Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdražilo se i v Česku. Nepamatuju o kolik, ale ano.

Toto by určitě měl vědět prodejce, pokud by byla chyba v konfigurátoru, ale je to docela možné - proč nevydělat taky na barvě.

I když nárůst v ceně by třeba na zmiňované červené corridě činil více než 100%.  Jinak od loňského roku stoupala cena vždy o 200,- Kč a to víceméně s každým novým ceníkem.

Takže opravdu došlo k opětovnému zdražení dvou barev (tj. Uni barva bílá Candy a červená Corrida) které byly kdysi bez jakéhokoliv příplatku na částku 10 300,- Kč.

Kdyby jen zdražení barev

Corrida byla nejprve za peníze a až teprve potom bez příplateku. Ale 10 300Kč je moc hezká částka za uni bílou a červenou. Vzali za to pánové moc hezky, za chvilku bude startovat OIII na 500 tis. 

Holt prodeje rostou a zároveň v MB trochu zkoušejí, co si můžou dovolit.

Zatím jim to vychází. Ono ale nic netrvá věčně a extrémní šponování spolu s chamtivostí nikdy nepřinesly nic dobrého.

Este ze som objednal pred zdrazenim :D

Upraveno od trek11

O3 aktuálně znovu navýšení ceny o 18 tis.  Tzn. že stejně vybavený Golf Variant ME s lepšími sedadly a multilinkem je v ceníku levnější už o 70 tis. (do konce roku sleva 30 tis. pro Golf Variant)

Upraveno od j57

Jsi zjistil zdražení asi po 10. dnech :-)

Takže od přechodu na MR2019 zdražili o 38.000 Kč???

zřejmě způsob, jak donutit lidi koupit raději některou z ročních bazarovek z ukončených leasingů :)

nojo, fakt že jo, to auto co mi dodali koncem září je opravdu teď o dalších 18 tisíc dražší... ještě že tak :)

Ještě přidejte zvýšení ceny bílé a červené barvy (páč tu hnusnou základní modrou si asi někdo neobjedná) Dále navýšení příplatku za sportovní volant.... cena pěkně stoupá

před 18 hodinami, Joseamigo napsal:

zřejmě způsob, jak donutit lidi koupit raději některou z ročních bazarovek z ukončených leasingů :)

To asi nebude fungovat. Auta z leasingů jsou v naprosté většině diesely, jenže fyzické osoby dnes údajně s převahou kupují benzín. Navíc lépe vybavený Golf ME je i mezi ročními vozy výrazně levnější. Další konkurence v této třídě potom vyjde ještě levněji, takže zákazníci nakonec mohou jít jinam.

Upraveno od j57

jenže nepůjdou, bo škoda je svatý grál a ostatní značky jsou fuj pro spoustu lidí... a takoví na všem ostatním něco najdou... golf má menší rozvor, tedy i míň místa vzadu, dražší servis, víc se krade, škoda, jedině škoda, řvou tito jedinci... kdysi jsem mezi ně taky patřil, ale poslední dobou ten lesk škody v mých očích značně pohasíná... a není to jen tím zdražováním... zdá se mi, že s každým novým MR se v těch autech objevuje čím dál víc ptákovin, které hezky vypadají na papíře, ale v praxi je pak málokdo použiije/ocení... asi su už starej, mě by stačilo, kdyby mi zase vyrobili moji OI :)

V 14. 7. 2018 na 18:06, bojler napsal:

Pokud už se vyrobí jako nový MR, tak to samo o sobě nemá na rozsah výbavy vliv. Jednoduše řečeno - pokud se teď objednává OIII s jinou základní výbavou u jednotlivých prvků, ty to dostaneš v původním rozsahu a za původní ceny.

Pokud ale dojde k modifikaci nějakých prvků (např. nový volant s upraveným názvem tlačítka na VIEW), tak už dostaneš nové provedení.

Tak auto vyrobeno 8.10. a je MR 2019. Aspoň vím, že nikde nestálo an louce 1/2 roku.

Čau, kdyby měl někdo bližší info k distribuci vyrobených aut, které kvůli homologaci čekali na dodání na letišti, tak dejte vědět. Co vím já, tak mi prodejce říkal, že je začnou dodávat do autosalonů od 47KT. Já jsem auto objednával 4.8.2018, už je vyrobené, ale stále čekám na dodání. Celkově už vyčkávám 15 týdnů, tak se snad brzo dočkám. Nemám moc představu, jak dlouho může celý proces trvat, když těch aut k dodání tam už může být pár tisíc.

Upraveno od Lukecko

Homologace minimálně do konce roku nebude dle posledních zpráv. Koncern snižuje odvolávky.(pracuji pro automotive).

• 2 týdny později...

v těch termínech se asi teď nedá vyznat... mám týden objednaný kombík style 1,5TSI a řekli mi že bude cca v druhý půlce března :(

To priblizne sedi s tym ako to mam ja (doba cakania) mam tiez objednane 1.5tsi lift z polky septembra a malo by to dorazit niekedy koncom roka/na zaciatku noveho. Zaplanovane do vyroby je v 50KT. 

Upraveno od trek11

• 5 měsíců později...

Nevíte, jestli bude ještě něco jako MR2020?

Dnešní info od prodejce.OIII už MY 2020 mít nebude.

Tak ale na to nepotřebujeme info od prodejce .. to už proběhlo médii, že  bude OIV.

• Autor

Modelovy rok, se meni u vsech vozu.

Upraveno od Lukason

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.