Publikováno Červen 18, 20187 r Ahoj prvni zavada porad me zacaly svitit svetylka nad zadnima sedackama predni ok nepomaha vypinat spinacama ....co zkontrolovat ?
Červen 18, 20187 r Proč bys něco kontroloval? Jestli nezhasne po vypnutí z předního, tak to odvést na reklamaci.
Červen 18, 20187 r Autor Takze upresneni sviti jen pri odemceni a pri jizde po zamceni auta zhasnou....
Červen 18, 20187 r Autor Kde ? Na svetylkach jsem nasel jen levy a pravy spinac ktery jde jen zamacnout a vymacknout a to nepomohlo
Červen 18, 20187 r Ale na prednim svetle je ovladac na obe zadni svetla :-) Je tam ovladac na vsechny, pak na zadni, na spolujezdce a ctvrty zapina osvetleni pro otevreni dveri.
Červen 19, 20187 r Autor Diky vsem za pomoc bylo to jen vse poprepiname nas maly sel ukazat kamaradovi auto dostane po usach...(ja jesne nemam cesky navod mam ho objednany ze skodovky ) vsem co sa me snazily pomoct dluzim panaka slivovice toz jak pojedete pres UH.Ostroh toz sa stavte....Milan
Září 25, 20213 r Ahoj.. Môžeš mi prosím ta popísať alebo odfotit ako to máš povypinane tie stropné gombíky? Lebo mne to tiež stále svieti Ale menil som za ledky 😂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.