Bitttpower2 Vloženo Pondělí v 23:34 Sdílet Vloženo Pondělí v 23:34 Tak to je mazec teda...... Důležite je že se ti to povedlo "doladit" ,ale bohužel dělaš něco co měla udělat montážni firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo Pondělí v 23:55 Sdílet Vloženo Pondělí v 23:55 zdravim, prins/brc teda nedoporucujete kvoli malemu privstreku benzinu a nutnosti menit benzinove vstrekovace kazdych 40 000 km. na landi renzo sa da privstrek menit? mate skusenosti s nejakymi dalsimi znackami lpg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrLa Vloženo včera v 04:59 Sdílet Vloženo včera v 04:59 Já mám zkušenosti ze STAG. Měl jsem pocit, že mi to žere moc benzín. Tak montážní firma stáhla software z řídící jednotky auta a přes PC ho poslala výrobci do Polska, kde software v rámci možností upravili a poslali zpátky a zase nahráli do ŘJ auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo včera v 05:36 Sdílet Vloženo včera v 05:36 pocit ? a mas aj konkretne cisla na spritmonitore, ci len ten pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrLa Vloženo včera v 05:54 Sdílet Vloženo včera v 05:54 Před tím jsem měl fabii a ta brala míň benzínu, odtud ten pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.