Publikováno Květen 8, 20187 r Ahojte Menil uz niekto? Su ludia, co casto menia. Aebo neaky navod nakres video ako sa meni v karoqu
Květen 9, 20187 r Ahoj, je to podobné jako u Kodiaqa a Superba ,musí se vyklopit přihrádka před spolujezdcem.
Květen 10, 20187 r Na obou bocích je potřeba odmáčknout packu, která aretuje výsuv kastlíku a vytáhneš směrem dolů, potom už máš přístup k výměně filtru. Upraveno Květen 10, 20187 r od cilda1
Září 2, 20187 r Autor No dnes som sa kusa natrapil ale podarilo sa.povysaval som ho pekne a za 3mesiace aj pekne prachu v nom bolo
Srpen 10, 20232 r to cilda1 : napsal "odmáčknout páčku", nutno doplnit jak, je to směrěm do stran od přihrádky za kterou je nutné trochu tahat, nejprve odjistit jede a pak druhý záchyt. Poté jde vytáhnout i z brzdiče pohybu na pravé straně. K filtru se pak dostane odjištěním směrem dolu tří páček na horní straně a opět taháním za víčko (rádo se to zase zaklapne ještě než odjistíš všechny tři.)
Říjen 28, 20231 r Nevím kam to zařadit, tak to sám jsem. Jedná se o senzor kvality vzduchu, který je před kabinovým filtrem, přístupný z motorového prostoru. Diagnostika hlásí že je vadný, tak jsem ho vyndal a profouk a znova vrátil zpět. Má to ovládat zavírání klapky pro vzduch z venčení a v případě nějakěho smraďocha před autem se zapne vnitřní cirkulace. Máte někdo zkušenost?
Říjen 29, 20231 r Jde o častou závadu. Ovšem pozor, v pokynech Škody je uvedeno, že pokud je chyba uváděna jako sporadická, nejde o závadu. Vyjádření zákazníka: • Během jízdy nefunguje správně recirkulační klapka. • Ve voze jsou cítit výfukové zplodiny. • Dochází k zamlžování čelního okna. Zjištění dílny: • V diagnostice řídicí jednotky Climatronic je zapsána statická závada: B10AF04: Senzor kvality vzduchu vadný/ statický. Technické pozadí Vadný senzor kvality vzduchu AQS. V případě výskytu sporadické závady B10AF04 neprovádějte žádné opravy. Tato závada nemá na funkci senzoru kvality vzduchu vliv. Na Superbu jsem taky měnil, návod
Říjen 31, 20231 r Jen hlásím 😀 úspěch, po vyndání a profouknutí senzoru kvality vzduchu se chyba už nezobrazila😉👍. Zatím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.