Prosinec 24, 20204 r Novou aplikaci pro Škodu od minulého roku vyvíjela společnost Etnetera https://www.auto.cz/skoda-sloucila-vsechny-ridicske-aplikace-do-myskoda-137301
Prosinec 24, 20204 r On 12/23/2020 at 7:12 AM, LukášCBR said: iOS/Android? Na iOS bohužel stále nic nevychází. Vím, nemám mít to přihlouplé jablko, ale přeci jen :-). hele na iOS to mam od minuleho tydne, hned co skoncila stara MySkoda a Connect se prejmenoval na MySkoda On 12/23/2020 at 1:50 PM, guest100 said: digitální serviska není zatím ani v Androidí aplikaci, nebo špatně hledám? Nyní jde do nové aplikace MyŠKODA přidat i auto bez ŠKODA Connect, dokonce tam pro možnost přidání vidím i svá bývala auta, ale jde tam pouze naplánovat servis, poslední servis tam nikde nevidím. To samé i auta se ŠKODA Connectem No mne hlavne prijde, ze ve starem appce Connect jsem myslim videl alespon data servisu, po slouceni myskoda a connect to tam nikde nemuzu absolutne najit.
Prosinec 24, 20204 r @Goauld Řeší se to tady v posledních příspěvcích, že tam chybí DSP(dogital.servisní plán). A od vydání toho novéhu paskvilu, kde je houbeles, nebyla dosud žádná aktualizace
Prosinec 25, 20204 r Autor V 22. 12. 2020 na 21:12, Patrik1971 napsal: Od premenovania na MYSKODA behom 2 tyzdnov uz asi 3tia aktualizacia.Asi to konecne vychytavaju a napocudovanie konecne dobre,lebo kurenie a spojenie s autom na dialku konecne funguje spolahlivo. tak to máš kliku, mě ne... ze dnešního odpoledne asi to Etnetera nevzala za dobrý konec Upraveno Prosinec 25, 20204 r od Plzeňáček
Prosinec 25, 20204 r Ja si myslim, ze u me muze byt problem v tom, ze mi Samsung pri nejake aktualizaci, pridal primo do systemu android auto, ale ODEBRAL MIRRORLINK. Bohuzel ani na toto mi Skoda neodpovedela.
Prosinec 26, 20204 r @Stanson Samsung ukončil podporu MirrorLinku k 1.červnu 2020. A to všem, nejenom tobě. Více viz.zdroj google atp..
Prosinec 26, 20204 r Jasny, to vim, ale nedozvedel jsem se od Skody, jakym zpusobem (zda je nutny Mirrorlink) se nova aplikace k vozu pripojuje. Vubec pro me neni nutne se s autem spojovat, Skoda Connect jsem nikdy nepouzival, chctel bych mit v telefonu jen informace, ktere byly ve stare aplikaci, bohuzel ta nova me nuti se spojit s autem.
Prosinec 28, 20204 r V recenzi appky píše, jak je vše perfektně pohromadě a zdarma. https://www.mobilmania.cz/clanky/skoda-sloucila-vsechny-sve-mobilni-aplikace-do-jedine-co-umi/sc-3-a-1350194/default.aspx
Leden 3, 20214 r Ahoj lidi, neprisel jste uz nekdo jak rozchodit(pridat-aktivovat) auto do nové aplikace “myskoda” .....? U me to cele koncí u toho abych se pripojil k autu, ale kdyz to udelam, tak se nic nestane a v Carplay aplikace Skoda nic nedela 🤷♂️ Upraveno Leden 3, 20214 r od martkawa
Leden 3, 20214 r Superbecko aktivne a pridane mam,ale Fabiu so smartlink+ tiez neviem pridat a skoncim rovnako,ako ty.
Leden 3, 20214 r Ja mam Supa rok 2015, takze jenom smartlink, ale tvrdili, ze alespon abych videl min to co v te stare aplikaci by fungovat melo 🤷♂️
Leden 3, 20214 r Je to cele dojebane. Mne to aktualne funguje jenom na telefonu, na displeji radia se nespusti.
Leden 4, 20214 r Mě pomohlo aplikaci vypnout (restartovat), pak se připojit přes SmartLink, spustit aplikaci v telefonu (chtělo to znovu se přihlásit do účtu Škoda Connect) a pak se to povedlo spustit i přes CarPlay. V prostřední CarPlay aplikace zcela nevyužitelná. Nabízí pouze jednu obrazovku s aktuálními jízdními daty a na výběr jsou tři typy zobrazení (dynamický, sportovní, normální). Možná je to ale odvislé od výbavy vozidla a typu infotainmentu. Dnes to vyfotím a dám sem foto.
Leden 5, 20214 r Prosím pomoc. Ani zaboha nevím kde v Amundsenu najdu cíle co jsem si poslal do auta. U O3 FL jsem si v aplikaci nastavil trasu a poslal to do auta. V autě jsem se přes hotspot připojil a v cílech si zvolil online a viděl jsem vše co jsem si přes mobil nastavil. S3 MY2021 beru, že je online pořád, takže otevřu aplikaci udělám stejný úkon jako předtím, pošlu si to do auta a v autě kliknu na navigací (Amundsen) a ani zaboha to tam neumím nikde najít, proklikal jsem vše co se dalo a prostě to v autě nevidím. Nehledě na to, že ta navigace je nepřehledná jak kráva. To je poprvé co jsem fakt bezradný a neumím to ani zahovno sprovoznit.
Leden 5, 20214 r Ano, je to zřejmě opravdu tak. Nejde to ani na nové OIV s MIB3. Stěžuje si na to plno majitelů na FB. Holt pokrok nezastavíš.
Leden 6, 20214 r Takže pokud má člověk MIB3, tak vlastně Škoda connect je dobrý jenom na to abych viděl jestli mám zamčené auto 🤦♂️
Leden 6, 20214 r Na skoda-connect.com, v sekcii Plánovač trás je ikona s otáznikom. Po kliknutí sa zobrazí Pomoc a tam je uvedené: "Prečo nie je možné posielať ciele cesty do vozidla? Momentálne pracujeme na uvedení tejto funkcie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a ďakujeme vám za trpezlivosť." To sa asi načakáme...
Leden 18, 20214 r A takto to vypada,ked vcas nepredlzite licenciu.... Hlavne pozor na sposob platby na predlzenie....kartou online to predlzi ihned.Mne to tentokrat neslo,hadzalo chybu,tak som spravil prevodom na ucet a uz cakam 3ti den a nic....pisu tam dokonca o 10tich dnoch🤪..to tam snad niekto tie peniaze nesie osobne😅😅😅
Leden 18, 20214 r Inak...tento rok som na email nedostal upozornenie na expiraciu SC/MS Mam dojem,ze im to funguje cim dalej horsie.Mozno predlzujem posledny krat. Upraveno Leden 18, 20214 r od Patrik1971
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.