Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

prijde mi, ze ji tam maji pekne drahou, normalne to stojiva okolo 1000.

• Autor

Taky mi přijde.

@mp390 teď něco takového pořídil za cca 1000 Kč z ahifi. Tam ale není Bosch mezi kompatibilními. 

Objednával sem z Alíka, výrobce MJJC, cena do 500,- .

Kupoval jsem pro Karcher na základě tohoto

vypada to, ze jsou i pro BOSCH

• Autor

Edit: objednáno tak uvidíme. 

Upraveno od nseries100

Dnes mi to přišlo z Alíka. Vyzkoušeno a je to bomba :mellow:

pena2.thumb.jpg.dbdcac85f31b2278f7e84d797eba082e.jpg

za tu cenu to vypada velice dobre

Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč.

Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

eba4b2f270a07929c950ac4e5f8b3905.jpg

redit vetsim pomerem jsi nezkousel?

Před hodinou, Bikes napsal:

za tu cenu to vypada velice dobre

Jo vypadá to dobře, bohužel sem to zapomněl vyfotit z blízka tak je to vzatý aspoň z CCTV. V sobotu se pokusim napravit.

před 31 minutami, LukášCBR napsal:

Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

A můžu se zeptat co používáš za pěnu? Já teď mám ValetPro ale pokukuju po Auto Finesse Avalanche.

Používám od začátku ValetPro pH neutral snow foam, cca 300Kč/1l.

Je třeba dát si pozor na alkalické pěny, které jsou levnější než pH neutral pěny, ale nevýhodou je, že dokážou sundat vosk z auta. Pokud voskuješ, je to hodně nežádoucí.

AutoFinesse mám rád a používám jejich produkty - Iron Out, krém na pneumatiky atp.. Řekl bych, že s jejich pěnou chybu neuděláš.

Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč.

Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí.

eba4b2f270a07929c950ac4e5f8b3905.thumb.jpg.50b97f43c751777765000226a98dc0a6.jpg
Mas nejaky odkaz kde ho kupim? Mam len ten klasicky od nilfidku co bol pri Wapke a teda nic moc

Nebo tady. Jde to ze Španělska, za 4-5 dní to máš doma. Mě přišel za týden, ale 4 dny bylo volno.

@Bikes

“Mírně alkoholický přípravek”.

Pokud na své auto nanášíš jakýkoliv přírodní vosk či ochranu, počítej s tím, že o ni příjdeš.

Nejlepší a šetrné přípravky k voskům jsou pH neutrální pěny - ValetPro, AutoFinesse, Meguiars atp.

Me jen zaujala ta cena, vicemene to co "normalne" stoji litr, tak tady 5l....

Jinak ja pouzivam sampon s voskem, takze by to asi bylo jedno :D. Na klasicky voskovani jsem trochu liny :D

@Bikes

To je už na tobě. Jen jsem popsal, co můžeš od té pěny očekávat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.