Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč.

Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

eba4b2f270a07929c950ac4e5f8b3905.jpg

Vloženo
Před hodinou, Bikes napsal:

za tu cenu to vypada velice dobre

Jo vypadá to dobře, bohužel sem to zapomněl vyfotit z blízka tak je to vzatý aspoň z CCTV. V sobotu se pokusim napravit.

před 31 minutami, LukášCBR napsal:

Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

A můžu se zeptat co používáš za pěnu? Já teď mám ValetPro ale pokukuju po Auto Finesse Avalanche.

Vloženo

Používám od začátku ValetPro pH neutral snow foam, cca 300Kč/1l.

Je třeba dát si pozor na alkalické pěny, které jsou levnější než pH neutral pěny, ale nevýhodou je, že dokážou sundat vosk z auta. Pokud voskuješ, je to hodně nežádoucí.

AutoFinesse mám rád a používám jejich produkty - Iron Out, krém na pneumatiky atp.. Řekl bych, že s jejich pěnou chybu neuděláš.

Vloženo
Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč.

Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

eba4b2f270a07929c950ac4e5f8b3905.thumb.jpg.50b97f43c751777765000226a98dc0a6.jpg
Mas nejaky odkaz kde ho kupim? Mam len ten klasicky od nilfidku co bol pri Wapke a teda nic moc
Vloženo

@Bikes

“Mírně alkoholický přípravek”.

Pokud na své auto nanášíš jakýkoliv přírodní vosk či ochranu, počítej s tím, že o ni příjdeš.

Nejlepší a šetrné přípravky k voskům jsou pH neutrální pěny - ValetPro, AutoFinesse, Meguiars atp.

Vloženo

Me jen zaujala ta cena, vicemene to co "normalne" stoji litr, tak tady 5l....

Jinak ja pouzivam sampon s voskem, takze by to asi bylo jedno :D. Na klasicky voskovani jsem trochu liny :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...