Publikováno Květen 3, 201114 r O víkendu jsem montoval couvací kameru do Yetiho. Použil jsem kameru v madle zadního víka z modelu Golf (nebo Tiguan?), originál kabel mezi navi a kamerou. Původní otvor pro spínač zadního víka se musí zvětšit. Bylo třeba napojit tři vodiče. Plus jsem napojil u jednotky parkovacího asistenta, kostru na kostřící bod v D sloupku a spínací kontakt na černo modrý vodič ke světlu zpátečky. Pár fotek níže. Fotka zobrazení na navi je s kamerou jen tak položenou. Ještě nebyla namontovaná. Po montáži jsem už fotku neudělal.
Červen 5, 201114 r Do Seatů půjde dát parkovací kamera i do Amundsena. Mám objednaného Yetiho s Amundsenem PLUS (MY2012), uměl by to někdo dodělat?
Červen 8, 201114 r Můžete mi někdo změřit rozměr te kamery z Tiguanu? Chci to dát do Superbu II limo a nevím, zda se mi to tam vejde. Prosil bych i výšku toho výstupku s kamerou. Dík
Červenec 11, 201114 r Autor Velkou silou. Jde to hodně těžko. Je tam asi 20 plechových příchytek. Nejdrřív se odšroubuje madlo na zavírání. Pak tam jsou ještě myslím asi 2 šroubky dole v rozích okna.
Prosinec 9, 201113 r zdravim. mam otazku mohol by som pouzit tie tvoje foto a navod na jednom fore v spanielsku (http://clubskodayeti.foroactivo.com/) byvam v barcelone a chodim na spanielske foro o yetim. Upraveno Prosinec 10, 201113 r od floro0907
Červen 13, 201213 r Jenom dotaz,je nutné mít parkovací senzory? Mam jen amundsen.A cenovka za komplet? v mém případě i s montáží auto mam F2
Leden 9, 20187 r V 4. 5. 2011 na 0:13, j0ska napsal: O víkendu jsem montoval couvací kameru do Yetiho. Použil jsem kameru v madle zadního víka z modelu Golf (nebo Tiguan?), originál kabel mezi navi a kamerou. Původní otvor pro spínač zadního víka se musí zvětšit. Bylo třeba napojit tři vodiče. Plus jsem napojil u jednotky parkovacího asistenta, kostru na kostřící bod v D sloupku a spínací kontakt na černo modrý vodič ke světlu zpátečky. Pár fotek níže. Fotka zobrazení na navi je s kamerou jen tak položenou. Ještě nebyla namontovaná. Po montáži jsem už fotku neudělal. Ahoj, mel bych na tebe prozbu. Muzes me prosim napsat číslo te sady kabelu s tou kamerou. Ja uz to hledam jakou dobu a stále nic nenachazim. ještě prosim cenu a kam jsi to zapojil. Moc dekuji Petr
Červen 27, 20187 r Ahoj, mám problém koupil jsem origo parkovací kameru a podle schématu se mě na kameře nedostává kabelů. Dokáže mě prosím někdo poradit jak to zapojit. Moc děkuji za radu. Upraveno Červen 27, 20187 r od Domovnik79862
Červen 27, 20187 r Tak nasel jsem tohle schema ještě. To by kamere odpovídalo ale na Amundsenu + se nejak stracim kam to zapojit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.