osobne Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Takže jsme všichni přišli natrvalo o servisní knížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Zatím to tak vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Novou aplikaci pro Škodu od minulého roku vyvíjela společnost Etnetera https://www.auto.cz/skoda-sloucila-vsechny-ridicske-aplikace-do-myskoda-137301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 On 12/23/2020 at 7:12 AM, LukášCBR said: iOS/Android? Na iOS bohužel stále nic nevychází. Vím, nemám mít to přihlouplé jablko, ale přeci jen :-). hele na iOS to mam od minuleho tydne, hned co skoncila stara MySkoda a Connect se prejmenoval na MySkoda On 12/23/2020 at 1:50 PM, guest100 said: digitální serviska není zatím ani v Androidí aplikaci, nebo špatně hledám? Nyní jde do nové aplikace MyŠKODA přidat i auto bez ŠKODA Connect, dokonce tam pro možnost přidání vidím i svá bývala auta, ale jde tam pouze naplánovat servis, poslední servis tam nikde nevidím. To samé i auta se ŠKODA Connectem No mne hlavne prijde, ze ve starem appce Connect jsem myslim videl alespon data servisu, po slouceni myskoda a connect to tam nikde nemuzu absolutne najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 @Goauld Řeší se to tady v posledních příspěvcích, že tam chybí DSP(dogital.servisní plán). A od vydání toho novéhu paskvilu, kde je houbeles, nebyla dosud žádná aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 (editace) V 22. 12. 2020 na 21:12, Patrik1971 napsal: Od premenovania na MYSKODA behom 2 tyzdnov uz asi 3tia aktualizacia.Asi to konecne vychytavaju a napocudovanie konecne dobre,lebo kurenie a spojenie s autom na dialku konecne funguje spolahlivo. tak to máš kliku, mě ne... ze dnešního odpoledne asi to Etnetera nevzala za dobrý konec Editováno: 25. Prosinec 2020, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Ja si myslim, ze u me muze byt problem v tom, ze mi Samsung pri nejake aktualizaci, pridal primo do systemu android auto, ale ODEBRAL MIRRORLINK. Bohuzel ani na toto mi Skoda neodpovedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 @Stanson Samsung ukončil podporu MirrorLinku k 1.červnu 2020. A to všem, nejenom tobě. Více viz.zdroj google atp.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Jasny, to vim, ale nedozvedel jsem se od Skody, jakym zpusobem (zda je nutny Mirrorlink) se nova aplikace k vozu pripojuje. Vubec pro me neni nutne se s autem spojovat, Skoda Connect jsem nikdy nepouzival, chctel bych mit v telefonu jen informace, ktere byly ve stare aplikaci, bohuzel ta nova me nuti se spojit s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 V recenzi appky píše, jak je vše perfektně pohromadě a zdarma. https://www.mobilmania.cz/clanky/skoda-sloucila-vsechny-sve-mobilni-aplikace-do-jedine-co-umi/sc-3-a-1350194/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) Ahoj lidi, neprisel jste uz nekdo jak rozchodit(pridat-aktivovat) auto do nové aplikace “myskoda” .....? U me to cele koncí u toho abych se pripojil k autu, ale kdyz to udelam, tak se nic nestane a v Carplay aplikace Skoda nic nedela 🤷♂️ Editováno: 3. leden 2021, autor: martkawa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Superbecko aktivne a pridane mam,ale Fabiu so smartlink+ tiez neviem pridat a skoncim rovnako,ako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Ja mam Supa rok 2015, takze jenom smartlink, ale tvrdili, ze alespon abych videl min to co v te stare aplikaci by fungovat melo 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Je to cele dojebane. Mne to aktualne funguje jenom na telefonu, na displeji radia se nespusti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Mě pomohlo aplikaci vypnout (restartovat), pak se připojit přes SmartLink, spustit aplikaci v telefonu (chtělo to znovu se přihlásit do účtu Škoda Connect) a pak se to povedlo spustit i přes CarPlay. V prostřední CarPlay aplikace zcela nevyužitelná. Nabízí pouze jednu obrazovku s aktuálními jízdními daty a na výběr jsou tři typy zobrazení (dynamický, sportovní, normální). Možná je to ale odvislé od výbavy vozidla a typu infotainmentu. Dnes to vyfotím a dám sem foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Prosím pomoc. Ani zaboha nevím kde v Amundsenu najdu cíle co jsem si poslal do auta. U O3 FL jsem si v aplikaci nastavil trasu a poslal to do auta. V autě jsem se přes hotspot připojil a v cílech si zvolil online a viděl jsem vše co jsem si přes mobil nastavil. S3 MY2021 beru, že je online pořád, takže otevřu aplikaci udělám stejný úkon jako předtím, pošlu si to do auta a v autě kliknu na navigací (Amundsen) a ani zaboha to tam neumím nikde najít, proklikal jsem vše co se dalo a prostě to v autě nevidím. Nehledě na to, že ta navigace je nepřehledná jak kráva. To je poprvé co jsem fakt bezradný a neumím to ani zahovno sprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Lenze ty mas uz MIB 3 predpokladam a tam to uz tusim nieje vobec mozne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Ano, je to zřejmě opravdu tak. Nejde to ani na nové OIV s MIB3. Stěžuje si na to plno majitelů na FB. Holt pokrok nezastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Takže pokud má člověk MIB3, tak vlastně Škoda connect je dobrý jenom na to abych viděl jestli mám zamčené auto 🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Na skoda-connect.com, v sekcii Plánovač trás je ikona s otáznikom. Po kliknutí sa zobrazí Pomoc a tam je uvedené: "Prečo nie je možné posielať ciele cesty do vozidla? Momentálne pracujeme na uvedení tejto funkcie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a ďakujeme vám za trpezlivosť." To sa asi načakáme... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 A takto to vypada,ked vcas nepredlzite licenciu.... Hlavne pozor na sposob platby na predlzenie....kartou online to predlzi ihned.Mne to tentokrat neslo,hadzalo chybu,tak som spravil prevodom na ucet a uz cakam 3ti den a nic....pisu tam dokonca o 10tich dnoch🤪..to tam snad niekto tie peniaze nesie osobne😅😅😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Stalo sa mi presne to iste. Zaplatil som prevodom a nie a nie sa dockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 A kolko si nakoniec cakal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 (editace) Inak...tento rok som na email nedostal upozornenie na expiraciu SC/MS Mam dojem,ze im to funguje cim dalej horsie.Mozno predlzujem posledny krat. Editováno: 18. leden 2021, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 2 tyzdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.