože nějakej ťukanec, či vandal...šel bych už příště do origo xenů. Byl jsem pro ně víceméně rozhodlej celou dobu, ale pak se šikly černý AE za pěknou cenu, tak jsem je vzal. Bohužel kvalita zpracování je o něco horší jak u origo světla...a problém se štelováním a o něco nižší svítivostí taky nejsou zrovna best za ty peníze. A pokud člověk uvažuje o xenonu do nich, tak to už potom není vůbec co řešit...jestli dát cca cca 7k za AE + HID, nebo koupit za 10k nový origo xeny. Navíc mě ještě u AE mrzí, že jsou o cca 0,5 cm na výšku menší, jako originální světla..tudíž je větší mezera mezi světlem a kapotou...když světlo hodně stáhneš nahoru, zase je větší mezera mezi nárazníkem a světlem...a při letním provozu se tam hoodně často našprajcuje zabitej hmyz...blbě se to pak vyšťaruje ven :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...