Drak Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Zdravím všechny, při návštěvě pneuservisu se mi stalo, že auto podepřeli mimo vyznačené místo a mírně mi promáčkli práh u dveří řidiče. Já si toho bohužel všimnul až doma a to už bylo na jakoukoliv diskuzi pozdě. Není to moc a kdo o tom neví, ani si toho nevšimne, ale já o tom bohužel vím a hodně mi to vadí. Jaká je zde možnost opravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 To je na zabití, do prahu se vytlačováním nedostane a přísavka to nezvládne, práh je moc pevný. Dle mého pouze lakýrník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Pokud to neni skoro videt, tak bych si hlavne poradne prohledl, jak to odnesla povrchova uprava, bude li prasklej lak, tak je zadelano na budouci korozi. Jsou to smejdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 3. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Praskliny v laku tam jsou viditelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 To bych blil. Tak hlavně ať to ještě někdo nedojebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Přesně to samé se stalo mě, promáčklý práh po návštěvě servisu. Bohužel jsem si toho všiml pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 (editace) Dop*dele už nebudu fotit auto z boku a ze předu/ze zadu před návštěvou servisu, teď ještě ze spod ? ... No co už. Jinak soucítím. Editováno: 4. Červen 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Mimochodem, v tom servisu, neudělali kontrolu vozu před přijmutím v servise? I když v pneu asi těžko. Popř. co kamerový záznam, nemají? ...asi ne. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Mel jsem naprosto stejny problem. Vsimli si toho ale bohuzel az v leasingovce, kdyz jsem vracel rocni auto a inspektor cekal nove auto...jak jinak:) Opravu odhadnul na necelych 5tis. Nechal jsem si to nicmene opravit po vlastni ose. Asi zalezi na mire poskozeni, ale do prahu se da udajne dostat prednim podbehem a “vytlacit” jej zpet + vsechny plechy maji tvarovou pamet a daji se zvenku vyklepat. Sice jsem se zdesil kdyz jsem frajera uvidel jak mi mlati do auta kladivkem, ale opravili to dokonale. Krom prahu mi behem chvilky srovnal spousta dalsich tukancu. Delali mi to v renove cars ve Vestci a za ten prah chteli mam dojem do 2tis. Nepotreboval jsem ale lakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Do prahu se sice dostat dá, ale on ten práh je jednak několikavrstvý, druhak je vevnitř antikorozní ochrana a ta by se stejně musela obnovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Je rozdiel ci sa to robi presne podla standardizovanych postupov alebo pre uspokojenie oka inspektora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Já jsem zjistil totéž při nasazování heveru při defektu. Že se to stalo v servisu mě napadlo hned. Prošel jsem pracovní fotky, občas auto vyfotím při práci a je to tam už nejméně měsíc. Odpovídá to i době návštěvy servisu. Ani by mě nenapadlo, že je to tak častý jev. V každém případě při nejbližší příležitosti se stavím ve Vestci. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Drak: jak jsi to nakonec poresil s tim prahem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Šikovnej klempíř by měl umět vytáhnout Není jich málo, sám mám zkušenost s Hoškovicemi, ikdyž ne zrovna s prahem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 18. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Nabizeli mi ruzne varianty opravy. Vsechny byly hodne invazivni. Nakonec jsem to zatim nechal tak, jakto je. Sice mi to vadi, ale opravim to pozdeji. nejhorsi je, ze nemate zadnou jistotu, ze se to nebude opakovat... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Jestli jsi poptával opravu u toho pneuservisu, co to způsobil, ani se nedivím jejich invazivním návrhům ... A teď vážně, kdo Ti co nabízel, kolik variant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Vážení, z jistých důvodů jsem musel nouzově přezouvat auto sice za krásného slunečného počasí, ale v mírném kopci na asfaltu se zbytkem posypu a pro jistotu doplněným dvojicí železných poklopů. I když jsem auto založil klínama, zvedal opatrně, tak mně z hydrualického zvedáku auto na každé straně jednou vyklouzlo. Nespadlo na břicho, jen z vyztuženého místa pro uchycení zvedáku směrem ven. Auto zůstalo podepřené na spodku prahu. Kromě odřeného nástřiku viditelně nic poškozeného není. Existuje nějaké instantní řešení, jak to zamazat/zastříkat, aby nezačlo reznout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Já to opravoval tímto sprejem a nikdy to nezhnědlo ( jako začínající koroze). Musí to být suché a udělat to ihned, klidně 2, 3 vrstvy. https://www.autokelly.cz/Product/AC-H066/1951521/44785727;44785728;50342007;50342005 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubatobik Vloženo 28. Července Sdílet Vloženo 28. Července Zdravím myslíte že tento prah půjde ještě vytáhnout bez řezání a výměny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 28. Července Sdílet Vloženo 28. Července (editace) Podobně jsem si zmuchlal práh na svém předchozím Superbu. Zevnitř to vytlačit nejde - není přístup a z venku taky velká šance není. Nechával jsem to dělat v autorizáku, neboť auto bylo ještě v záruce. Jelikož mám havarijko tak to bolelo jenom trochu - výměna celého prahu vyšla na 30 tisíc, já platil 5 tisíc - spoluúčast. Editováno: 28. Července, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Pár let zpátky jsem se kvůli něčemu podobnému dotazoval na několika místech a všude se shodli, že jedině výměna celého nebo aspoň části prahu. V tomhle místě je hodně silný plech, navíc bez možnosti dostat se na místo z vnitřní strany, jak píše @Mira96. A při vytahování zvenku by to nikdy nebylo 100%. Tohle už je tak moc, že bych nepřemýšlel o jiném řešení než výměně celého prahu. Pokud můžu být zvědavý, jak k tomu vůbec došlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubatobik Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Byl jsem si umýt auto u zahrádky a cestou zpět jsem přejel pařez 😀.Dneska jsem byl u pana co dělá metodu pdr a prý to dokáže vytáhnout.Jdu tam v pondělí tak snad to vyjde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Já taky přistál na pařezu. Dej potom foto, jak PDR dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.