Ciperar Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Zdravím majitele Octavií potřeboval bych radu než se rozjedu k mechanikovi. Mám Octavii III sedan 2.0 Tdi 110kw 3 roky starou najeto 31.000km po servise v 29.000km vyměněny oleje,filtry, když nastartuji tak mi jde nejsem si přesně jist jakoby syčení zezadu od výfuku. Nekolísají otáčky ani to nemá žádný vliv na jízdní vlastnosti jen je to takový divný zvuk. Nedokáže někdo poradit co by to mohlo být než se rozjedu do servisu, abych se mohl případně připravit psychicky na to co to může být? Děkuji za každou radu či informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Je to prebiehajuca regeneracia filtra DPF 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciperar Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Děkuju moc za reakci a informaci. Bál jsem se právě, že to může být něco horšího u relativně nového auta. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2kan Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Ahoj, regenerace to nebude, to by ti otáčky zůstali viset na 1000 ot/min... Ale k tomu syčení, dělá mi to taky už od novoty... (aktuálně asi 8000 km najeto) a Octavia před FL asi s 200 000 to dělala taky.. Někde jsem četl, že snad syčí palivové čerpadlo... Může to tak bejt, protože když to budeš poslouchat a chcípneš u toho motor, tak to syčí ještě o vteřinu déle a pak se to utne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Prekale Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Mi to občas dela taky myslim si ze to je tez regenerace DPF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Mne syci len pri regeneracii a prejavuje sa to aj zvysenymi otackami, cize aj spotrebou na mieste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus21 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 To Ciperar: ahoj, jak jsi dopadl na servise s tím syčením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciperar Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Ahoj jak píše kolega nahoře je to regenerace DPF. Normální jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Mne to dela na O3 110kw furt, a vetsinou po nastartovani, otacky normalni spotreba take... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 V 11. 9. 2018 na 19:56, tomi28 napsal: Mne to dela na O3 110kw furt, a vetsinou po nastartovani, otacky normalni spotreba take... Dela mi to taky na tom samym aute a pravdepodobne je to nizkotlaky egr kterej je ve výfuku skrcen el klapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.